Депутатка към Симеонов: Унизявате жените, ще ви искам оставката!

Повод за скандала стана репликата, че от БСП гласуват с крака
36
Депутатка към Симеонов: Унизявате жените, ще ви искам оставката!
Снимка: БГНЕС
И петъчното заседание на НС не мина без остри реплики и лични нападки. Този път се стигна дотам, че депутатката от БСП Анна Славова се закани да поиска оставката на зам.-председателя на НС Валери Симеонов.
 
Повод за това става изказване на Надя Клисурска от левицата, която по време на дебат за промените на Закона за чужденците в България коментира, че депутатите от БСП гласуват с крака.
 
"Как гласувате вие с краката, маймуна може да го направи това нещо, вие трудно", коментира в отговор Симеонов, който водеше пленарното заседание.
 
Заради това Славова скочи и го обвини, че редовно унизява жените депутатки.
 
"Преди дни го направихте с Милена Дамянова от ГЕРБ, сега го правите с Клисурска. Ако още един път си позволите да унизите дама в тази зала, лично аз ще инициирам процедура за вашата оставка от името на жените депутатки", зарече се тя.
 
Симеонов увери, че по никакъв начин не е обидил или унизил уважаваната от него г-жа Клисурска.
 
"Не съм я унизил, просто й обърнах внимание върху изрази, които унизяват всички депутати. Беше казано от трибуната, че депутатите от БСП гласуват с крака, беше обидно", обясни той.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
5
 
14
 
! Отговори
знам преди 3 години
че БСПто на всички и за всичко искат оставка. Няма да се учудя ако поискат оставка и на папата.Симеонов никоя не е обидил. Другарката Дамянова не е чела Дарвин за произхода на видовете. Все пак другарките са произлезли от маймуните. Диалектика. Ако много се е обидила, да напусне парламента.
23
6
 
13
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
еми тази депутатка сама е обидила БСП-то, че гласували с крака, но когато тя се почувства обидена, оооо тогава това е друго нещо. Пак двоен стандарт: аз може да обиждам вас, но вие мен НЕ
22
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма защо да се обижда от истината дрОгарката. Ясно е, че жените не обичат да им се напомня истината, но Валерката е прав.А ако тая пръдла си е въобразила, че може да е говорител от името на женското стадо овце - толкова по- зле.
21
6
 
7
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Валерко Далаверко за нищо не става,ама и тези от БСП -същата работа!
20
5
 
9
 
! Отговори
Валерка Шимеонов преди 3 години
Ей лузъри- отивам на границата да набия някоя друга бабичка -после ще мина покрай две три махали -да видя ромките с инстинкти на разгонени *** ,дали си гледат децата дето търкалят цял ден гуми и си играят с прасенца на улицата -после отивам в НС да обясня как трябва да се гласува с токчета и без прашки -и после ще ходя в някоя медия да се посмея на някоя журналистка как ми задава сериозни въпроси а-а аз и отговарям хашлашки и ТЯ млъква паникьосано! Айде у лево че ме чака много работа!
19
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички знаем как преуспяват жените в кариерата, отварят си краката на който трябва.
18
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този със какво е полезен и със какво допринася за обществото, всичко със което може да го запомни някой е как нарича тези които му плащат заплатата със обидни имена. Този човек няма място във НС.
17
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До истинаДепутатка от БСП към депутат от Герб- Ще ви искам оставката защото не ме подкрепихте.Ха ха ха, паднах от смях. Става и за виц Бе Си *** Ту!
16
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
vajno e prisastvie i glasuvane...ako iskat i s pradnia ili povarnia da glasuvat, vse e bio choveshko jivo...ama da ne mi vlizat v parlamenta i da se inatiat kato magarici...che da poluchavat i zaplati za inatlika...she ima lut piper otzad...:-)
15
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП се правят все на обидени вече толкова години и с повод и без повод, що ли не ме учудва.
14
6
 
12
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Този 'елемент' от Долни Чифлик -е такъв прос-так че не е истина ))))
13
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
na 11. koi ve...badjanaka na rradev li?
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
dipp harno ne glasuvate s gazovipistoleti kato dps izbirateli na nationalkonferencii :-)))
11
9
 
11
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Те от БСП не са жени. Те са другарки и многомашиннички. Но силата им е в Балкана. Да съсипват живота на овчарите.
10
3
 
5
 
! Отговори
ha преди 3 години
До aaaТози истината няма да я познае, ако ще и по главата да го удари.
9
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един БСП депутат преди време каза от трибуната до какво води тишината в спалнята.
8
3
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
Винкела държи "Палмата на първенството" в гербосъревнованието "Кой е по-по-найпрост"....но пък и държи /крепи/ на Тиквата тшаците,така че трудно може да бъде изчегъртан от кокъла,докато чорбаджията му "Бесней над бащино ми огнище"..
7
12
 
17
 
! Отговори
aaa преди 3 години
Браво Валка, само така. Казвай им истината в очите. Но някой от тея кифли са истински маймуни и като нищо да могат да гласуват с крака, така че внимавай да не те осъдят за лъжа.
6
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната феминистка простотия - не виждам нищо обидно в изказването на Симеонов, да не говорим за обида на полова основа. Даже въпроса на Симеонов е повече от резонен, какво значи това да гласуваш с крака!? Пълни глупости.
5
6
 
10
 
! Отговори
САМО СЕ ЧУДЯ преди 3 години
тоя дали си мисли, някой ще гласува повече за него и другия опикан министър Каракачанов или ще стоят до последно знаейки, че далаверата ще секне