Кризата се задълбочавала, една от причините - правителството

ГЕРБ се плашели от реакциите на хората заради предстоящите избори
Обновена: 15 ное 2020 14:53 | 15 ное 2020 14:45, Камелия Цветанова
191
Кризата се задълбочавала, една от причините - правителството
Снимка: БСП

"Правителството е една от причините кризата да се задълбочава", каза пред БНР лидерът на БСП Корнелия Нинова. Според нея заради предстоящите избори ГЕРБ се плашат от реакциите на хората и затова ги е страх да вземат мерки.

"Пълен провал е управлението на кризата. Управляващите действат хаотично и приемат мерки на парче. Пропуснаха златно време - лятото, когато цялата система трябваше да се подготви за втората вълна на пандемията", обвини тя.
По думите ѝ предизборно се харчат и парите от бюджета.

Още по темата

"Искат се компетентни хора, държавническо мислене, а не мандатно и до изборите да се мисли как да се решат проблемите. Управляващите не са такива", упрекна Нинова.

В предаването "Неделя 150" тя коментира и подготвената обществена поръчка от ЦИК за машини за гласуване.

"Закъсняха! Държавата да се намеси с помощ по-категорично. Да не оставя отговорността само на ЦИК", посочи тяя.
Соцлидеркатат беше категорична, че ако поръчката за машини се провали, отговорността няма да е на членовете на ЦИК, а ще е политическа и ще е на правителството.

Във връзка с оттеглянето на предложението за детски надбавки за всяко дете, лидерката на БСП заяви, че това е предизвикало напрежение между ГЕРБ и "Обединените патриоти".

"За тези 4 години те са демонстрирали не веднъж някакъв разнобой, после търговията се задейства и нещата се изглаждат", смята червената шефка.

Нинова подчерта, че е неприемливо да се противопоставят "майките срещу полицаите", което по думите ѝ Бойко Борисов прилага постоянно в годините на управлението му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
1
 
24
 
! Отговори
плашигарга преди 3 години
БСП имат опит от Чернобил няма нито един починал и в Бългория няма болни от рак работниците се пенсионираха на 50 години който ги доживееше.
95
2
 
26
 
! Отговори
Композитор преди 3 години
"Песничките" на Нинова за провала на правителството означават, че правилно се развиваме. Ако плачат и вият от БСП , значи сме на прав път ! А Нинова е вонящ политически труп ,също като Фигуранта ! Попът отдавна им пя заупокойна молитва ! На пролет БСП ще са вече 4-та партия и няма да слушаме изобщо какво ще ломотят в народното събрание !
94
1
 
20
 
! Отговори
Замълчи преди 3 години
Корни , ти нямаш право да казваш каквото и да е! Не харесвам Тиквон, но ти като социалистка с нищо не показваш, че искаш равни права за всички. Ти къде се лекува? Получи здравни грижи, които за 98% от населението няма. Замълчи, всички партии в парламента са изоставили народа и гледате само себе си. И ти си като Тиквон, алчна и крадлива.
93
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мила тлъста лелко, не ме интересуват бращолевениците ти! ВСЕКИ един млад и добре платен човек със заплата над прага ще гласува за ДБ и за никого другиго. Мерси. ние сме бъдещето, НИЕ издържаме държавата. НИЕ определяме правилата.
92
22
 
2
 
! Отговори
до к.90 преди 3 години
Очевидно г-н Борисов независимо от завършеното висше образование в Милиционерската школа- Симеоново предпочита да работи с абсолютни стойности на заразени и починали от останалите държави в ЕС без да ги съпостява с 6,5 млн население на БГ. Преди 4 дни Румъния имаше 130 починали от КВ, ние от БГ -106,но Румъния е с 21 млн.души население, БГ - с 6,5 млн.Турция имаше няколко хиляди новозаразени , но тя е 78 млн, и прави дневно няколко десетки хиляди теста. За Гърция, Сърбия, Словения да не говорим
91
1
 
35
 
! Отговори
северозапад преди 3 години
Пир по време на чума,тази дебелокожа *** с нищо не помага ,а създава криза ,то не бяха протести ,то не бяха сръдни напускане на парламента за месеци ,то не бяха много строги мерките за пандемията ? Мисля ,че е крайно време да си налегне дебелия *** и да чака изборите ,защото тя лежа във ВМА ,но за електората и от заблудени пенсионери такива грижи няма.Вместо да даде идея и призове за справяне на кризата тя все реве и намира за какво да се заяде *** и това нищоса като от еди калъп .
90
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заради *** и Славун ще се гласува само за ГЕРБ,това е положението!
89
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази коза да вземе да млъкне! Излекуваха я за сметка на други, които умряха и пак има нахалството да лае против правителството! При тяхно управление в такава ситуация вече всички да сме измрели.
88
3
 
29
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Абе кво да ти говоря,в партия къде акъл още дават Румен Овчаров и Румен Гечев смятай кво е положението:):):):)
87
23
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проф.Бобева в отговор на твърдението на премиера, че ние вървим нагоре се чуди, защото икономиката ни очевадно отчита спад. Г-жо Бобева, според ГЕРБ важното е да вървим нанякъде независимо дали е нагоре или надолу. Ето, ние прокопахме вече цели 3 дъна и копаем четвъртото, но Падишахът твърди, че сме в средата по заразени от коронавируса, та дори преди дни каза, че сме на 7-о място (от 27 страни в ЕС). Очевидно покрай прекарването на заболяването от КВ той живее и разсъждава в друг свят.
86
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тровят ни *** како.
85
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пред тая чума или чалгаря предпочитам тиквата.
84
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бокича не е още бита карта, причината е конкуренцията в лицето на Нинчето и Слави :) Ако има по достоен от банкянския селя*ин, мисля че ще затъне в забрава, той и от това се страхува :)))
83
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крушовската *** на всяко партийно събрание на БСП:"Демокрацията много ни взе"Излизаш пред Позитано и лимузина до лимузина на БСП елита.Явно наистина много им е взела, но не на шефовете на БСП. Може би трябва да почва изказванията към симпатизантите на БСП с : "През Демокрацията много ви взехме".
82
2
 
31
 
! Отговори
никога преди 3 години
Koмунисти не искам да виждам. Първото нещо за което мислят е диктатура. Носталгия по миналото.
81
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойчето е бита карта, Нинова на умряло куче нож не вади...
80
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МУТРАТА С РАЗДВОЕНИЯ ОТ ЛЪЖИ ЕЗИК БЛИЖЕ БОТУША НА НИНОВА
79
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставете я Нинчето, бита карта е :)) Бих я посъветвал да се снима в някое списание, има очи :))
78
2
 
30
 
! Отговори
joe преди 3 години
Корни, ще ни припомниш ли ,какви симптоми имаше ,когато те приеха във ВМА?
77
2
 
29
 
! Отговори
Борислав преди 3 години
Тая управител в лудницата да я сложат- няма да се различава от пациентите си! Идеално ще се слива със средата!