Протестиращите пробваха нова атака на НС, вече са пред здравното министерство

Опитаха да влязат в празното НС през страничния вход
Обновена: 12 яну 2022 18:42 | 12 яну 2022 16:05, Александър Попов
529

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестиращи се опитаха да влязат в парламента през страничните входове, но желанието им бе осуетено от органите на реда.

Симпатизантите на партия "Възраждане" издърпаха част от металните заграждения, но не успяха да минат през полицейския кордон и бяха изтласкани.

Напрежението се породи, след като протестиращите не бяха допуснати вътре, за да преговарят с депутатите. Но от друга страна в сградата на НС нямаше депутати, с изключение на няколко от тези на "Възраждане".

Още по темата
В крайна сметка протестиращите се насочиха към сградата на Министерството на здравеопазването с мотива, че търсят диалог.

Очаква се депутати от "Възраждане" да се срещнат със здравния министър Асена Сербезова.

Трима полицаи са пострадали, като един е със счупени ребра. Те са в болница и няма опасност за живота им.

Всичко за протеста вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


529
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
333
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако Копейкин направи подобни пpocтотии в САЩ, Русия или Китай го чакат най-малко 10 години за вътрешен тероризъм.
332
10
 
11
 
! Отговори
му-ха-ха преди 2 години
МАРШ ПРИ ПУТИН БЕ КОПЕЙКИ-ДА ВИДИМ ТАМ ЩЕ ПРОТЕСТИРАТЕ ЛИ СРЕЩУ РУСКАТА ВАКСИНА ИЛИ ЩЕ ГНИЕТЕ В СИБИР!
331
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво Копейкин, днес отдалечи разследването и евентуалното връщане на заграбените 110 Милиарда от Мафията ГЕРБ! Продължавай така, Тиквата има доста кюлчета и пачки с евраци за да ти плаща.
330
5
 
11
 
! Отговори
пълна промяна преди 2 години
ало промянаджиите , не било хубаво да ви атакуват А , барикади правите за да не усетите народната любов . и защо ви пазят полицаи , лошите полицаи дето се възмущавахте от тях ? къде са фигуранта , рашкОФ , импексова да успокоят народа ? защо сега фигуранта не мине през площада пеша да се здрависва с протестиращите ?
329
5
 
19
 
! Отговори
БЪЛГАРИ, преди 2 години
....ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО! ЩЕ СИ ВЪРНЕМ СТРАНАТА! ДНЕШНИЯТ ПРОТЕСТ ГО ПОКАЗА. ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОРГАНИЗИРАН ОТ БЪЛГАРИ! НЕ КАТО ПЛАТЕНИТЕ ОТВЪН БУТАФОРИИ. УСПЕХ!
328
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Режима на Кирил Петков надмина лукашенко и путин, хвърлиха тежко въоръжена полиция срещу народа. Жени деца са пребивани от озверелите гавази на рашков. Чудовищно насилие невиждано в Европа
327
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Народа иска линч на тези подлезурковци, писна им от простотия глад и безпаричие и голи обещания. До кога.
326
13
 
12
 
! Отговори
Рубльов преди 2 години
Забравих да спомена, че освен от Тиквата, Копейкин и *** са финансирани от погребалните агенции, които в идните месеци ще имат рекордни печалби.
325
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да викаме напомощ лукашенко и да свалим кирчо.
324
7
 
14
 
! Отговори
п.п. преди 2 години
радев, къде си да оглавиш протеста с вдигнат юмрук - нали си спец в това
323
2
 
13
 
! Отговори
ВАКСЪР преди 2 години
Пичове и Пички от Възраждане , да ви кажа моята Голгота с Ковид .Преди 6 месеца сложих ваксина Астра Зенека , втора игла . Миналия ден реших да сложа трета игла - Лекарите препоръчаха Пфайзер , сложих трета игла - дотук никакви проблеми , вечерям , гледам тв и си лягам . Но тук е разковничето - след като легнах в завивките се случи нещо което ме отнесе като Парен Локомотив - разтресох се от СТУД , температура , цяла НОЩ - на сутринта бях като новороден и гладен . Мой приятели са в Болниците .
322
8
 
13
 
! Отговори
дежурните uдuoTи преди 2 години
Ако не е Атака,ще е ВМРО! Ако не е ВМРО ше са *** на Копейкин! След двадесет годишно опростачване и чалгаризация това са естествените резултати.
321
5
 
14
 
! Отговори
До 393 преди 2 години
Именно. А те се опитаха да насилят всички и отвратиха цялото общество. А това, че на запад се *** по същия начин, не бих казал, че е довод. Ние имахме време да видим, че тъпите им мерки не работят и имахме време да коригираме политиката. Вместо това нашите я внесоха 1:1, само че ония на запад поне могат да кажат - еми не знаехме. А тия нашите *** и това не могат да кажат. Премиера още ми обяснява за 70% ваксинирани, все едно ще направи някаква разлика ...
320
2
 
5
 
! Отговори
ууу преди 2 години
До РубльовМного бързо "промяната" си нае собствени тр.олченца, а?
319
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Костадинов направи това, което Болен за цялата си кариера в политиката не успя и това беше само леко предупреждение.......хахахахаха :))) Как гледаха като изкопаеми дупетатите в сградата, сърчицата им биеха като на мишлета :))
318
4
 
8
 
! Отговори
До 389 преди 2 години
Съгласен съм - стратегията за ваксинация трябваше да има силен Фокус върху уяЗвимите. Всички останали трябваше да бъдат оставени на спокойствие. Обаче България не е в изолация, а е част от ЕС, където знаем какви са правилата.
317
16
 
9
 
! Отговори
Рубльов преди 2 години
Копейкин е поредният политик когото Тиквата използва, а след това ще го изхвърли като употребяван презерватив. *** обслужват напълно интересите на мафията за дестабилизиране на държавата. Нека Копейкин да каже какво мисли ръководството на Русия и Китай за ваксинирането! Копейкин е долнопробен манипулист, който в момента създава безредици за да не започне процеса на арестуване на членовете на шайката ГЕРБ.
316
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Качиха се на автобусите и тръгнаха за Русия да се борят срещу зелените сертификати в Русия.
315
7
 
7
 
! Отговори
До 385 преди 2 години
Ти за сертификата ли си? Ако си, за сертификата ми кажи как той помага, при положение, че насилва всички наред да се ваксинират. И такива дето имат нужда и такива дето нямат и такива, дето само вреди може да им нанесе ваксината. Ще жертваме младите и децата, за да живеят старите още 5 години.
314
6
 
8
 
! Отговори
До 384 преди 2 години
С това ли ви ъпдейтнаха наратива, след като видяхме какво е направил Костя? Не знам кой какво не е разбрал, но на протеста цялата биомаса говореше за ваксини и чипове.. Та има нещо идиотскооо, за теб ясно видимо в огледалото.