Протестът в Ден 17: Пак тоалетна хартия летя към МС

Движението по бул. "Цар Освободител" беше блокирано
Обновена: 25 юли 2020 20:43 | 25 юли 2020 20:00, Веселина Йорданова
346

Снимка: БГНЕС

За 17-и ден се събраха протестиращи в центъра на София с искане за оставки на правителството и на главния прокурор.

Събралите се спряха за известно време движението по бул. "Цар Освободител" при сградата на Народно събрание-2.

Камион с озвучителна техника също беше разположен на булеварда.

Недоволните хвърляха тоалетна хартия към правителствената сграда. Към прозорците на властта полетяха и домати.

Сериозна буря обаче се разрази в столицата и дъждът се изля върху протестиращите, които сега са далеч по-малко от предишни дни.

От сряда, 29 юли, за да изразят своето недоволство протестиращите имат заявка и да разпънат палатков лагер в триъгълника на властта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


346
Още по темата: протестмитингоставки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
287
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ИНТЕРВЮ НА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА- ГЕРБ КРАДАТ. ВОДЕЩ ИНТЕРВЮТО- ВИЕ ИНФОРМИРАХТЕ ЛИ В ЕВРОПЕЙСКИ СЪВЕТ, ЕВРОПАРЛАМЕНТА...ЕЛЕНА- НЕ, ЕНП ГИ ЗАЩИВАТ- НА ЧЕРВЕНИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЯРВА ЗА НИЩО- СЛЕД ТЯХ ПОТОП!
286
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спасението на България отново е в ръцете на Русия!!
285
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка на президента. Наруши Конституцията. Само НС може да иска оставка на Министър-председателя, само ВСС може да иска оставка на ГП. Недопустимо е държ.глава да отправя обиди срещу съдебната власт. КС ще ги отчете.
284
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Егати бутиковите протести. От нямане какво да правят са излезли. Като свърши лятото и карантината, айде пак по Швейцария, Хага, Харвард, Станфорд, ЮК
283
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чери доматите са много скъпиТова ли са бедните и гладните хора?Срам и позорНа кого правят "мръcнo" сега, освен на Чистотата
282
3
 
0
 
! Отговори
БСП преди 3 години
Когато мутрата подаде оставка, ще има всенародни празненства с много бира, кебапчета , лютеница с лук и хлебче!!
281
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБаджиите се събират тук, а БСПарите на площада. Каква ирония..преди години беше обратното..Как се завърта колелото на историята
280
3
 
4
 
! Отговори
Строг, но справедлив преди 3 години
Правото на протест е гарантирано. А замърсяването на улици, площади - наказуемо. Хайде сега да бъдат осъдени да платят разходите по почистването. Не искаме нашите данъци трябва да бъдат харчени за прищевките на ***!
279
5
 
2
 
! Отговори
Някой си преди 3 години
Aуу, тук много гербери бе! Цункайте бат Бойко!
278
1
 
6
 
! Отговори
Асан преди 3 години
Е поне братята които работят в чистотата ще имат тоалетна хартия за месеци напред. Цялата махала се радва на протеста. Ако може на другия протест да се хвърлят и други неща. Като например дамски превръзки сапуни, консерви, а може и монети от 1 и 2лв.
277
0
 
4
 
! Отговори
Преди и сега - 2 преди 3 години
Преди хем нямаше тоалетна хартия по всяко време в търговската мрежа, а я пускаха само от време навреме, хем струваше по 0.40 лв едното руло, при средна заплата около 200 лв..Днес я има навсякъде и по всяко време и пакет с 40 рула струва 12 лв. Значи излиза, че едно руло е с цена 0.30 лв при средна заплата над 1 000 лв.
276
0
 
10
 
! Отговори
Преди и сега преди 3 години
По времето на соца и тоалетната хартия беше дефицит.Днес я има в изобилие, евтина е и можем да си позволим да се замеряме с цели рула.
275
2
 
7
 
! Отговори
Лили преди 3 години
Щом ще мятам салфетки. Ще мятам за Нинова и Доган.
274
4
 
9
 
! Отговори
Звезда преди 3 години
Успех другари, Доган е с нас!
273
11
 
4
 
! Отговори
anonimeen преди 3 години
Абе тва тука само гербери ли коментират?
272
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мазни лоени топки се търкалят по жълтите павета оваляни с тоалетна хартия да гонят "Мутрите".Личи си че точно тези са на хранилка на мутрите като Черепа, който беше изгонен не от тях или от Фигуранта, а от Гешев.Тези разплути протестанти не са дошли да гонят мутрите, а да върнат Черепа на бял троянски кон от брацките арабски емирства !Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант
271
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мазни клоуни топки си търкалят по жълтите павета оваляни с тоалетна хартия да гонят "Мутрите".Личи си че точно тези са на хранилка на мутрите като Черепа, който беше изгонен не от тях или от Фигуранта, а от Гешев.Тези разплути протестанти не са дошли да гонят мутрите, а да върнат Черепа на бял троянски кон от брацките арабски емирства !Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант
270
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоалетната хартия ще ги притесни, ако има завито паве в нея.
269
13
 
4
 
! Отговори
и как точно преди 3 години
До Анонимен 310се отлепихме от дъното....ами то ние изоставаме в сравнение с бившите соц,държави...дори и румъния ни изправари по развитие !! сравнявай спрямо подобните ни държави в ес какво сме постигнали...с колко е нарастнал техният БВП и с колко нашият. износа ни расте ВЪПРЕКИ боко а не благодарение на него ...просто е евтино да се произвежда и нас. но няма инвестции за високодобавени производства или цялостни продукти а само за отделни прости елементи...а че намяляхме с 500 000 за 10 годин
268
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 308Да, бе. Да не би преди 10 години бяхме първи в ЕС???Икономически България е била добре в периода 1930-1940 г., въпреки войната. От 1944 г. три пъти сме фалирали, а последните 10 години отлепихме от дъното. Ама за лъжците и *** фактите са нищо.