Днес е ден за размисъл, забранена е предизборната агитация

СИК получават машините, изборните книжа и материали
13 ное 2021 08:23, Елка Василева
99
Днес е ден за размисъл, забранена е предизборната агитация
Снимка: архив, БГНЕС

Днес е ден за размисъл преди изборите "две в едно" - за президент и вицепрезидент и за Народно събрание, на 14 ноември.

Не се допуска предизборна агитация, забранено е и огласяване под каквато и да е форма на резултати от допитвания до общественото мнение до края на изборния ден.

В деня преди изборите, според хронограмата на ЦИК, СИК получава техническите устройства за машинно гласуване и всички други изборни книжа и материали.

Общо 5067 са регистрираните кандидати в изборите за народни представители за предстоящия вот на 14 ноември. От тях 1515 са жени, а 3552 - мъже. 1237 са регистрирани в повече от един район.

В изборите за президент и вицепрезидент ще участват 23 кандидат-президентски двойки. От тези общо 46 кандидати 18 са жени, 28 са мъже. Сред кандидатите за президент има четири жени и 19 мъже.

Регистрирани са над 4000 наблюдатели, отбелязва БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
2
 
! Отговори
Размислих преди 2 години
Да гласувам.
16
7
 
6
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Който иска Кюлче Чекмеджанов пак да ни...разсмива,да гласува за неговата...клоунада.Няма нищп...лошо в това,ама много скъпи...билетите за този...магистрален водевил.
15
2
 
6
 
! Отговори
! преди 2 години
Що за отживелица! Ден за "размисъл" - измина цяла година от протестите, два провалени от мутромафията парламента и сега в един ден ще размислим па ще се плеснем по челото и ще се прегърнем! Брутално разединение е нужно преди обединението на народ и нация около ценности и политики за благоденствието на ВСИЧКИ!
14
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Утре ще настъпи краят на пиянството на един народ.Идват младите и образованите,които ще изметат старите,неграмотните и крадливите и ще станем една модерна европейска държава,а не свърталище на мафиоти,крадци и престъпници.
13
1
 
6
 
! Отговори
Геро преди 2 години
И рече другаря Хаджигенов - "То не е задължително непременно да се състави правителство" ААааааашколсън ба киреч,Манолова ли те учи така бе *** .Цялата нация е настръхнала да гласуват за точните хора ,да се създаде почтенно и грамотно правителство и да вървим напред а ТИ на обратно. Дано никога повече да не стъпите в народното събрание.
12
5
 
3
 
! Отговори
До 25 преди 2 години
Твоят идол е олицетворение на тези,които визираш.От ежедневните му изцепки комедиен сериал може да се създаде.
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За всяка *** и идва Коледата.Е,у нас тази година ще подрани,но пак ще е добре.
10
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пpocтаците, така или иначе ще гласуват за Чорапа и против ГЕРБ... Когато огладнеят яко, едва тогава ще могат да "мислят"...
9
9
 
9
 
! Отговори
До 18 преди 2 години
Да си върнем държавата.Завладяната от мафията държава.Държавата,в която едни пълнеха чекмеджета с кюлчета и пачки,а други мизеруваха,повече не трябва да има търпимост.Не се продавайте за няколко банкноти,за да не ви излязат през носа.
8
10
 
8
 
! Отговори
До 12 преди 2 години
Поредните гербави лъжи.И надолу с главата да тръгнете,пак няма да впечатлите никого.Напротив,продължавате да отвращавате.
7
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днес е забранено да извършва политическа пропаганда! Въпреки това чрез служебното правителство се извършва най-брутална политическа пропаганда, като се използват полиция и джандармерия, извършващи показни операции на терор, което непрекъснато се излъчва по медиите за масова агитация! При това не само днес, но ще продължи и утре, в изборния ден! Чудесно показно на "да си вземем държавата"!
6
9
 
10
 
! Отговори
До 12 преди 2 години
Лъжеш като стар с...нин.Сметките за ток можеш да си провериш в интернет,ако си поне малко грамотен.Не вярвам половин България да са като теб.Освен това тока за битовите потребители не е променен,неграмотнико.
5
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще гласувам за Демократична България ЗА - Реформа в съдебната система всички мутри и биячи в затвора,и узаконяване на ЛГБТ браковете като част от всяко модерно проспериращо общество!!
4
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гласувайте масово,за да не ви управляват неграмотници,избрани от същите неграмотници,купени за по 50 лв.
3
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Важното е да не се спънем за пореден път в една и съща тиква.
2
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Забранете и ваксинацията редом с алкохола днес, та хората да могат да гласуват трезво и осъзнато!
1
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пиенето забранено ли е и то? Че след розовият презерватив,нищо не е същото.