Невяна Митева: Включих се в изборите, защото е време за обединение

Добротворчеството ще продължава да е първостепенна кауза за мен, каза още Митева
3 окт 2021 13:21, Ния Христова
116
Невяна Митева: Включих се в изборите, защото е време за обединение
Снимка: БГНЕС
"Гордея се, че съм родена и живея, създала съм семейство и съм отгледала децата си в България. Благодаря на Бог, че се радвам на три деца и силен, смел и любящ съпруг. С тези думи кандидатът за вицепрезидент полк". 
 
Така Невяна Митева се обърна към Инициативния комитет за издигането на нейната кандидатура и тази на проф. Анастас Герджиков за президент и вицепрезидент, предаде  БГНЕС.
 
"Така се разви животът ми, че от дете спортът ме научи на дисциплина и себераздаване, с които постигнах национални рекорди, които преди три дни навършиха 33 години. Повече от 3 десетилетия службата ми в името на Родината осмисли живота ми, даде ми чувство на ситугурност и самочувствие.
 
Работата ми в неправителствения сектор по социални проекти и каузи, личната ми ангажираност за деца с различни нужди ми донесе удовлетвореност.
Още по темата
 
Взех решение да се включа в изборите, защото вярвам, че е дошло време за обединение. И то зависи от всички нас. Не трябва омразата да осакатява живота ни. Не искам да живеем разделени. Нека сме любящи човеци и всеки да се труди на своята позиция за добруването на България.
 
Поканата на проф. Герджиков към мен е огромна отговорност. Добротворчеството ще продължава да бъде първостепенна кауза за мен."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
4
 
3
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Той и боко тиквата така каза на Мата Хари
46
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До хахоЛуна е по-расива и поне прилича на жена. Тази е типична лелка от соца, даже и прическата е останала от онова време хахаха
45
5
 
9
 
! Отговори
фото Папакочев преди 2 години
Само сравнете снимките на кандидат вицепрезидентките Илияна Йотова и Невяна Митева и ще разберете,че разликата между тях е огромна/от тук до Луната/...Няма да забравя как в миналото при първия му мандат Йотова се закани на Радев :..."а мръдна накриво от генералната линия на Партията ...а съм те хванала за топките....".Пък и по принцип професорите ми са по симпатични от генералите..!!!!!!!!!
44
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре, че на 14.11. ще свърши бързо цирка и на медиите ще им се наложи да сменят "плочата"...Най-важните новини ще бъда, Бойко и компания с бодра стъпка към затвора!!!!
43
3
 
1
 
! Отговори
запознат преди 2 години
До Данко Харсъзина,Офицерската заплата, дори и на летец, не е толкова голяма, че да извади от джоба си и да й даде пари, вместо да я назначи на двойна заплата, след като има такава възможност. За какво мислиш толкова много офицери се пенсионираха и останаха на служба да получават и заплата и пенсия едновременно? Честа си е чест и достойнството- достойнство, ама сиренето е с пари!
42
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До български избирател Ако гласуваме кой ни е симпатичен и кой не, направо сме народ за чудо и приказ....А на мен пък ми е симпатична Луна...
41
4
 
5
 
! Отговори
хахо преди 2 години
истинска дама . ако до нея застане сегашното вице ще пдне голям смях , то тя ве4е не ходи а се търкаля
40
1
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Данко Харсъзина..Не се излагай!..Въпросния "Гошотъпото",доколкото разбирам е бивш военен./може и да греша../.Нямам нищо общо с него!..Човека си пише,аз чета и като видя съвпадение на мнения,просто поддържам..Не се излагай,колко пъти да ти казвам?!..По-добре си помисли,ама сериозно:..-Дали претъпитетимантри "фащат декиш",макар и минимален..?
39
3
 
8
 
! Отговори
български избирател преди 2 години
На мен пък Невяна Митева ми е по симпатична от оная рижавата тьотка на РАдев и компания...!Само като си спомня как лазеше да целува ръка на руския патриарх и направо се побърквам от яд!!!
38
9
 
6
 
! Отговори
Хубава дама преди 2 години
Става. И е стегната и образована. Не е като Шрековица.
37
2
 
7
 
! Отговори
Данко Харсъзина преди 2 години
До ПроСоТо.... Ти просо ли си, Гошо Т. *ли си или като редови радевист страдаш от раздвоение на личността.? Съществото с посредствен интелект, тежък морален дефицит и силни руски зависимости се казва Румен Георгиев Радев.
36
10
 
12
 
! Отговори
Ася преди 2 години
Аплодисменти г-жо Митева!Вие сте достойна българка!Гордеем се с вас!Прекрасна двойка сте с г'-н Герджиков
35
5
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Данко Харсъзина..тук си прав!..Да вярваш на Тиквата,когото ти много добре описа,си е..много лошо и вредно..
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С тези думи кандидатът за вицепрезидент полк". Така Невяна Митева се обърна към..Мнооого отдалече си личи, че статията е Copy-Paste
33
6
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
ха ха ха !..Майтап!!!..След като се изсипаха доста упреци за това,че кандидата за президент-професорот ГерБджиков нито е женен,нито има дете,нито коте,тая..КУКЛА започва "резюмето" си с това,че била омъжена и имала деца и съпруг....?!?!?!..И тоя факт "БИЛ ДОСТАТЪЧЕН",да бъде тя избрана за "вице"..?!?!..Боже,Боже!...Боже!..До къде може да стигне ПРИМИТИВИЗМА на някои..
32
3
 
7
 
! Отговори
Данко Харсъзина преди 2 години
До Гошо...***......... Приятелю, много по-лошо и вредно е да вярваш в един злобен и отмъстителен комплексар с посредствен интелект, тежък морален дефицит и силни руски зависимости.
31
3
 
4
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
До Данко Харсъзина: С аматьори какво да се...обяснявам,айде нема нужда;вервай си в...щъркелите.
30
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Анонимен-29 не е ходила,от срам,да не би домакина,дая пита ,дали се е изп...иш...ка..ла сутринта рано рано.
29
7
 
10
 
! Отговори
Данко Харсъзина преди 2 години
До запознат......... Става въпрос за манталитет бе приятелю, за офицерска чест и достойнство. Бил е генерал, но се е държал като квартален далавераджия и мошеник. За едни 400 лева, които е дал на Десито за двойната длъжност е плюл на офицерската си чест и достойнство. Един офицер и мъж на място щеше да си ги извади от джоба. Но ти, понеже си фен на фигуранта със сигурност няма да го разбереш. За вас тези понятия те означават нищо
28
1
 
2
 
! Отговори
1 преди 2 години
браво на др.полковник,добротворчеството и е =на ваканцуването на сарадайъ.