Сиди за ДБ: Отварят пътя на Ердоган в България

Единственият, който печелил - ДПС
Обновена: 30 апр 2021 06:57 | 29 апр 2021 22:21, Екип на Bulgaria On Air
127

Лидерът на ВМРО и министър на отбраната в оставка Красимир Каракачанов призова с отворено писмо президента Румен Радев да наложи вето на промените в Изборния кодекс. Поводът е гласуваните промени в Избирателния кодекс, които премахват ограничението на броя секции в Турция.

"Връщането на положение от преди 2016 г. ще го види същото. Не разбираме упорството, защо трябва да се връщаме назад? Защото едни партии трябва да платят цената за "Росенец".  Лъсна вече договорката на "Демократична  България". То се вижда и в гласуването. Това, което "Демократична България" прави е скандално". Това заяви в Денят ON AIR Александър Сиди от ВМРО.

Сиди изрази още недоволство от случващото на заседанията на Народното събрание.

"Новите политически субекти - те направиха няколко простички неща - дадоха ЦИК на президента, вдигнаха си заплатите и отстраниха ВМРО от избирателните администрация. Това е само срещу нашата организация, Това е див реваншизъм, те не искат да помогнат на хората. И ако до вчера бяха сатирично шоу - вече са политици и трябва да носят отговорност. Те вече са от другата страна на барикадата", каза още в ефира на Bulgaria ON AIR Александър Сиди.

От партията, която остана извън парламента след вота на 4 април, атакуват приетите промени в Изборния кодекс, с обвинения към конкретни политически групи.

"Можеха да направят много неща, те не искат. Те искаха да отворят пътя на Ердоган в България и това беше цената за "Росенец". Единственият, който печели е ДПС, никой друг.", категоричен е Сиди.

При евентуални предсрочни избори, от ВМРО са готови на разговори и с други политически групи.

"Ако има предсрочни избори, ще водим политически разговори. Възможни са разговори със всички партии, само не и ДПС", допълни той.

И се закани, че оттук нататък, ВМРО може да прави много неща, ще затваря улици и пътища.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още по темата: ВМРОСиди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
1
 
2
 
! Отговори
Вени преди 2 години
Тия ДБ с всичките си схеми и връзки, на бая хора паднаха в очите!
96
1
 
1
 
! Отговори
1234 преди 2 години
Верно страшни циркове спретнаха т.н. нови в парламента! Дано хората се усетят юли......
95
2
 
2
 
! Отговори
43430 преди 2 години
Курбанжиите на Шкембе Войвода не разбраха ли и са прости, че извън ЕС живеем повече Българи от колкото има в Турция. Само в Канада и САЩ са повече от 500 000. Лапнали едно ла*но и го дъвчат като дъвка. Какво откраднаха, откраднаха
94
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изтрихте ми коментара,сега очаквам и да ме баннете но истината е като шило у торба-винаги излиза.
93
1
 
3
 
! Отговори
67809 преди 2 години
Много ни.разочароваха ВМРО,вярвахме им,че.ще.помогнат за кридитите на.всички пострадали българи като приеха Закон за давноснна,да.може Всички пострадали от безобразните лихви и ужаси на банки и чси да рестартират живота си...а излезе,че.са ни идлъгали.и те,както Герб.отхвърли се след изборите и приеха от след 10г. Кой оцелял,оцелял от този Геноцид в БГ.
92
2
 
3
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Сиди,ти българин ли си,***.т ли си,какви улици,какви пътища ще затваряш птицо чуждоземна.България няма нужда от псевдо патриоти,демагози,лъжци и т.н.Сиди,седи си на запарения ***,по малко плямпай и без това никой не иска и да чуе за вас т. нар. патрЕотЕ!
91
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До турчин Не ми говори ти за създаване на семейства. Добре, че са кюрдите и диваците на изток да ви правят деца на вас. Отвори карта на раждаемостта в Турция и ще видиш, че цялата ви западна част е същата гола вода като повечето европейски държави.
90
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 1488Доста е смешно да се съгласяваш със себе си под друго име
89
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Протурските *** яко са се разбеснели тук
88
2
 
2
 
! Отговори
1488 преди 2 години
До 84- турчин ...Поздрав за написаното,истина е това което написано. Лошото че няма да приемат тази вярна критика,самовлюбени,прости и некадърни... Моите убеждения са нео нациски,въпреки това приемам твоята критика. Истината боли....
87
3
 
