Хайверената левица и Радан Кънев хвърлили срамното петно върху България

Загубилата Европа подкрепила резолюцията на ЕП за страната ни
Обновена: 9 окт 2020 10:07 | 9 окт 2020 10:07, Камелия Цветанова
184
Хайверената левица и Радан Кънев хвърлили срамното петно върху България
Снимка: архив, БГНЕС

Евродепутатите от идеологическите течения, които били на изчезване, подкрепили безпрецедентна резолюция, с която ЕП обяви, че има влошаване на положението с правовата държавата и корупцията в България, смята Тома Биков от ГЕРБ.

При гласуването в четвъртък левицата, либералите и Зелените успяха да се обединят зад документа и преодоляха съпротивата на Европейската народна партия, която има най-голямата група в ЕП.

„Поздравяваме БСП и ДПС с този успех, защото успяха да мобилизират в ЕП тези, които никъде не са спечели избори, да хвърлят петно върху България. Докато има социалисти и либерали в България, не ни трябват пазачи около казана“, скочи Биков.

Според него няма нито един българин, които да е доволен от действията на българските евродепутати, които застанаха зад документа.

Още по темата

„Въпреки всичко ние ще продължим да отстояваме националния си интерес. Загубата в политиката не е ценност, а вие имате подкрепата на загубилата Европа, ние имаме подкрепата на спечелилата Европа, вие имате подкрепата на идеологически течения, които изчезват, на хайверената левица и на Радан Кънев, които са се откъснали от света“, нападна Биков.

Според него това, което се е случило в ЕП при обсъждането на резолюцията, е политическо противопоставяне между социалисти и десница.

„Това не е мнението на Европа, а на социалистите, зелените и либералите. Ние не отричаме, че в България има проблеми, но няма да приемем, че България е черната овца на Европа, защото тя не е такава. Подобна резолюция не е била приемана дори и за Северна Корея, а ние не сме по- зле от Северна Корея и от други европейски държави, които в последните години фалираха и бяха подпомагани от европейските данъкоплатци заради недалновидната си политика за разлика от България“, настоя депутатът от ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
7
 
5
 
! Отговори
Баце Борисов преди 3 години
Набил съм им го нао ния от Европата с 200 - отзад е и мърда. Още една торта ъъъ сахер, моля.
108
10
 
14
 
! Отговори
мнение преди 3 години
Алооо, Биков! И ГЕРБ управлява с около 30% гласоподаватели, но се перчи, че представлява целия народ! Айде, ходете си, че на хората вече им е писнало от такова "представители"....
107
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ще следя с интерес,Явно че живота ти е само да тролиш по форумите и да "следиш" за публични личности от малък калибър: признака на човек, който няма абсолютно НИЩО друго смислено.Яко е само по един два поста да те познаят, че си несретник и провал в живота. И ти си тръгнал да се притесняваш за тоя?
106
10
 
5
 
! Отговори
Че България преди 3 години
е оклепана - факт е. Но Боко не е България. Само че в резолюцията критиките са към БСП - че обяви Истамбулската конвенция, дето от ПЕС искат да е задължителна - противоконституционна и критиките са към Дай България - че се конфронтират с ДПС - дето са защитници на правата на малцинствата. Така оклепването се обърна срещу клепащите. ГЕРБ може да се впечатлява от това, само защото интирисите и имиджа на България страдат и това не е добре за народа, а ГЕРБ е народна партия.
105
4
 
9
 
! Отговори
ПуткомаФАНИ преди 3 години
Альоууу...Брюксееел....мое ли да ме хванете за Бай Х.Й...!Не на мен с тия Истанбулски мурафети!!!
104
5
 
14
 
! Отговори
От изказването преди 3 години
На тоя излиза, че само те са добрите, а цял свят лошите . Живеят си в измисленият свят , който си създадоха от лъжите. Така и не разбраха, кога са отишли на друга планета.
103
8
 
13
 
! Отговори
Номада Биков преди 3 години
Оставка и позор - Тома Биков във затвор!
102
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз гледам едни срамни петна по гащите на Биков и компания,които ги видя и цяла Европа,та даже и отвъд океана.Спасението ви е ОСТАВКА и ЗАТВОР!..."а в затвора попаднал на хора и станал човек".А дано,ама надали.А пък може и там да има повече хора от тия.
101
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той, червения картон направо идва от "Белия дом"...
100
10
 
13
 
! Отговори
Спеца преди 3 години
Г-н Биков , май ще се наложи да потърсите нова партия!Тази в която сте е потъващ кораб!
99
5
 
11
 
! Отговори
ония с шкафчето преди 3 години
Оставка...???Дааа.а *** НЕЕЕ!!!!
98
8
 
6
 
! Отговори
пияч на БЕЛИНА преди 3 години
Според мен с тази резолюция на ЕП на практика се губи центърът на протестите у нас.От подкрепата на Европа за битка срещу корупцията и върховенството на закона дебатът в България ще се фокусира върху Истанбулската конвенция,признаването на македонско малцинство,узаконяване на ЛГБТ дружинките и джендърството у нас и в резултат на това очаквам ПРОТЕСТИТЕ да се СПИХНАТ...СПАРУЖАТ и Баце да спечели войната ,ако че загуби битката в Брюкселските зеленчукови полета!!!!!
97
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Биков,набий си в кратуната факта,че Европа ви показа жълт картон.Следващия ще бъде червен.
96
8
 
14
 
! Отговори
Смръдльовци преди 3 години
Вожда бая се е окендзал , щом днес ибpицитe му така гласовито ""забърсват"" положението.
95
3
 
5
 
! Отговори
Тенгрианин преди 3 години
Това със звездичките да се чете бългaрoубиец. Едни мъдри хора през 9-и век при вида на избитите българи са предсказали за адаша му "с каквото е започнало, с това ще завърши"
94
7
 
6
 
! Отговори
Тенгрианин преди 3 години
Оставка, избори, хайверени революционери...шегаджии. Оставката е много лесно измъкване по терлици за ***. Небето друга съдба му е отредило. И за това се грижи едно мишле, Самор се казва. За него няма да прочетете по медиите. То гризе статуквото, стабиуитета на хунтата бавно и методично. А на хунтата ще им припари, когато и кучетата му се обърнат срещу него. Като свърши ляба, не за друго
93
7
 
8
 
! Отговори
Трай си преди 3 години
Биков. Това че ЕС критикува БСП, че вкараха Истамбулската конвенция в Конституционния и я изкараха противоконституционна си е само в тяхна вреда. Той и Сергей беше в България да критикува Корнелия, че не я приема. Резолюцията само показва кой кой е и къде му е мястото в ЕП и че БСП няма място в групата на ПЕС и Радан в групата на ЕНП, защото ценностите и целите на тези партии напълно се разминават с морала и ценностие на европейските им посестрими.
92
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коментар до 96 се отнася до 94.
91
1
 
4
 
! Отговори
До 96 преди 3 години
А вие ще видите от трите по-дългия,ама на изборите,когато и да са те.
90
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква неприятна подла и подлизурска физиономия.Той предаде собствените си възгледи,а говори за други предателства,които са просто истини,казани на глас и чути където трябва.