Борисов: Като им се скарах, имаме 14 000 ваксинирани, нали нямаше желаещи?

Ангелов съм го оставил на опашките, допълни още премиерът
20 фев 2021 11:07,
511
Борисов: Като им се скарах, имаме 14 000 ваксинирани, нали нямаше желаещи?
Снимка: БГНЕС

Видяхте вчера, като им се накарах малко, завършихме с 14 хиляди ваксинирани на ден. Ангелов съм го оставил на опашките, нали нямаше желаещи, а то опашки има. Това заяви премиерът Бойко Борисов.

"Като дойде ГЕРБ на власт, всички фондове започнаха да работят. Когато ние сме си свършили работата - оценките са най-добри и когато има риск - веднага казват, че това се дължи на несигурния резултат от изборите. Благодарение на добрите ни финансисти влязохме в европейския банков съюз. БСП имат шампиони по фалирали банки", каза още премиерът.

Още по темата

"Несигурният резултат от изборите би могъл да влоши положителната перспектива на рейтинга на България", каза Борисов. Той коментира новината, че международната рейтингова агенция Fitch Ratings повиши перспективата от стабилна на положителна пред дългосрочния кредитен рейтинг на България в чуждестранна и местна валута.

България е единствената държава, която повишава през февруари положителната перспектива на рейтинга, докато другите държави остават на ниво стабилна перспектива. Това съобщи здравният министър Костадин Ангелов.

Борисов се обърна и към финансовия министър Кирил Ананиев: "Благодаря ти и нека това да се има предвид, когато говорят за дългове, разруха, а ние имаме оценката да сме най-добри".

"Сред факторите, които биха довели до понижаване на рейтинга, е промяна в политическата обстановка, а именно да дойдат други и отново да се хапем, че сме върнали онези, и пак да се върнем назад. Ние сме с най-ниския дълг в Европа след Естония. Само преди два дни ЕК даде най-добрата си оценка за България. Най-големите агенции в света са подредили България като положителна и стабилна, и то в пандемична обстановка", каза Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


511
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
259
3
 
28
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
леле!..Оле Боже!..какво излиза?..-Ако не е Мутрьо "ДА ИМ СЕ СКАРА",.."Нищо в държавата нема да върви"...?!?!?!...ама ВЕРНО ЛИ ПАДНАХТЕ ДО ТАМ,стадоперсони,че ако не е ЧОБАНИНА да "подгони стадото",ЗАГИВАТЕ?!?!?!..не е за вярване!...Не е за вярване!!!!!...може би сънувам ?..Ше си бия два шамара,белким са събуда...
258
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Народ който спи се събужда роб. И то тиквено.
257
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е. Добър ход на Кристалина Георгиева и Сорос. Ще бутнат по едно рамо на Борисов. Няма да допуснат от Кремъл да редят картите и да харчат 29 милиарда помощ от Европа. Ще спрат всички проекти както винаги когато БСП са на власт. "Фич" обаче подчертават и редица други неблагоприятни фактори в дългосрочен план един от които е демографската структура на населението. Сега ще трябва да се работи за демографската криза. Няма да е лесно. НСИ дават лоша прогноза до 2050г. рязко ще се стопи нацията.
256
5
 
15
 
! Отговори
N преди 3 години
Април идва
255
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако дават по 50 лв. и аз че идем да се бодем.Тука 50 лв. На изборите още толкова. Кой ти ги дава
254
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо от начало в бг пандемията забоксува . Чувалите за трупове останаха празни. И после тая година най сетне нещата потръгнаха.Ама с нов щам. И пак няма много.
253
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе някои не могат да се разболеят сред ковидари . Защо?
252
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Честитот! Ваксинира се 0.2% от населенитето. Докато стигнем едно 70%, ще мине годиниа. ОЩЕ ЕДНА ГОДИНА ЛИ ТАКА!Не мисля така!
251
2
 
15
 
! Отговори
до 283 преди 3 години
Така е. Противоречиво е защото това е биологично оръжие.
250
2
 
16
 
! Отговори
до 280 преди 3 години
Ваксината се поставя като превенция ако или когато се разболеете да се прекара по-леко заболяването. Ваксината не е елексир на безсмъртието. Дори има вече данни, че 12 лекари са се разболяли 12 лекари след 2 ваксини. Вижте в сайта е новината:12 медици в Рим са с COVID след две поставени ваксини на "Пфайзер"
249
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много е съмнителна цялата история с тоя вирус. Толкова противоречия, безумия и безмислици че няма до къде. За пропагандата няма и да говорим....ВОНИИИИ
248
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Утре отивам да чакам на опашка. Ако свършат за ковид19 да ми хакнат каквото имат. Да не съм капо.
247
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 279Еми така. То да не мислиш, че са по-различни?
246
2
 
10
 
! Отговори
Системата преди 3 години
Намирисва ми тая работа. Кой ваксиниран кой не колко платено колко издалаверено.Куче влачи панталон ,диря няма.
245
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунистите ако трябваше да правят ваксинации ,как ли щяха да го организират.
244
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Галсувам за ГЕРБГрад София мяза на разорено гето, даже и "елитните" му квартали. Магистралите са с ограничение 85-90 км, защото са надупки ...Голямото градене, голямото чудо.
243
2
 
4
 
! Отговори
Атака преди 3 години
на евреите нареждат и за пари мислят.
242
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Като им се скарах, имаме 14 000 ваксинирани, нали нямаше желаещи?"14000 от 7 милиона не са точно "много".
241
2
 
20
 
! Отговори
Херлия да е. преди 3 години
Ами ако ваксините се окажат бомбасъс закъснител..Ще каже Аааа не съм карал никой на сила.
240
4
 
11
 
! Отговори
Стефко преди 3 години
Пак излезе от земкянката. Не спря да се прави на велик.А е грешка на природата и за жалост ние му сърбаме попарата. Ама смр си и виновни.