Политическо движение около Кирил Петков с потенциал да е алтернатива!

Проф. Карасимеонов: Третият мандат за кабинет по-вероятно да се провали
Обновена: 23 авг 2021 17:20 | 23 авг 2021 17:20, Елка Василева
375
Политическо движение около Кирил Петков с потенциал да е алтернатива!
Снимка: архив, БГНЕС

"По-вероятно е да се провали третият мандат за съставяне на правителство. "Има такъв народ" като сдружение за лична употреба, а не партия, затова не е предвидима и не може да се прогнозира какво ще направи". Това коментира политологът проф. Георги Карасимеонов пред БНР.

Още по темата

"Основният виновник е ИТН, която заблуди стотици хиляди българи, че ще осъществи промени заедно с другите протестни партии, а не положи усилие да направят мнозинство. Вероятно някой не им позволи, но основното е, че нямат желание да действат конструктивно. Те целенасочено вървят към деструкция на този модел на парламентарна демокрация, вървят против правилата", обясни Карасимеонов.

Според него трябва да се спасява демокрацията в България.

Политологът прогнозира създаване на политическо движение около министър Кирил Петков, което има потенциал да разбие на едни следващи избори конфигурацията, която се възпроизвежда вече в два поредни парламента.

"България никога не е изпадала в ситуация, в която партиите да не си говорят", каза проф. Карасимеонов.

Той подчерта, че избори 2 в1 - парламентарни и президентски, ще обърка хората и не е правилно да се проведат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


375
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
313
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз не мога да разбера защо хората на Прокопиев, се опитват да ни обясняват всеки път как бялото е черно и ние не виждаме правилно? Доколкото помня ИТН предложи правителство, но хората на Прокопиев, отказаха, стана въпрос че са искали постове. И как сега са виновни те, когато предложиха пръвителство а другите не го подкрепиха? Виновни бяха първия път, че не предложиха, виновни са втория път че предложиха. То статуквото вярно че изтръпна, че нов играч може да вземе власта и да ги изгони от масата.
312
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боли ме фара, от кого ще отнеме. Нека отнеме от всички, но най-вече от ГЕРБ-милиционери, ДПС ОПГ и ИТН-цър.вули. Кирил Петков е следващия премиер на България - треперете мафиоти
311
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това хипотетично движение ще отнеме гласове от ДБ. Прокопиев няма да го позволи.
310
0
 
7
 
! Отговори
1 преди 2 години
поредната фиданка на БКП
309
5
 
5
 
! Отговори
дед Мароз преди 2 години
Кирчо, и на мен ми харесва какво прави като министър.Единственият проблем е, че е назначен като такъв незаконно. :)
308
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скоро плюещите ще разберат, че храчките им имат обратен ефект и само вдигат акциите на момчето. Следваща стъпка ще е, като не могат да го смачкат, да опитат да го купят. Пак няма да се получи, защото човекът е успял и няма да си плюе на фасона като учиндолския мошеник. Свестният човек си личи, най-после и в България се появи.
307
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КИРИЛ ПЕТКОВ Е МОЖЕ БИ НАЙ-СВЕСТНИЯТ ПОЛИТИК ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ. задкулисието видя това и насочи цялата си армия от платени политолози, форумни *** срещу него. нека всички се обединим с К.Петков
306
8
 
3
 
! Отговори
АЛТЕРНАТИВА преди 2 години
ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА НА РУСКИТЕ ШПИОНИ В БЪЛГАРИЯ Е ПРАВИТЕЛСТВО, СЪСТАВЕНО ОТ ДЖОУЗЕФ БАЙДЪН. И ТОВА ЩЕ СТАНЕ, ВЕДНАГА ЩОМ МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО, Т.Е. СЛЕД БИТКАТА ПРИ АРМАГЕДОН...
305
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро, не обръщай внимание на платените герберя. Плюят от отчаяние и безпомощност, защото и те самите виждат, че си класи над техния бог Чекмеджан. Смело напред и никакво отказване, скоро целият народ ще е зад теб, обаче имай късмет и ти да ни излъжеш като чалгаря... Не го вярвам, но за всеки случай.
304
10
 
13
 
! Отговори
Протестиращ преди 2 години
Кире ти си новия месия на глупците ! Мачкай закони Конституция и всичко по пътя си аз като първи наивник ще гласувам с две ръце за теб !
303
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шарлатани вече сме имали, Киро не е никаква алтернатива на Симо Кобурга, а бледо но още по-крадливо подобие.
302
7
 
14
 
! Отговори
кире крадецо преди 2 години
ако изриташ болшевишкото чадо БОЙКИКЕВ и ГНОМА АТАНАС с двете ръце гласувам за теб
301
4
 
16
 
! Отговори
Мошеници преди 2 години
Това е алтернативата, сбирщина от каймака на утайката.Стига с тези комунистически идеолози очилатко
300
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако ше сменяме крадци с лъжци, може
299
13
 
8
 
! Отговори
Идеалист преди 2 години
Много, много подкрепям тази идея! Колко се радвам на това мило и учено момче! Господ да му помогне да направи България като втората му родина Канада.Предлагам новата ни партия да се нарече: Остап Бендер!
298
12
 
24
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
*** откъде накъде точно Кирил Петков? Това е изпечен мошеник. Явно и в Канада е правил далавери, те затова са искали да се отърват от него и с удоволствие са му дали документа, че не е техен гражданин. Стига вече мошеници са управлявали!
297
17
 
11
 
! Отговори
123 преди 2 години
Мачкай Киро!Като валяк мини и мачкай наред !!!!!!!!!!!
296
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По физиономията не се познават мошениците, а по действията. Досега видяхме действията на цялата гама мафиоти за 30 години. Стига вече. Трудно може някой да ни излъже, затова учиндолския далавераджия се провали. Действията на Киро доказват, че това е човекът
295
15
 
20
 
! Отговори
nilesev преди 2 години
Само като му видиш мазната физиономия на харвардския язовирчик, ще разбереш че е мошеник от класа. Политическата му кариера започва с една голяма ЛЪЖА. Такъв може да излъже само застаряващи лелки с тиха спалня и долни леви съединители.
294
8
 
16
 
! Отговори
Шарлатани вън! преди 2 години
О не, и този ли ще прави кръг!