Посещението на Петков в Северна Македония се отлага

Засега не е ясно кога ще се състои визитата
11 яну 2022 16:03, Елка Василева
85
Посещението на Петков в Северна Македония се отлага
Снимка: архив, БГНЕС

Посещението на премиера Кирил Петков в Република Северна Македония не се отменя, а се отлага, съобщиха пред БНТ от пресцентъра на Министерския съвет.

Засега не е ясно кога ще бъде.

Още по темата

Визитата беше планирана да се състои на 18 януари и да е по повод 30-ата годишнина от признаването на независимостта на Република Македония от България.

По-рано днес от Министерския съвет съобщиха, че Кирил Петков и шефът на кабинета му Лена Бориславова ще се самоизолират следващите дни.

Решението идва часове след като стана ясно, че председателят на Народното събрание Никола Минчев е с коронавирус.

Министър-председателят Кирил Петков продължава да работи дистанционно и е в постоянна връзка с членовете на Министерския съвет.

Премиерът ще бъде заместван от вицепремиера Калина Константинова за присъствени ангажименти в страната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
17
 
! Отговори
КИРИЛ ПЕТКОВ до 36 преди 2 години
".....Сега като се е самоизолирал..." - Здравейте, самоизолирани са наш Асенчо и възрастната пенсия г-н Радев. Аз като мъж в разцвета на силите си съм Споделено Самоизолиран с Ленчето в едно кокетно Пампоровско Мезонетче с всички Екстри и да Ви кажа....Екстра е. Точно в момента Ленчето ме масажира и Поема Бюджета и като гледам как го е поела, надали ще остане нещо за пpocтия като црвул БГ избирател. Венсеремос - Победата идва
28
0
 
19
 
! Отговори
Гоце Делчев преди 2 години
Кире, това е най-правилното решение. Повярвай!
27
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно се усетиха че тази визита е гаф и измислиха историята с корона вируса и карантината ... вече на нищо не вярвам!
26
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега като се е самоизолирал може да започне да мисли как точно да започнат да работят заедно с министрите по приемането на бюджета, като типично по корпоративен маниер да направят работна група която да реши какви работни групи да се направят по въпроса и след 1-2 години този проект ще фейлне.
25
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 35 - Не! По-скоро от Москва
24
2
 
27
 
! Отговори
Активист на БСП преди 2 години
От Скопие КирчоУ Канадчето да си отива в Канада!!!
23
8
 
1
 
! Отговори
абе ей преди 2 години
нема се занимавате с Кирето
22
0
 
22
 
! Отговори
КИРИЛ ПЕТКОВ до 23 преди 2 години
"....Защо в момента Кирил Петков и Лена Бориславова са заедно...." - Здравейте госпожо / господине..или квото сте там. Информацията Ви е неточна. В момента с Ленчето сме Самоизолирани на хотел в Пампорово в мезонет с двоен руум-сървиз, три пъти на ден Шведска маса и всичко олинклузив. За да разберете че с Ленчето ни свързват само Служебни отношения, ученическа любов, студенска обич и Тежък Държавнически Дълг ще Ви информирам че Тя се къпе горе на втория етаж, а аз се забърсвам в пердето.
21
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чакат инструкции от Херо Мустафа ли?
20
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изобщо да не ходи там, това е унижение в най чист вид, ние от тях нищо не искаме, а те сто пъти заявиха, че имат червени линии които никога няма да престъпят, Кирооо, нали не си ***.
19
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това на снимката е Просто Киро - ухилен и некомпетентен.Радев го подложи вчера на безпрецедентнито унижение и не чу позволи да говори на заседанието на КСНС, което доказва, че Петков е кукла на конци и всеки може да го финтира, както си иска.
18
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Срамът се отлага
17
1
 
12
 
! Отговори
Киро преди 2 години
До АнонименЗа мостовете... Още не съм ги построил!;)))
16
2
 
22
 
! Отговори
КИРИЛ ПЕТКОВ до 9 преди 2 години
"....Конскоглавият канадец нали не го беше страх от протести...." - Здравейте непознати ми господине. На Вас може да мязам на кон или слон, но Ленчето ми вика Джон.......Траволта, Джон. И кат сме тръгнали с зоо обидите, ти и подобните ти гласували за мен и Промяната мaймyни може да протестирате ако ще до куково лято, дреме ми на коня тук в Пампоровото, а Ленчето току що ми Го премести от десния в левия джоб. ПоЗдрави тьпи....упсс...скъпи избиратели, вярвайте в Промяната, Канада и Дядо Коледа
15
0
 
31
 
! Отговори
Момчето е добре преди 2 години
Замазаха положението. Усетиха се, че няма работа там и го карантинираха засега. Да ви кажа честно, пред карантина с Лена и Скопие и аз никога не бих тръгнал за Гюешево.
14
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро, колко моста има над р.Дунав?
13
1
 
26
 
! Отговори
Снимки преди 2 години
Защо в момента Кирил Петков и Лена Бориславова са заедно в резиденция Лозенец и нарушават катантината? Не трябва ли да са си вкъщи, защо за едни важат правилата, аза други те не важат?
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако приемат в Скопие че има бг народ по какви учебници ще учат историята като в македонските оише че Гоце Делчев е маке а в бг пише че Гоце Делчев е бг. В едните , че бг са фашисти а в другите че бг са освободители на Македония. Нали ще се хванат за гушите и избият маке и бг.
11
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Кокорча къде е ?
10
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Работата стана напечена и се само изолира като рипне инфлацията 30% може и да избяга за Канада