Нешка Робева: Слави Трифонов не познава народа си, утре ще съжалява

Идват нови лица, но със стар манталитет и мислене, убедена е тя
19 юли 2021 10:40, Анисия Иванова
270

"Ние наистина не можем да бъдем народ. Населяваме една географска ширина и това е. Всичките надежди на народа ни, че нещо ще се промени, че новите лица идват... Идват нови лица, но със стар манталитет и старо мислене. Чух обръщението на г-н Слави Трифонов към народа. Той казва: Вие ме познавате, и е убеден в това, което иска да направи. Но той не познава народа си. Този народ, който днес му ръкопляска по концертите, утре ще го накара да съжалява стократно, че се е заловил с нещо и не го е довел докрай." Това заяви в студиото на "България сутрин" легендата в художествената гимнастика Нешка Робева.

В скорошен пост във Facebook тя призна, че не е гласувала на предсрочните парламентарни избори на 11 юли.

Още по темата

"Това ми е вторият път, в който не гласувам. Твърде сложно става едно гласуване. Да си преместваш регистрация, това трябва да се облекчи. Апатията, която обхваща народа ни, някак и мен ме притиска. Този предстоящ живот вече не е мой, той е на младите хора, които трябва да се усещат българи и удобно на своята земя. На президентските избори ще гласувам. В момента най-стабилно стои г-н Румен Радев",
обясни Робева пред Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ политиците ни се държат толкова фамилиарно и дори просташки, че губим усещането, че държавниците ще могат да ръководят държавата. Робева иска политиците ни да вдъхват доверие.

"Започнахме Прехода с твърде неподготвени хора и изведнъж всичко се зачеркна. Поставиха под един знаменател този, който е работил добре и този, който е злоупотребявал. Нямаше приемственост. Ние нямаме потомствени политици", категорична е най-добрата ни треньорка по художествена гимнастика.

Робева сподели още, че е объркана след представения от Слави Трифонов проектокабинет. И отбеляза, че Николай Василев, чиято кандидатура за премиер набързо беше оттеглена от "Има такъв народ", е човек с опит в администрацията и управлението на държавата.

"Не може всеки, който е бил в управлението, да бъде сатанизиран. Така се подхожда и към ДПС. Зад тази партия също стоят избиратели. Кои сме ние, започваме всички други да ги изхвърляме, защото не гласуват за български партии. Защото не им вярват! Харесва ми министърът без портфейл. Трябва да се отдели специално внимание върху ромската общност. Впечатли ме наблягането на знанието на много езици. Да, трябва да знаят английски и задължително руски. Каквито и дипломи да представиш, тук въпросът е какъв е опитът", посочи Нешка Робева.

Според нея Слави Трифонов е избързал с представянето на хората, които трябва да управляват държавата.

"Искам да видя мисълта за народа и държавата. Категорично не е уместно в момента да се дава път отново на неолиберализма - силният изяжда слабия. Битува мнение, че всеки може, ама е мързелив. Не е така. На едни природата е дала повече. Тези, на които не е дала, трябва да се подпомогнат да изживеят този живот", убедена е легендарната треньорка.

На 12 декември Нешка Робева смята да чества с голям концерт 20-годишнината от създаването на нейната трупа. Това ще бъде и последният спектакъл.

"Искам да се сбогувам с публиката и да ѝ благодаря. Много ми се иска да го направим и ако няма специални мерки, ще го направим на 12 декември в Зала 1 на НДК. Иска ми се да няма нови избори и да усетим, че нашите политици сядат на масата и мислят за държавата и народа", завърши Робева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
205
9
 
1
 
! Отговори
of преди 2 години
До КаракольоГосподин Кара-Даъйъ, вие от ДПС и ГЕРБ не сте на прав път, защото хората ви разкриха ДАЛАВЕРКАТА С НОВИЯ ВИ БАРЕКОВ, В СЛУЧАЯ СЛАВИ ТРИФОНОВ. И СЕГА АКО БСП, ДБ И ИМВ ОТКАЖАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ПОРЕДНОТО ВИ ТУРКОФИЛСКО ПРАВИТЕЛСТВО НА СЛАВИ, ТОЧНО ГЕРБ И ДПС НЯМА ДА ОТКАЖАТ, И ЩЕ СЕ ПРЕЖАЛЯТ ЗА ЕДНИ ЧЕТИРИ ГОДИНИ ПРОТЕСТИ И ПАК ТУРСКА ДПС ДИКТАТУРА. ТОВА ВИ Е ПОСЛЕДНИЯ ЦИРК, С КОЙТО ЗАБЛУДИХТЕ НАРОДА, НО ЧАСТ ОТ ПАРТИЯТА НА СЛАВИ ИМАТ ДОСТОЙНСТВО И ЩЕ СТАНАТ НЕЗАВИСИМИ.
204
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Милиционерите са впрегнали всичко живо да плюе Слави. Защо ли?
203
10
 
24
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ ЩЕСЕ ОПРАВИ преди 2 години
КОГАТО БЪЛГАРИТЕ ИЗРИТАТ РУМЕН РАДЕВ, РАШКОВ, КАЦАРОВ И ОСТАНАЛИТЕ ПРЕВРАТАДЖИИ....
202
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баба Нешка обаче "перфектно" познава народът си. Сано не знам защо няма топки да се опита да направи нещо! Отстрани е лесно, но във върхушката нещата са съвсем различно. Млък бабо Нешке!!!
201
6
 
