Невяна Митева: Включих се в изборите, защото е време за обединение

Добротворчеството ще продължава да е първостепенна кауза за мен, каза още Митева
3 окт 2021 13:21, Ния Христова
116
Невяна Митева: Включих се в изборите, защото е време за обединение
Снимка: БГНЕС
"Гордея се, че съм родена и живея, създала съм семейство и съм отгледала децата си в България. Благодаря на Бог, че се радвам на три деца и силен, смел и любящ съпруг. С тези думи кандидатът за вицепрезидент полк". 
 
Така Невяна Митева се обърна към Инициативния комитет за издигането на нейната кандидатура и тази на проф. Анастас Герджиков за президент и вицепрезидент, предаде  БГНЕС.
 
"Така се разви животът ми, че от дете спортът ме научи на дисциплина и себераздаване, с които постигнах национални рекорди, които преди три дни навършиха 33 години. Повече от 3 десетилетия службата ми в името на Родината осмисли живота ми, даде ми чувство на ситугурност и самочувствие.
 
Работата ми в неправителствения сектор по социални проекти и каузи, личната ми ангажираност за деца с различни нужди ми донесе удовлетвореност.
Още по темата
 
Взех решение да се включа в изборите, защото вярвам, че е дошло време за обединение. И то зависи от всички нас. Не трябва омразата да осакатява живота ни. Не искам да живеем разделени. Нека сме любящи човеци и всеки да се труди на своята позиция за добруването на България.
 
Поканата на проф. Герджиков към мен е огромна отговорност. Добротворчеството ще продължава да бъде първостепенна кауза за мен."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази защо иска да обединява нормалните хора с мутрите?
66
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеленият Чорапогащник на Боко От Банкя се гордее, че е папкала и акала редовно.
65
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голяма горделивка, цял живот на държавната трапеза, остава само да плува по течението и да яде и изплюва още такива като нея.
64
2
 
3
 
! Отговори
лека ретроспекция преди 2 години
до анаЛизатор-81....Шътььь бре серсеминооо!Таварищ Путин ни дебне да ни е.не!!!ДА е свето неговото име...АМИН!Преди дфа излезеш от домът си забърсвай дръжките на вратите и редовно следи полетите от Русия до София и ако видиш руснак-турист/то той сигурно е от ГРУ/ се пази от "Новичока"...ха-ха.
63
1
 
4
 
! Отговори
лека ретроспекция преди 2 години
до анаЛизатор-78....Неееемаш грижи:1-Луна си е лунатичка;2-Лозичката Панова по скоро е за ръководител на ГЕЙ ПАРАДА;3-за Лупи няма да има второ ЦСКА и Кремиковци;4-Волен Болен си е болен и му спрете алкохола....ПАНИМАЕШ???ФЕРЩЕЙН???
62
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лица, предложени от мафията не заслужават внимание! Заслужават презрение!
61
0
 
1
 
! Отговори
анаЛизатор преди 2 години
до Лека ретроспекция-71......Анализът ти е перфектен!!! А какво ще кажеш за Луна и Лозан Панов?Ще ми е интересно да ми поразсъждаваш и за Лупи и перхидроления Волен Болен...????ЧАКАМ с нетърпение !Поздрави от мен!
60
13
 
12
 
! Отговори
До Румен Радев преди 2 години
България хареснаше Румен Радев, затова го избра. Но за 5 години Радев не направи нищо, освен да се заяжда с Бойко. И сега заприлича на Бойко!
59
13
 
8
 
! Отговори
До 73 преди 2 години
А с Решетников ли?Герджиков е кандидатът на всички, които искат България да върви напред и нагоре.
58
12
 
19
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
БЬЛГАРИЯ ХАРЕСВА РУМЕН РАДЕВ !!!!!!! БЬЛГАРСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ
57
6
 
7
 
! Отговори
запознат преди 2 години
До Данко Харсъзина,Не, няма да се върне, но заради едно нещо симпатизирам на "фигуранта", а именно, че не се мъчи да замита проблемите на държавата под масата, а ги посочва(остава му само да почне да предлага решения за тях, но още няма тази власт), че понякога като слушам разни от ГЕРБ се чудя дали тези живеят в същата държава, в която и аз! За Майдел и Габриел е ясно че отговора е отрицателен, говоря за останалите!
56
9
 
16
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
ОБЕДИНЕНИЕ С ГЕРБЕРИТЕ НИКОГА !!!!
55
13
 
7
 
! Отговори
лека ретроспекция преди 2 години
Като си върна лентата назад констатирам следното:Жельо Зелката си беше култур-трегер дървен философ...Пешо Коня -юрист-адвокат с напъни да свири на китара и пее Битълсите...Гоце пък беше историк по образование,тройно коалиран с ШЛЕМОВЕ и ловджийски подвизи с муфлони...Роско Плювката е инженерно магаре което пасеше на воля по Скалистите планини в САЩ...Фърчилко Фърчилков разединителя...МАЙ Е ВРЕМЕ и за един професор-дфн. РЕКТОР НА СУ"Кл. Охридски"-бивш зам.м-р на образованието и науката 2001-2003
54
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малеей. радевите направо избесняха бе! Вижте им коментарите само! Да се смееш ли, да ги съжалиш ли?
53
3
 
5
 
! Отговори
запознат преди 2 години
До Данко Харсъзина,А тези, дето са се пенсионирали и са на заплата с какви пари се хранят, ве, умнико? Това вземи си го запиши- катипализъм, чест, достойнство и обединение(за каквото ми говори тази) са несъвместими понятия! Нали ви кефи, че живеем в капитализъм- е избийте си от главата тогава да търсите някаква съвместимост между тези понятия!
52
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По предварителни проучвания : Президент - Румен Радев 50%. ПП-30%. Герб.... Бойко на съд. Гешев проговаря за да спаси затвора!!! Залозите могат да започнат сега!
51
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Магарето и магарицата на Герб се качиха на ТИТАНИК. С тези кандидатури от Герб, да поздравим г-н Радев предварително с победата!
50
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като си такъв честен капацитет първо си кажи кой те настани на тази сладка службица със заплата далеч от тази на редовите граждани ,пък после ще мислим за обединението , щото и Герджика е уреден на това сладко местенце- СУ ,а в университета има хора с далече по големи възможности и постижения да му бъдат ректори , ама никой не ги предлага ..що така, щото БГ синдром ,уточнение - не сме фенове на господата Радев и вицето му ..само искаме истински обединение според истинските качества на човека
49
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БРАВО част от българският избирател, ще гласуват за който им е наредила партията. И най-важното, за кой им е по-симпатичен. Ало, ако разбирате отиваме на избори, а не на конкурс за красота! Да не ревете само след месец и да хуквате по площадите.....
48
1
 
0
 
! Отговори
запознат преди 2 години
До Данко Харсъзина,Не позна, именно защото тези "понятия" за мен означават много, а виждам че за повечето не значат нищо, затова всеки ден пресмятам плюсове и минуси относно оставането ми в системата на МО и напускането й.