Георг Георгиев: ГЕРБ е алтернативата в тази турбулентна ситуация

Стабилно управление без тази партия няма да стане, смята той
12 авг 2021 12:48, Петя Славова
113
Георг Георгиев: ГЕРБ е алтернативата в тази турбулентна ситуация
Снимка: БГНЕС

В  тази турбулентна ситуация ние трябва да демонстрираме алтернативата - да покажем кои са лицата на експертизата и способните хора, които да преведат държавата през тази криза. Това заяви пред БНТ Георг Георгиев, председател на младежката организация на ГЕРБ.

Още по темата
Въпреки мантрите, които месеци се налагаха - че ГЕРБ е токсична партия и трябва да се изолира, в момента виждаме, че ИТН е в тази ситуация, смята Георгиев.

Видя се, че вдигнатият юмрук на президента в момента удря изключително тежко политическата ситуация в държавата, подчерта Георгиев.

Според него продължава да се натрупва напрежение, затова партиите трябва да надмогнат междуличностото. Защото в крайна сметка представляват милиони български граждани, допълни Георгиев.

Той е категоричен, че стабилно управление без ГЕРБ не може да стане.

Относно въпроса дали ГЕРБ ще подкрепят предложение за кабинет с третия мандат, Георгиев заяви:

"Варианти не се предлагат, единственият е служебното правителство, за което няма нито една хипотеза да бъде определено като качествено, за да бъде подкрепено от нас".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
3
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Демек "алтернативните" ги е страх от служебното правителство.Това вече го знахме..
62
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как ли пък не, калинките да са алтернатива, те нямат едни специалист.
61
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази алтернатива не е приемлива.
60
10
 
20
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ГЕРБ ВИНАГИ ЩЕ СА АЛТЕРНАТИВА ЗА ФИНАНСОВО ПРЕСУШАВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА И ВКАРВАНЕТО И ВЪВ СЕ НОВИ И НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ!
59
8
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ТОЧНО ТАКА Е!! ГЕРБ Е АЛТЕРНАТИВАТА ЗА СТАБИЛНО ФИНАНСОВО РАЗГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!!!
58
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко Методиев е тъмно червен (Даже мръсночервен) комунист!
57
7
 
9
 
! Отговори
ИТН -> ГЕРБ преди 2 години
Лека-полека май се избистря сценария с "алтернативата на ГЕРБ" ИТН, чиято цел май е да създаде усещане за хаос и безизходица и после такива като този целуващ бойковата ръка Георг да ни обяснят как видиш ли ГЕРБ ще внесат ред в хаоса и как те били единствената алтернатива. Е няма да стане, г-н Георг! ГЕРБ си замина и няма връщане! Кой ще е, ще уврят главите на народа и ще намерим правилен изход от ситуацията.
56
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
алтернативата е край на американското колониално робство, квот и да отричате всички, онеосъзнато това искате, независимост . обаче знаете кой предлага това - враговете на запада, трябва някой като Лукашенко тук. Само обработвате съзнанието на хората чрез медиите, обаче душата им знае кое е правилно и кое не.
55
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гробарите - в затвора!!
54
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как може да създадеш криминална организация, която да наречеш "партия" и да си грабиш необезпокоявано? Гроб са чисто престъпна структура!
53
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако има някой виновен за 12 години кражби - това е герп и никой друг. Твърде рано им е да се обаждат и те го знаят. Цялата игра е , как да скатаят награбеното. Паметта на средния американец /аверидж Джо/ е 2 месеца. А да видим колко е паметта на аверидж ***, айде да е малко повече викам. Българинът традиционно е злопаметен, та тука удариха на камък герпажии.
52
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Незабавни арести за Тиквата и Каскета!
51
8
 
8
 
! Отговори
Глас народен преди 2 години
Как може да си алтернатива на нещо, което българите са отвратени да гледат през последните 12г, на нещо срещу което цялото минало лято стотици хиляди стачкуваха по площадите и булевардите, на нещо което си самия ти, ми кажи ? Вярно, че това лято има непоносими жеги, плюс шоу програми на каращи късен пубертет ТВ водещи и сценаристи, но чак толкова изпростели българите не са. Та хващайте пътя и за хляб, защото след още 1-2г ще берете срам като слагат белезници на главатаря ви в къщата му в Банкя.
50
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я малко елате на себе си и стига сте търсили под вола теле като се чудите какви ли не обвинения да лепнете на Бойко .Сигурно той е виновен и за народния съд след 9 септ.44г. и 30000 хиляди избити,за лагерите на смъртта в Белене и Скравена,за терора, за Лукановите безумия и Виденовата зима с 3000лв. за долар, за 16 те фалирали банки и тотално обедняване,за спиране на евросредствата при управлението на БСП и какво ли още не.И след всичко това искате да живеете като германци. Не става !11 ще чакате
49
5
 
7
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Сега, когато Фигурантът ви връчи мандатът;))) ще се види, дали лицата на експертизата и способните хора да управляват са именно в ГЕРБ;))) и дали ГЕРБ ще се припознае от останалите политически сили в НС ще искат да си легнат с този, който досега, неистово гонеха от леглото си, а преди това го фоткаха с пачки банкноти и пистолети;)))
48
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей, затова високата мутра саботира всяка възможност за правителство без ГЕРБ. За да може побратимата му дебела мутра отново да превърне страната във вечерна трапеза с чалга на ушенце и други мафиотски табиети.
47
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Технически погледнато каца с *** е алтернатива на каца с ***, но нито едното не подобрява нещата.
46
11
 
19
 
! Отговори
''Алтернат преди 2 години
ГЕРБ е ''алтернатива'' на ФакултетО и Столипиново !
45
7
 
21
 
! Отговори
ей, момоко преди 2 години
Ти, който целуваш ръка на шефа, защото от него зависиш и без него си 0, засрами се! Акъл не искаме от такива като теб!
44
10
 
25
 
! Отговори
стига бе преди 2 години
Бих казал даже, че в кражбите и грабежа, ГЕРБ нямат алтернатива. Те са номер едно!