Слави Трифонов е с коронавирус, бил добре

Лидерът на ИТН е под карантина
Обновена: 10 апр 2021 19:21 | 10 апр 2021 19:13, Александър Попов
613
Слави Трифонов е с коронавирус, бил добре
Снимка: БГНЕС

Председателят на "Има такъв народ" Слави Трифонов е с коронавирус, като информацията бе потвърдена от неговия заместник в партията Тошко Йорданов.

"Както знаете господин Трифонов имаше симптоми на COVID и днес теста му излезе положителен. Господин Трифонов е добре, под карантина и спазва всички изисквания и правила на Националния оперативен щаб", уточнява Йорданов.

Още по темата
В изборната нощ Трифонов сподели в социалните мрежи, че има симптоми на коронавирус и се е самоизолирал. Затова и запази мълчание, което продължава и до днес.

По-рано през деня, пак във Facebook, той благодари за подкрепата и гласовете за "Има такъв народ".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


613
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
482
4
 
6
 
! Отговори
НЕ ВЯРВАМ преди 3 години
УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ НАЙ-ГНУСНИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА КИЧ-КОМУНИЗМА -ТРИФОНОВ НЕ Е БОЛЕН ОТ ВИРУСА , А ВРЕМЕННО СЕ УКРИВА, ТА ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ДС-СЪВЕТНИЦИТЕ НА ФИГУРАНТА ДА МУ СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО ПО ТЕХЕН ОБРАЗЕЦ. ТОЗИ НОМЕР ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ИЗЛИШЕН, ЗАЩОТО ИСТИНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ БЪДЕ ОПРЕДЕЛЕНО ПРИ НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД.
481
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
https://pik.bg/ето-го-бъдещия-премиер-на-голо-снимка-news1016370.html
480
1
 
28
 
! Отговори
мхмх преди 3 години
Пожелавам му, АКО е истина, да оздравее. Но колко е лошо цяла година да говориш с пренебрежение за вируса, да спекулираш как властта го ползва за печелене на дивиденти, да правиш скечове с НОЩ, а сега да излизаш и да казваш, че спазваш мерките на.. НОЩ. Разбира се, съмненията, че се крие, а и съответно лъже, остават, а това дава особено лош вкус на нещата с този болен човек.
479
5
 
25
 
! Отговори
Loyko преди 3 години
Корона вируса му е най малкия проблем на Станислав Трифонов.Вируса ще го излекуват,но менталните проблеми и комплекси нямат лечение.Както и за простотията лек няма открит...,поне засега.
478
5
 
21
 
! Отговори
Dinosaurus преди 3 години
Председателят на "Няма такава държава" е болен от "няма такъв вирус".Народна песен:"Чула мома, (че )е жетва и се разболяла.Жетва се ожена, мома оздравяла. Че се покачила на дърво високо,че видяла мома нежъната нива.Мома се провикна: Глава ме заболяТреска ме затресе"Честито и благодарско, чалгари и комплексари,добре сте ни го избрали. Сега - "съспенс', после шоу.Ама си помислете дали Слави ще го прави илина него ще му опечем чйце на *адн*ка
477
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той така ако я кара да се крие и никой да го не знае де е през следващите 4-ри години,по-добре да сдава още утре на разсъмване,па после да ходи да се крие дет си ще.И без това никой не го е търсил.но поне заради заплатката да се вясва от тайм на тайм.
476
4
 
29
 
! Отговори
:) преди 3 години
Как може да умре от нещо, което той самия каза, че го няма! Да си слага една свещичка, отзаде и да идва да развее интелекта си. Или по друг начин казано да изпее една две чалги, някоя ромска песен. Това дето си може.
475
4
 
31
 
! Отговори
В тъмнината преди 3 години
-Слави, Слави народа те иска.-*** той е умрял, ***!-Не е умрял, крие се като мишле някъде. Слави, покажи се моето момче. Не се плаши. Може ли мъж като бор, се крие в пипера?
474
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименГовори се, че бил на инвалидна количка. Дали е вярно?.....Не знам дали е вярно, но Слави започна да се разболява и катастрофира през управлението на ГЕРБ. И случайно при катастрофата е имало и бял бус,с такива бели бусове и коли преследваха хората,президента също.
473
4
 
15
 
! Отговори
ХаХаХа преди 3 години
Слави бил срещу комунистите!?!?!?!Тук по-доло един каза готин виц.
472
13
 
9
 
! Отговори
ББ преди 3 години
какъв реВ...от пикаджии и *** на дс...ама слави...та слави...нещо страх ви тресе май...шамани по тв-ита,ама вие си плющете минуси...то други възможности нямате,манипулацията и сплашването...дреме ни...Народа ни може и без Борисов...и без новите кандидати...всяко зло за добро...добрата новина е,че ви намекнахме,че ако ни подцените ...ще доидем за вас...и офшорните ви остават без шеф,пожелавам скорошно възстановяване на г-н Трифонов,Народа на България е шефа...той плаща сметките...
471
3
 
27
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Българино,не ме гледай умно,мисли как на следващите избори,да вкараш в парламента правилния Буратино!Този на снимката не е правилен,крив е .
470
3
 
13
 
! Отговори
Славка Трикурникова преди 3 години
Всички лидери са били подвластни на транквиланти-Ленин,Хитлер,Чърчил и 5 US Президенти,вкл. Кенеди.Нека,това да не е причина Славчо от Учин дол(село до Елисейна),почти Врачанин,да не потопи хроми крака в любимата за горната причина Стара Загора и да поведе всички към "Изхода". Дори от Коронката може да се извлечат дивидент-тя според него е грипче.Когато си богат може да пукнеш достойно-никой не разбира как си се мъчил.АБЕЕЕ,При 50 % (измислени)гласували=25 депутатника!Апропо и Труман е...!!
469
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Говори се, че бил на инвалидна количка. Дали е вярно?
468
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този индивид беше главен фен на теорията, че ковид е просто "едно грипче" Когато целият свят гори, да се занимаваш с измишльотини е престъпно. До 2-3 дни жертвите стават 15 000 (официално), а в света минават 3 милиона. Веднъж на 100 години има такива изпитания. Било ни е писано.
467
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** ще ви изкорениме, вие какви бели сте правили за хората, нови избори и не пожелавай лоши неща на Слави, мръсни комунисти.
466
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нови избори до като не се изкоренат комунистите ,до дупка избори ,иначе парите те ще ги откраднат заедно с *** ,партия са.
465
3
 
25
 
! Отговори
Йорг преди 3 години
Дълги години седи на един стол и критикува и критикува и пак критикува и после обяснява как било в Германия и как било в Калифорния и т.н.т.Хайде да те видим сега, втора партия си, дадоха ти шанс да приложиш казаното,Действай, давай идей, предлагай, взимай някое решение, кажи какво правим!
464
2
 
17
 
! Отговори
Пенсионер - римейк преди 3 години
Пролет пукна, ние неСлави влезе в парламента, ние пукнах ме!
463
3
 
22
 
! Отговори
кой знае преди 3 години
Преди изборите се скъсваха да пишат по фейсбук, да критикуват и оплюват хората. А сега си мълчат...как да го разбираме това? Ако и така управляват с пълно затъмнение...или те ще си решават,а на нас само ще ни съобщават. И това ако не е настъпваща диктатура...не знам какво е. Започва ерата на мълчаливите явно?