2
 
! Отговори
Добре де, преди 2 години
До ТурчинКой на кого има да плаща е фиксирано в договор! По време на Балканската война? Та това е война, не банкет! А 500г. безчинства?
86
1
 
1
 
! Отговори
не разбираш преди 2 години
До Анонимен 82Тук не става дума за кой са гласували,а колко изобщо са гласували!?От 400 хиляди да гласуват само 22 хил как я виждаш тая "страховита" опасност за България!?Хората ясно показват,че не им дреме за България!И *** пощръкля, че не го сайдисват!Защото ясно му показват,че е никой!
85
1
 
4
 
! Отговори
Бяха обединени преди 2 години
Преди да предадат Сидеров и да се насипят на мериканците.
84
4
 
5
 
! Отговори
Да преди 2 години
До СтатистикаЗащото Турция цъфти и връзва, за това кюрдите искат да се отделят! И кажи колко милиарда са налети в Турция за периода, който говориш и колко в България?
83
4
 
4
 
! Отговори
Турчин преди 2 години
До Добре де, Тракийските българи са общо 65.000 души. Само по време на Балканската война от българските безчинства бягат над 120.000 души.Като добавим към тях имуществото на 250.000 изгонени през 1950-51, имуществата и социалните предобивки на изгонените през 1968-78 120.000, и добавим имуществото и социалните предобивки на изгонените през 1989-90 година 500.000 и дръпнем чератата ще видим кой на кого има да плаща и взема.Кое е по-голямо число 65.000 или 870.000? И ние знаем математика.Глупчо.
82
4
 
4
 
! Отговори
Статистика преди 2 години
През 1923 година Турция е 10.000.000 души, на Царство България е 5.500.000 души. Сега през 2021 година Турция е 83.000.000 а България е 7.650.000 население.Как си обеснявате тези данни?В СВОБОДНА И ПРОСПЕРИРАЩА БЪЛГАРИЯ,УПРАВЛЯВАНА ОТ СВОБОДНИ И УМНИ БЪЛГАРИ БЪЛГАРИЯ СЕГА ТРЯБВАШЕ ДА Е ПОНЕ 35.000.000 НАСЕЛЕНИЕ И СУПЕР РАЗВИТА ИКНОМИКА А Е ЕДНА ПРОПАДНАЛА,ИЗОСТАВЕНА СТРАНА. ЗАЩО?Защото българинът е недъгав генетически и не може да управлява държава. Българинът е единственния грабещ държавата с
81
4
 
5
 
! Отговори
Добре де, преди 2 години
До ТурчинКато си започнал, защо не кажеш за изкланите тракийски българи и имотите им? Кажи, защо Турция не изпълнява Ангорския договор? Към 1990г. Дължеше на България заради Одринска Тракия 16млрд. долара! Защо направи от всички живеещи в Турция турци с турски имена?
80
3
 
3
 
! Отговори
Турчин преди 2 години
До Дедо Гочо; Не се притеснявай, Бог няма тояга но е показал какво може да направи като изтрил от лицето на Земята Содом и Гоморе. Сега пък ние ще си спомняма за България и българите по възпоменателните снимки и историческите чествания,остаха 20-30 годинки.Търпеливи сме,ще изтраем.А за Ванче Михайлов ти писах.Само болен мозък може да има за идол такъв жесток братоубиец-терорист(КАКВИ СА ВМРО)-осъден в собственната си държава на смърт.Турците предложили на България да го помилва не тя не приела..
79
1
 
5
 
! Отговори
Ами преди 2 години
До Анонимен 76Вицовете на времето бяха, как Иванчо иска да изработи Марийка, а бъдещите вицове сигурно ще бъдат, как Митко иска да изработи Иванчо, ама той е в цикъл!
78
5
 
3
 
! Отговори
Турчин преди 2 години
До Дедо Гочо; Ако говориш за Ванче Михайлов от ВМОРО, роден в Ново село Македония и пукнал в Рим през 1990 г.-той е братоубиец, терорист и кръвожаден ***,който всъщност пак се е скрил в Турция и турците са го спасили от сигурна смърт.Ако той ти е идолът *** в психиатрията.От 1394 година до ден днешен ви пазим, съхраняваме, защитаваме, спасяваме от сигурна гибел и като личности и като нация но вие ве не можахте да се развиете като нармали хора. Все ви изгарят бушоните и за това вините турците..