18
 
! Отговори
дали има преди 2 години
нещо по смешно от изкуфял дрът пенсионер кому нист пробтал Бареков на другите изкуфели зомбита
200
6
 
14
 
! Отговори
Бастунната Пешка преди 2 години
Всички пентаграмни Нешки и Пешки наизлезнаха от Нафталина с крещящо старческо слабоумиее с бастуни да ни ограмотяват назидателно.Палеца е обърнат надолу присъдата ви е произнесена бастунари.
199
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стоял "добре "Радев с антураж от дс ченгета да го обслужват със стари комунистически методиА кой плащаше протестите и защо назначават корумпирани кадри на отстранените?Нищо ново,а по зле!Колкото до Ники Василев,Робева да се информира повече за миналото му,за корупцията,контактите и ако не разбира от икономика да проучи.Какво предлага Николайчо,съкращения,намаляване на заплати и чужди инвестиции готови да им постели в ББР и Здравната каса,че и магистрали на концесия за техни хора,това е абсурдно
198
3
 
24
 
! Отговори
= преди 2 години
А на бареков как му слугуваше.Три месеца ежедневно му ближеше подметките.Пусти пари...
197
3
 
4
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Не може всеки, който е бил в управлението, да бъде сатанизиран. Така се подхожда и към ДПС. Зад тази партия също стоят избиратели. Кои сме ние, започваме всички други да ги изхвърляме, защото не гласуват за български партии. Защото не им вярват!Стоят уфсе, не избиратели!;))) Колкото и да не ви се вярва, ДПС е една националистическа идея на Илия Минев открадната от ДС чрез Румен Воденичаров и употребена срещу българският и турският национализъм! Това го казвам за втори път в рамките на 2 дни!
196
4
 
13
 
! Отговори
НЕШКЕ, преди 2 години
ДОВОЛНА ЛИ СИ ОТ РАДЕВ И ИНИЦИАТИВАТА "ТРИМОРИЕ" "???? - - МНОГО МИ Е ЛЮБОПИТНО....
195
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 199Ми той и батя ти Бойко тай - стана кмет, нищо не направи, стана премиер, нищо не направи, подаде оставка, пак премиер, пак оставка, пак премиер ....
194
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сектантката Нешка преди всяко състезание водеше децата при вещицата Ванга. Както знаем, вещицата Ванга беше на щат в ДС и им носеше много кинти и изгубени души, затова я оставяха да си развява байрака. Милиционерски мекерета...
193
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДС доскоро управляваше България чрез Доган, Пеевски и тяхната патерица - Бойко Борисов. Затова милиционерите толкова ги е страх от Слави.
192
1
 
4
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
"Впечатли ме наблягането на знанието на много езици." Робева, Робева, Робева... абе жена!;))) Аз пък не съм впечатлен! На терен, единственото, положително, което беше бе елегантното боравене с езиците, превключването от език в език и перфектното им говорене с подходящият акцент, ниво и т.н., но не ме впечатли, говоренето на българският с акцент! Казвам си нещата, откровено! За всичко останало извън езиците, бех нужен аз;))), демек аз съм баш баканът, па шъ го каа, още един път!
191
7
 
11
 
! Отговори
ЪРП преди 2 години
ОТ ЯСНО ПО-ЯСНО СТАНА ,ЧЕ СЦЕНАРИЯ И МИНИСТРТИТЕ-ПАРАШУТИСТИ НА СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ ГИ РЕДЯТ ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА ГОЛЯМАТА ЛОКВА!!!КАКВИ ДПС-ТА, КВИ ДС-ТА...., КВИ 5 ЛВ.!?!???ТРИБУКВЕНИЧКОВЧЕТАТ ДАВАТ И РАЗПРЕДЕЛЯТ МЕСТА ЗА АСТРОНАВТИ В "НАСА"!МНОГО, МНОГО ПЛОСЪК И *** ОПИТ ..........ДА ЗАМАЖЕМ ОЧИТЕ НА СЛЕПИТЕ БЪЛГАРИ!?!?
190
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
зад дпс стои бившата дс явно или не до сега винаги са били в управлението и трябва да им благодарим за дереджето на което сме.
189
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Нешка няма грешка" все пак допусна една грешка с Бареков и си призна.
188
0
 
2
 
! Отговори
Марци преди 2 години
До 198.Нека оставим всичко настрана,но много ми е любопитно,как в това предаване за което споменавате,всички са се смеели и в същото време е царяща злоба?
187
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо ли защо ли милиционерите толкова ги е страх от Слави?
186
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тая изкуфя тотално. Аз не мога да разбера, 2 дни не си се занимавал с политика, нищо не разбираш, идва някакъв човек, в случая Трифонов, вади някакви хора с по 5 висши образования, 3 езика, работили за Европейската банка и незнам си какви топ институции в Европа и САЩ и тя почва как не ставали, без още да ги е видяла дали наистина стават. А като те управляваха, Пожарникар и физкултурник без един език, защо не рева тогава? Всички му лазите в краката на тоя Бойко бе.