Румен Радев: Наредихме се до Уганда и Саудитска Арабия

Той коментира санкциите по закона "Магнитски"
Обновена: 7 юни 2021 12:06 | 7 юни 2021 12:00, Нели Христова
142
Румен Радев: Наредихме се до Уганда и Саудитска Арабия
Снимка: БГНЕС

Санкциите, които бяха наложени на българи и свързани с тях фирми по закона "Магнитски" , са прецедент в ЕС. Така се нареждаме до Уганда и Саудитска Арабия. Противоконституционнно ще е, ако служебното правителство не вземе мерки да защити финансовата сигурност.

Още по темата

Това заяви току-що президентът Румен Радев на излизане от Професионалната гимназия по хранителни технологии и техника в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
7
 
6
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Войната за власт и пари е забавна, но почва да ми омръзва. Добре би било да се мине към конституционна монархия, че и ние да се омешаме с другите монархии в Европа. Стига си я селяни, назначени да изпълняват заповеди. Имаме си царско семейство, англичаните и испанците да не са по глупави от нас
64
17
 
4
 
! Отговори
До един от Лондон преди 2 години
Епа прав си! Тия фирми са фирми да ДС! Но прехода е 30г 11 от които ни оправя ГЕРБ и бойко борисов! И какво да кажа огледал се илия и пак в тия! Така, че ако тиквата си беше свършил работата и беше премахнал ахмед доган, които стои за 90% от тия фирми, то сега нямаше да сме на това дередже! И както казах той управлява през 1/3 от прехода! И НИЩО не направи!!!
63
1
 
22
 
! Отговори
Име преди 2 години
Наредиха ни до Уганда, Саудитска Арабия и ..... Русия
62
1
 
32
 
! Отговори
Край преди 2 години
Грешка Радев наредихА ни до уганда и САрабия.Няма нормален човек който да вярва че България е на 120 място по свобода на словото в света. България е страна в която можеш да напишеш и кажеш всичко.В България има корупция но на фона на Брюксел, Турция и Гърция българчетата сме като пионери от тимуровска команда.
61
5
 
36
 
! Отговори
един от Лондон преди 2 години
абе другарю фигурант , тия хора с тия фирми ги създаде партията бсп , или не го знаеш това . това е партията която създаде и назначи и теб , или си вярваш че си избран от народа .
60
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наредихме се,защото сме американски колонии.Всички изброени са такива.Защо САЩ не напраеят това с Германия или Испания...Защото хората имат суверенитет ,а бе само суверен ,който няма политическа култура и през 10г пробва с новия спасител.
59
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ние!Банкянският селски бег,Повелителят на Балканите,Терминатора на" Сахера" и Полиглота на Ойропата ни нареди!
58
2
 
34
 
! Отговори
мазна фуражка преди 2 години
Наблюдаваме как все повече стават мръсните петна по нагръдника на Фигуранта! Вече се олива с червена пяна и започват да вонят зависимостите му от Москва и Черепа. Май той ще се окаже наистина Фигуранта на Черепа !!!!!!! Не напразно именно Черепа му лепна този толкова прилягащ му прякор. !!!
57
2
 
29
 
! Отговори
Хак ви е! преди 2 години
Падна Борисов, дойде Радев, но дойдоха и санкциите. Инвеститорите си тръгват, нови такива няма и няма да има. Очаква ни безработица и съответно глад. Светлото радево бъдеще е една химера нещо, което скоро умнокрасивите протестъри ще усетят като безработни. Тогава ще се молят за яйцата, дето ги мятаха - и яйца няма да има за тях. Поживьом увидем ребята.
56
2
 
28
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
- Радев не разбира ли, че САЩ налагат санкции на про-кремълски мутри у нас или се прави на много умен?
55
2
 
32
 
! Отговори
радевата клоака преди 2 години
Почна се отново ! БСП/БКП вкараха България през социализма в три тотални фалита, БСП/БКП репресираха неудобните, пращаха ги в трудови лагери, народен съд, безследно изчезнали, БСП/БКП криха за радиацията от Чернобил! Помнете купонната система и дефицита на стоки в началото на демокрацията! БСП/БКП фалираха 29 банки през 1996, изчезнаха спестяванията на редовия честен българин, запалтата стана 3 долара, мутри, обири, убийства, мафиотски групировки! НЕ БЪДЕТЕ БЕЗПАМЕТНИ!
54
3
 
26
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 2 години
През-ден-та пак се изказва неподготвен!Товарищ Радев, Уганда не е санкционирвана по закона "Магнитски", а Матушката ти!!!Ако беше казал - наредихме се до Рассия и Саудитска Арабия, щеше да бъдеш прав!!!Повече четене трябва, при това не само на "Устав на българската армия ", а и на странична литература!!!
53
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е. След 12 години грабеж и празни приказки на наглеците от герП
52
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами с такива политици като Радев и п-долу от Уганда ще слезем.
51
3
 
20
 
! Отговори
Гласоподавател преди 2 години
За уганда съм съгласен. За саудитска арабия може само да си мечтаем. И дали щяха да ни наредят до Уганда ако беше спечелил ГЕРБ а не превратаджията Радев? Защото всички обвинения на САЩ просто са извлечени от следствието на НАПС.
50
24
 
3
 
! Отговори
Достоен преди 2 години
Най-добрият президент. Смачка герберастите без усилия
49
2
 
22
 
! Отговори
4epa преди 2 години
НЯМА И МЕСЕЦ И ТАМ НИ НАРЕДИ А ЗА 4ЕТИРИ ГОДИНИ ТИ ФИГУРАНТЕ ЩЕ НИ ИЗТРИЕШ ОТ КАРТАТА НА СВЕТА !!!!!!!!!!!
48
2
 
21
 
! Отговори
Недостоен РР преди 2 години
Тоя зло-бар много добре знае, че правителство няма как да има след като ИТН не иска коалиция с партиите на статуквото. Това го устройва защото неговия служебен кабинет ще продължи да движи ситуацията в негова полза. Твърдението му, че трябва да има правителство след изборите е ЛИЦЕМЕРНО. Не трябва да му се вярва. Лъже и манипулира като дърт ***. Две неща много му се удават - да хули ГЕРБ и да се представя като много загрижен за бедните българи. Някой да е чул или видял за такава негова грижа
47
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мачкай, Радев
46
4
 
14
 
! Отговори
Патриот преди 2 години
Ти си помисли къде ще се озовеш, когато Слави Трифонов спечели президентските избори, падне ти имунитета и Гешев те подпука за предателство на България в полза на Рассия!!!Бай Ставри още от сега ти подготвя топъл прием, товарищ петоколонник!!!