Кризата се задълбочавала, една от причините - правителството

ГЕРБ се плашели от реакциите на хората заради предстоящите избори
Обновена: 15 ное 2020 14:53 | 15 ное 2020 14:45, Камелия Цветанова
191
Кризата се задълбочавала, една от причините - правителството
Снимка: БСП

"Правителството е една от причините кризата да се задълбочава", каза пред БНР лидерът на БСП Корнелия Нинова. Според нея заради предстоящите избори ГЕРБ се плашат от реакциите на хората и затова ги е страх да вземат мерки.

"Пълен провал е управлението на кризата. Управляващите действат хаотично и приемат мерки на парче. Пропуснаха златно време - лятото, когато цялата система трябваше да се подготви за втората вълна на пандемията", обвини тя.
По думите ѝ предизборно се харчат и парите от бюджета.

Още по темата

"Искат се компетентни хора, държавническо мислене, а не мандатно и до изборите да се мисли как да се решат проблемите. Управляващите не са такива", упрекна Нинова.

В предаването "Неделя 150" тя коментира и подготвената обществена поръчка от ЦИК за машини за гласуване.

"Закъсняха! Държавата да се намеси с помощ по-категорично. Да не оставя отговорността само на ЦИК", посочи тяя.
Соцлидеркатат беше категорична, че ако поръчката за машини се провали, отговорността няма да е на членовете на ЦИК, а ще е политическа и ще е на правителството.

Във връзка с оттеглянето на предложението за детски надбавки за всяко дете, лидерката на БСП заяви, че това е предизвикало напрежение между ГЕРБ и "Обединените патриоти".

"За тези 4 години те са демонстрирали не веднъж някакъв разнобой, после търговията се задейства и нещата се изглаждат", смята червената шефка.

Нинова подчерта, че е неприемливо да се противопоставят "майките срещу полицаите", което по думите ѝ Бойко Борисов прилага постоянно в годините на управлението му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая мухлa защо не вземе да изчезне?
135
2
 
21
 
! Отговори
Заслужил гражданин преди 3 години
Импексова пак се е хванала за изборите, които загуби няколко поредни пъти, явно агонията на акционерите от РеМеДето на "Посирано 20" става нетърпима ... акциите на Техноимпекса май пак поевтиняха, а и партийната каса отдавна е отарашена ... и офшорките от Вирджините спряха транзакциите, откак Ленечето си би камшика и замина за Брюксел, другарете и товарищите огладняха и се овълчиха, а крушовската *** ще мучи все по силно ... !!!
134
2
 
14
 
! Отговори
7777 преди 3 години
Реставрация на комунизма и на СССР няма начин как да съживиш нещо умряло - и ти си умрела скумрия
133
2
 
13
 
! Отговори
Курнелия любопитна преди 3 години
Малката *** пита майка си: - Мамо, мамо защо съседката се казва Цвети ?- Защото майка и много обича цветята и е искала Цвети да прилича на цвете.- Мамо, мамо, а защо съседчето се казва Явор ?- Защото майка му обича дърветата и е искала да прилича на явор. - Мамо, мамо, а защо аз се казвам *** ?- Я бягай да си играеш и стига ме разпитва
132
1
 
12
 
! Отговори
da преди 3 години
Навик им е да жертват народът, който се опитват да подчинят да им задоволява болните нужди за съществуване. Малко преди да бъде обявена пандемия на цялата планета, на 3-ти Март, по повод честването на празникът на връх Шипка, Радев каза, че ситуацията с изолирането на хората да си запазят здравето е манипулация. И децата им ще избягат от тях някой ден.
131
2
 
9
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 3 години
Какво беше това Бсп, че нещо не си спомням ?
130
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Облакът от Чернобил достига Б-я точно на 1 май 1986г.За периода 30 април - 2 май радиоактивното замърсяване на приземния въздух средно за страната се повишава няколко хиляди пъти спрямо обичайните стойности преди аварията.Б-я обаче остават в пълно неведение за убийствения радиационен дъжд.При норма 80-90 наногрей на 1 май този показател сочи 800.Съзнателна дезинформация от червената власт, докато мнозина по това време спокойно си правеха салата от първите марули,поръсени от радиоактивния дъжд.
129
0
 
