"Възраждане": Много от депутатите дължат столовете си на страх, нямат чест

Според Костадин Костадинов трябва политиката да се води от достойни мъже
Обновена: 3 дек 2021 11:08 | 3 дек 2021 10:58, Красимир Ангелов
392
"Възраждане": Много от депутатите дължат столовете си на страх, нямат чест
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Започва да тече последният срок, в който България може да се оттласне от дъното. Политическата класа успя да доведе България до това, че народът да не може да си поеме дъх". Това заяви по време на първото заседание на 47-ото Народно събрание лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов.

По думите му е крайно време българската  политика да бъде водена от достойни мъже.

"Длъжни сме да изправим държавата на крака. България няма нужда от лъжливи и страхливи продажници, а има нужда от хора, които защитават националния интерес", категоричен бе Костадинов.

Още по темата
"Днес народът ни заслужава нови и решителни водачи. В думата "Възраждане" се събира всичко, от което българският народ и земя имат нужда. България има своята имунна система, хора, които искат да се борят за своето бъдеще. Аз ги намерих и с 13 души съм тук, но навън са стотици хиляди и ще стават още повече, обяви Костадинов.

Той посочи, че от партията му не представляват само 13 региона в България, а цялата страна, както и хилядите българи в САЩ, Австралия и Европа.

"Ние сме българите, които гледат болни жени в чужбина, докато майките им умират сами тук. Ние сме българите, които чистят чужди дворове, докато бащините им тънат в бурени", посочи още лидерът на "Възраждане".

"Много от вас, които стоят в столовете в тази зала, дължат столовете си на страх. Страхът да не загубиш работата и поминъка си. Стъпвате върху страх и владеете чрез страх", обърна се Костадинов към своите колеги в парламентарната зала.

Той упрекна повечето политици, че нямат чест и съвест. "Но не може вечно да се минава между капките. Притиснат до стената, човек има 2 избора – да се примири или да се опълчи", заяви още националистът.

Той се обяви отново срещу задължителното носене на маски и задължителната ваксинация и поиска запазване на Тецовете и изграждане на АЕЦ "Белене".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


392
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
288
8
 
24
 
! Отговори
Този 310 преди 2 години
Направо в десятката ги удари ! Браво !
287
7
 
20
 
! Отговори
До 310 преди 2 години
Брава пич! Най-точния коментар!
286
6
 
20
 
! Отговори
Когато преди 2 години
Истината говори , има увереност исила! Браво. На Костадин Костадинов !
285
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
клоун,айде сиктир.Поредния волен wannabe,дете ще го хрантутим и ще направим милионер.
284
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Такава реч не е имало никога в НС.Дори и да го обвиняват в популизъм,всяка дума беше на място,всичко казано е самата истина.Този човек е умен,въздействащ и вярва в нещата,които говори.България има нужда от такива хора.А цитатът на Радой Ралин е върха-беше време турско,сега е време мижитурско.
283
14
 
9
 
! Отговори
Ще повярвам на коце, преди 2 години
Когато напсува Путин...... Айде да броим.....
282
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бивас и Бъдхед в парламента! Костя е Бивас а Бъдхед - Кирчо!:))))))))
281
0
 
14
 
! Отговори
Ооо преди 2 години
Разбира се че той няма да е спасителя! Зная приятелю.., възможно е и той да се завърти в друга посока ,но друга нормална алтернатива да виждаш? Спасителя е ясен- Исус Христос от Назарет! Слава да бъде на Неговото име! Амин!
280
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 301 Костадинов То пътя към ада е постлан с добри намерения...И аман вече от паркетни лъвове, заради които наивните го отнасят пак накрая!
279
9
 
31
 
! Отговори
Костадинов преди 2 години
Е истински лъв! Да си човек и да се опълчваш на злото ,повярвайте ми е много по-трудно от това да бъдеш нагаждач и страхлив поданик на кукловодите от САЩ и ЕС! Ама плюнчовците тука знаят да са вси на гребена на вълната!
278
2
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Анонимен "до Просото"..Ей,ПСИХИНДЕЛ,"ПроСоТо" е един от най-силните и последователни ВРАГОВЕ на Тиквата и неговата ШАЙКА от Четиристотинте разбойника!!!..По-добре повикай маайка си да ти смени пелените,вместо да правиш откачените си "констатации"!!!!
277
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен, щото немат мозък в главата. Идеализират една тиранична държава за която не знаят нищо. Но са се наслушали колко хубаво било по време на комунизма. То ако беше хубаво нямаше да се разпадне като стой та гледай. Разпадна се заради банани и дънки, смятай колко зле е било тогава.
276
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 296 "До 293 Можеше ама не направи, нали ? Я кажи защо са русофили? " Русофили са защото мразят България.
275
0
 
0
 
! Отговори
Не извратен тип преди 2 години
Щото Цончо Ганев не го е страх от теб а ,няма такъв лузър като Цончо
274
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 293 Можеше ама не направи, нали ? Я кажи защо са русофили?
273
10
 
4
 
! Отговори
С кой се бори? преди 2 години
Ще го призная, ако го обясни лично на Бил Гейтс, може и на Байдън или Путин? Няма да е лошо да отиде на обмяна на опит в КимЧуния, може и в други братски страни, поне за една петилетка и да си вземе и верните дружки...Те там много обичат такива опоненти...А по демографския проблем, може би ще Възроди краденето на булки?!?
272
2
 
11
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
До Анонимен 279..............Твоят кумир Бб,се явяваше в съпровод с американския посланик,когато върна България в средновековието,отказвайки Южен поток и АЕЦ Белене.Стой си в герберастокото блато и си трай.
271
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ПроСоТо, работа, работа, работа нали все едно гледам предизборен клип на ГЕРБ. Типичен гербаджия аре у лево отдавна разбрахме, че обичаш ГЕРБ, диверсант.
270
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Масата Господинчо, вместо да пишеш глупости *** се ваксинирай.
269
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Форумните специалисти. Като ги разбирате нещата, направете партия и да ви видим. Това е единствената достойна партия в момента. Той бил русофил....тц, тц, тц. И защо? Защото казва истината такава каквато е. Всеки който милее за България бил лъжепатриот, само трола от днес.бг ги разбирал нещата