Активът на ДПС почете жертвите на възродителния процес

Възпоменанието е всяка година в Могиляне
Обновена: 26 дек 2020 19:08 | 26 дек 2020 13:55, Камелия Цветанова
128
Активът на ДПС почете жертвите на възродителния процес
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ръководството на ДПС се събра на възпоменание в Могиляне. Всяка година на 26 декември, активът на Движението почита жертвите на възродителния процес.

"Чувстваме го като личен дълг да бъдем тук и да се поклоним пред паметника, пред гроба на Тюркян и за всички наши герои, които дадоха живота си за демокрацията в България. А последните 10 години сме свидетели на рушене на демокрацията. Затова ДПС имаше призив към целия български народ в този общ процес. Заедно ще извървим този път. Той ще мине през избори, но по него всеки има своята отговорност", заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
0
 
! Отговори
НЕОБРАЗОВАНИ преди 2 години
КАК СТЕ СТРАХЛИВИ ВЪЗРОДЕНИ ОТ КОМУНИСТИТЕИ В ПОСЛЕДСТВИЕ КОАЛИРАНИ С КОМУНИСТИТЕВИЕ КОЙТО ВЗРИВЯВАХТЕ МАЙКИ С ДЕЦА ПО ГАРИТЕВМЕСТО ДА ВЗРИВЯВАТЕ КОМУНИСТИ ВАШИТЕ ВЪЗРОДИТЕЛИХАРЕСАЛИ ВИ ОБИЖДАНЕТО НА ГРАНИЦАТА ПО ВРЕМЕ НА ЕКСКУРЗИЯТАРАЗНАСЯТЕ ДАНЧО МЕНТАТА ИЗ СТУДИЯТА ЧЕ ЕДИНСТВЕН ГОВОРИ ГОРЕ ДОЛУ БЪЛГАРСКИ ТОЙ ПРОСТО НЕ СИ ВЪРНА ИМЕТО СЛЕД ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕСУСЕЩАТЕ ЛИ СИ КРАЯ, ЩЕ ПРАВИМ ЛИ КУРБАН НА ЦК НА БКП НА ДПС
101
0
 
2
 
! Отговори
тя преди 3 години
Защо не почетоха убитите в детския вагон?! Много са нагли , поне да си траеха - какво било било !
100
2
 
3
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
ДПС да престанат да се вайкат. Дадени са им и права, и свободи. Който не му харесва - да си ходи в Турция и толкоз. Да не би на българите в Турция да са дадени някакви права? Никакви. Даже и църквата ни Свети Стефан превърнаха в джамия. На това можеше да реагираме много по-остро.
99
2
 
3
 
! Отговори
Коменданте Че Говада преди 3 години
ДПС е проклятието на България, създадено с проект на КГБ от СССР чрез посресник Ахмед Доган който е бил слушател в школа на КГБ, по времето когато уж е бил в затворите в България.
98
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия се правят на турци ,но и в турция не ги искат )
97
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слава на велик Кюрдистан.
96
3
 
16
 
! Отговори
MKS преди 3 години
Има на Шуменското гробище 6 или 7 родилки убити със инжекция от турски лекар и мед. сестра . Млади момичета , млади булки убити в името на какво? Защо се мълчи за това не знам?! Дали ще почетат и тях " елитът" на ДПС ?!
95
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единствения проблем на възродителния процес, е че не се случи по-рано
94
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имаше една жена в Гарата в Пловдив--Убита от взрив на самоделна бомба поставена в куфар, -- в чакалнята на Гарата . Това пак 1984 или 1985 г. беше .
93
8
 
12
 
! Отговори
Предлагам преди 3 години
Да направят паметник кактурци взривяват влак с невинни хора - т като дойде Страшният съд, да не могат да се отметнат !
92
6
 
11
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
До:Ястребителчето-Бате,тоя филм го сънувате 142 години ! Нема да се прожектира у назе! Гледайте да не ви отминат кюрдите главата,че отдавна са ви набрали...
91
8
 
19
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
А кога ще почетат ДПС жертвите от бомбения атентат на турската терористична организация при гара Буново ,където бяха убити десетки жени и деца?! А жертвите от хотел ,, Сливен,, ! ? А жертвите на ,,Слънчев бряг,, ??А жената от Кърджали убита при взрива на турската бомба на гара Пловдив ???!!!
90
4
 
4
 
! Отговори
Димитър преди 3 години
До ЯстребителяЯ обясни и за другите" провокации"-в болниците,заводите,складовете и т.н.
89
8
 
12
 
! Отговори
А преди 3 години
Кога ще честват почти 5-вековния Обезродителен процес ?
88
2
 
10
 
! Отговори
Роза преди 3 години
"Всички ние сме едни и същи хора,само дето попове,ходжи и политици ни мътят главите!-реплика от БГ филм
87
24
 
1
 
! Отговори
Ястребителят преди 3 години
До аз-ътКолко е ваша тази държава може да се оспори. Все пак тази държава ви е подарена от мужика на пияна глава, и не в много далечно бъдеще Румелийският вилайет пак ще се върне под управлението на Високата порта. Това си го запиши някъде - най-късно 2025 година вилайетът ще бъде освободен от българското иго!
86
7
 
4
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Как пък стигна до гениалния извод, че ям български хляб? Питах, и пак да попитам - кой кадърен и способен человек като мене би останал доброволно да живее в тази балканска котчина булГЕЙристан, известна като кенефисттана на Юропата?!---да де ама... не е баш така. Първо по България можем да плюем само ние. Българите. Вие не. Тва не е ваша държава, а наша - на Християните. Второ - сега ясно е на всички как са ви приели. В Анадоля. Че и сега ви гледат с презрение. Несретници, ни тук - ни там!
85
9
 
11
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
когато активът на ДПС, както и симпатизантите им почетат със същите патос, почит и уважение жертвите от атентата на терористите на гара Буново аз ще почета и жертвите от възродителния процес. Първо ще плача за загиналите майки се даца във влака и едвааааа след това може и да заплача за малката Тюркан. Ако остане време.
84
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой е тоз 93 бе гофретнико?!
83
15
 
7
 
! Отговори
Ястребителят преди 3 години
До 93По време на процеса с така наречените "турски агенти", взривили влака на г. Буново беше доказано, че двама от обвиняемите са агенти на ДС, а за третия имаше само коствени доказателства. Също стана ясно, че операцията беше проведена съзнателно от страна на родната българска ДС със цел да се създаде подходяща атмосфера за провождането на безпрецедентната в човешката история диващина, наречена "възродителен процес". Същото стана ясно и за атентатите в Пловдив и Варна.