12
 
! Отговори
до анонимчо 132 преди 3 години
БКП = БСПКолкото и отдавна да е било времето на полуразпад на стронций-90 е за 29 години и този процес винаги е придружен от излъчването на голямо количество радиация.Итрий-90 е способен да отделя бета частици.Той също много бързо повлиява костната тъкан и костния мозък.Нямам символи разширено да разясня всичко.Накратко -тези хора скриха.Те са 100годишна партия.Нали така казват-столетница? Сега как да не са БКП щом са столетница? Няма как да ме заблудите.Аз бях на военно обучение на 26.04.1986
128
0
 
9
 
! Отговори
molq ? преди 3 години
До До анонимчо 127Кое е читавото, че премълчаха най-голямата ядрена катастрофа на планетата ли ? Болното его го няма в здравите хора. Махай се от тук.
127
19
 
3
 
! Отговори
До анонимчо 127 преди 3 години
Хкрементче, Чернобил беше отдавна. Тогава първи усетиха радиацията шведите и един ден мълчаха, докато проверят техните ядрени станции с което направиха беля на датчаните. Всички бяха в шок, никой не знаеше как да реагира. Единствено в армията започнаха да хранят войничетата с консерви и да им дават йод. Това е, щото в армията има разписани правила и дисциплина.А ти не събирай от девет дерета мътна вода!От всички скапани партии все пак БСП е най-читавата!Сега е важно да изхвърлим днешните граб
126
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова подчерта, че е неприемливо да се противопоставят "майките срещу полицаите"WTF! Какви майки? Те бяха 5 майки цяло лято. Преди седмица останаха 4 майки. Това са им майките. Другите майки на деца със специфични потребности от преди години се разграничиха от Вера и другите майки. Тая Вера е мъжемелачка като МаяМа.Тя изгони мъжа си-взе му имота и не си вижда детето.То вече е на 26г.Горкото не е отишло по-далече от терасата.Майка и го гледа.Не са виновни децата за нищо.Майките им калпави.
125
1
 
12
 
! Отговори
хм преди 3 години
Нямам търпение да изгубят изборите и да ги обявят за фалшифицирани. Радев даде за пример Тръмп, който е обвинен в над множество посегателства над жени, манипулация, трафик на малолетни момиченца............ обявен от множество учени за доста болен нарцистичен социопат и т.н.Успех другари ! хаха
124
1
 
18
 
! Отговори
heh преди 3 години
Жено, млъкни, и внуците на децата ти ще ги е срам от теб.
123
3
 
17
 
! Отговори
До 121 преди 3 години
Борисов не си отива точно заради БСП. Защото ако се върнат още един път на власт - ще ни спрат не само тока.Ще ни спрат проектите и сме чао.БСП фалираха на 3 пъти Б-я след 89г.След това фалираха и банките.Фалираха и заводите с приватизацията ги изкупиха за 1лв и ги нарязоха на скрап за още 2 дена.Така за нула време разсипаха всичко.Нямаше нищо през Гладната Луканова зима.Хората умираха от студ и глад.А Чернобил затри масово хората защото скриха от народа за радиацията.Починаха от радиацията ...
122
3
 
13
 
! Отговори
555 преди 3 години
И за селския и-ди--от стана ясно ,че не може да се вярва на тази партия , а за почитателите и нямам думи .
121
3
 
19
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 3 години
К-ур-не, ще изгубиш изборите през март, да знаеш. С МНОООГО, не с един-два процента. Както винаги, де- Кво се пънеш? С Овчарката и Гечев ли пак ще ни оправяте? Аре мерси и от вас и от въобще от левите - ДБ, ДПС и т.н.
120
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Алтернатива имаИ коя е алтернативата?корнела, славчо или маджо
119
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не и берете дерта! Има кой да привлича.Иван Ченчев е любовника. То се знае от година някъде. Пък и наскоро го пусна в листата си за Министър на спорта. Явно има защо.Може да тренира с него яздене. Тя обича конете.Не се смейте... има снимки Нинова язди кон..Е, не язди на снимките Иван Ченчев....разбира се расов кон - ама в галоп :D
118
1
 
16
 
! Отговори
чоко преди 3 години
Добре,че вие не сте на власт.С бюрокрацията която винаги сте демонстрирали,сега нямаше да сме подготвени и толкова.
117
17
 
1
 
! Отговори
Алтернатива има преди 3 години
До Анонимен 119: А кой да е виновен? Бойко ги сменя здравните министри като носни кърпички, а резултата какъв е? Трябва той да си отиде, иначе все ще си останем на дъното на ЕС, най-бедната и корумпирана държава.