Станев за Дончева: Прасенцето касичка на корупционната схема

Татяна Дончева била недолюбвана и в собствената си коалиция
8 сеп 2021 10:25, Елка Василева
59
Станев за Дончева: Прасенцето касичка на корупционната схема
Снимка: архив, БГНЕС

„Ще бъда искрен. Когато си затворя очите и мисля за Татяна Дончева, си представям прасенцето касичка на българската корупционна схема в политиката”, заяви Филип Станев от „Има такъв народ” пред Нова тв.

Още по темата

Той коментира скандала между партията на Слави Трифонов и Татяна Дончева.

„Цялата ситуация е изключително интересна не заради друго, а защото обяснява до голяма степен събития в този парламент. Има предвид моралните качества на действащите депутати и в много парламенти назад. Тези събития се случва точно благодарение на политически играчи като госпожа Дончева”, каза още Станев.

Той припомни и факти от нейната кариера. „Когато тя оглави „Движение 21” и се превърна в ярък боец срещу Бойко Борисов, малко след това го покани на конгрес на движението си и само дето не се целунаха. Ще ви припомня за една коалиция между нея и Румен Петков, който по неин адрес беше казал, че тишината в спалнята ражда чудовища. Тя после се коалира с него, някак му прости тези думи. Но трябва да се върнем още по-назад, в далечната 1992 г., когато Дончева като част от тогавашната Софийска прокуратура бива отстранена по настояване на тогавашния главен прокурор Татарчев за липса на професионални и морални качества. Госпожа Дончева, с игрите които играе през годините, се превърна в еманация на това, което се нарича „политическо дилърство”, „търговия с влияние”, „желание за разцепване на групи”. Тя самата много обича да се скрива зад маската на епитети, които слага на хората”, заяви Станев и посочи, че неколкократно е обидила председателят на парламента Ива Митева. Според депутата от ИТН има и други „такива играчи” в този парламент.

Според него Дончева е „недолюбвана” дори и в собствената си коалиция. Причина за мнението му са изказвания на други членове на „Изправи се БГ! Ние идваме!”. Той посочи, че от партията ще се държат максимално отговорно предвид задаващите се кризи с коронавируса и мигрантите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
8
 
! Отговори
Василев преди 2 години
Това което става на повърхността в българския политически живот е само изплувалата помийна яма от вулкана, а вътре в недрата стават гигантски термоядрени реакции между руския едър и американски едър капитал!Всеки пренарежда пъзела и раздава картите наново, и всеки си пази козовете за да вземе последната ръка, а тя е най-важната, кой ще контролира финансовия ресурс от еврофондовете и бюджета!Агент Джина Рамбалджи!ЦРУ!!!
20
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Калеко АлекоТова не значи да нападаш така грубо жена.....хахаха :))) Има си начини да обидиш до болка даден човек от женски пол, вервай ми, ще е заболи повече от всеки физически сблъсък.....хахахахаха :))) Дончева е устата, казва истината понякога, това много боли, просто не ми се верва, след толкова години в политиката, да направи глупостта, да предлага половин милион да разцепи партийката на душевно болния....хахаха :)) Първо че ги нема тези пари, второ, че това си е самоубийство :)))
19
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледаш снимката и ти се повдига. Българи може ли да гласувате за тези лицемери , не се ли уморихте да вкарвате в парламента такива.
18
1
 
25
 
! Отговори
български избирател преди 2 години
Това ли са "умните","красивите и КРЕСЛИВИТЕ...?Мерси на берачите, готвачите и миячите на чинии от чужбина...гласувайте пак за тях!
17
2
 
21
 
! Отговори
В древността преди 2 години
пре Александър Македонски дошли двама предатели, за да предадат Дарий. Двамата очаквали много пари за "добрината" си, но Александър заповядал веднага да ги обезглават. Когато го попитали, казал - Предателя си остава предател. Та тако и тези всичките протестни партии в парламента - Предадоха народа си - сега се предават помежду си и си забиват нож в гърба при всяка възможност.
16
1
 
26
 
! Отговори
ПЛОВДИВ преди 2 години
Станев, стига с тия одърпани панталони и скъсани дрешки! Нали вече взе заплата! Облечи се малко по-прилично! Срамота... е малки деца те гледат по телевизията.
15
3
 
11
 
! Отговори
Василев преди 2 години
Може ли един търговец и дистрибутор на шнорхели, който се е явил на кастинг за политик и партиен кадър, да поеме държавното кормило на България!!!Това е несериозно, или се прави нарочно, да се провали парламента и да отидем на избори, или нивото толкова е паднало, че и аз започвам да се замислям дали да не вляза в политика, сред толкова шутове,калинки и охранители!!!До края на годината изтича новият срок на българската държава с Газпром и трябва да се прави нов!Агент Дуейн Харпър!ЦРУ!!!
14
2
 
18
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Абе филипчо, това не е Студио Х дето се снимахте с костюми и бръснати глави седнали на една маса да имитирате кадри от Кръстникът и да пеете "ко *** лета бяхме всичките до един". Това е парламент бе ахмако. Слугинажа ви към славуца ви изяде главата, ама така е като нямате топки да сте мъже. Потънахте с него. Вече сте тоталка.
13
1
 
13
 
! Отговори
Offf преди 2 години
По 500к за тези куците коне... Няма такава реклама.. тя партията ще изчезва, по 500к щели да ги купуват...
12
1
 
14
 
! Отговори
Понякога преди 2 години
като гледам тези сценки и слушам тези реплики се сещам за народната поговорка - Не копай гроб другиму, защото сам ще паднеш в него. Та всичките тези протестъри просто са си такива хора - безпринципни, алчни, лъжливи. От предатели на народа какво да очакваш освен предателства - те са си просто такива, да кажем хора, макар да е обида към човечеството.
11
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много точно определение. Тази жена да си намери друга работа в градинарството или животновъдството.
10
15
 
4
 
! Отговори
Василев преди 2 години
Татяна Дончева е жена с мисия, тя може да си барне едно милионче с вързани очи, когато си поиска, може да си практикува адвокатската професия и да вади престъпници от затворите, това не я прави адвокат на Дявола!Но тя иска промяна на политическото статукво и за това влиза в политиката, да няма държавни институции бухалки ,иска да няма брокери и послушни калинки като Бойко, Шиши и Каскета,а това е смъртоносна заплаха за кукловодите!Тя не е светица, но за война срещу Мафията трябват експерти!ЦРУ
9
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като толкова добре я познават, защо я поканиха с коалицията й да ги подкрепят за правителство? А като им отказаха, веднага станаха *** и търговци с влияние! Писта се в задачата - Морално ли е "морални с качества" да търсят подкрепата на неморални без качества?! Че вие по-добре извадете затворници рецидивисти за депутати, ама те са явни, а на вас от ИТН ви требват скрити! Мама ви чалгарска!
8
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези от ИТН по нищо не се отличават от ГЕРБ. Това е истината накратко.
7
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те повечето които гласуваха за ИТН са давали вот предни години за Баце. Смятай....
6
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия измислени сценаристи на малкия пръст на Дончева не могат да стъпят. Съчиниха си сценарий, играят го. Жалки същества, с още по-жалки избиратели.
5
1
 
25
 
! Отговори
СЕДНИ СИ БГ преди 2 години
Ние си отиваме...
4
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С тези бакенбарди Фильо е точно като френски кочияш.Много примиmивен.
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според мен на всички тези от НС, трябва да им бъде забранено повече да се кандидатират за депутати....
2
9
 
8
 
! Отговори
Василев преди 2 години
По-точно е да се каже "прасенцето касичка в българската правораздавателна система за непослушните бизнесмени" , а прасенцето касичка в българската политика е Шиши, а прасенчето шкафче е Боци, а прасенцето медийни поръчкови слуги са БТВ,НТВ и Седем-Осми, а прасецето прокурорска бухалака е Каскета!Селяни прости вие сте валат!Агент Алишър Макгрегър!ЦРУ!!!