Протестиращите пробваха нова атака на НС, вече са пред здравното министерство

Опитаха да влязат в празното НС през страничния вход
Обновена: 12 яну 2022 18:42 | 12 яну 2022 16:05, Александър Попов
529

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестиращи се опитаха да влязат в парламента през страничните входове, но желанието им бе осуетено от органите на реда.

Симпатизантите на партия "Възраждане" издърпаха част от металните заграждения, но не успяха да минат през полицейския кордон и бяха изтласкани.

Напрежението се породи, след като протестиращите не бяха допуснати вътре, за да преговарят с депутатите. Но от друга страна в сградата на НС нямаше депутати, с изключение на няколко от тези на "Възраждане".

Още по темата
В крайна сметка протестиращите се насочиха към сградата на Министерството на здравеопазването с мотива, че търсят диалог.

Очаква се депутати от "Възраждане" да се срещнат със здравния министър Асена Сербезова.

Трима полицаи са пострадали, като един е със счупени ребра. Те са в болница и няма опасност за живота им.

Всичко за протеста вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


529
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
313
6
 
7
 
! Отговори
До 382 преди 2 години
Колко удобно. А може би не аз съм тоя дето не му стига капацитета. Може би ти не можеш да извадиш аргумент. Питах един друг, да питам и теб: каква е ползата да се ваксинира някой под 30 години например? Ще влезе в болница ли? И още един - каква е ползата да се ваксинираш срещу Омикрон? Питам, защото така работи в момента тъпия сертификат, че и децата ще насилват освен това.
312
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 373: Стига със измислените статистики. Никой не умира от ковид, освен 0,1% уязвими хора, същите които са и жертва на грипа всяка година. Ако се заровиш в данните на СЗО и подобни се оказва, че повечето починали били с ковид, а не починали конкретно от вируса. Така се манипулират статистики и се всява паника. Все едно да влезнеш в болница с бъбречна криза и да умреш, но да те пишат жертва на грипа тъй като си бил болен и от него.
311
6
 
2
 
! Отговори
До 380 преди 2 години
Какво да признавам бе, аз описвам ситуацията. Сувременното гражданско общество е изградено върху солидарни принципи. Е да, ама това е гражданското. Селското очевидно има друга адженда - страх, чипиране, конспирации и прочее.
310
4
 
1
 
! Отговори
11 преди 2 години
До Анонимен 377 ---- Ей го още един неразбрал, че не става дума за вакса, а за зелев полуфабрикат. Идиотска работа.
309
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Истукан 379Ми не са, щото Костадинов е хладнокръвен и непукист за разлика от Болен, даже съм впечатлен, което рядко се случва :)))
308
2
 
1
 
! Отговори
До 378 преди 2 години
Очевидно нямаш капацитет да разбереш.
307
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеления сертификат е форма на дискриминация. А тази субстанция, която наричат ваксина все повече се вижда ефекта от нея и той не е положителен
306
4
 
6
 
! Отговори
До 373 преди 2 години
До Анонимен - Ахаа, т.е. и ти като премиера - директно си призна, че е инструмент за извиване на ръцете на хората да се ваксинират. Тогава следващ въпрос - каква е ползата да се ваксинира някой под 30 години например? Ще влезе в болница ли? И още един - каква е ползата да се ваксинираш срещу Омикрон?
305
8
 
7
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Възраждане са същите като Атака, НФСБ и ВМРО. Не стават националистите в кавички. Всичките са мошеници.
304
3
 
10
 
! Отговори
До 375 преди 2 години
До Анонимен - Обясни ми механиката. Как зеления сертификат ще предпази да не влизат хора в болницата?
303
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе тая подлъгана биомаса на протеста днес пита ли инспиратора си защо се е ваксинирал? Или той им вързА тенекия. Хахахаха.
302
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нема значение кой е платил, Костадинов показа мускули, сега нема да се е*ават с него, това е важното което се случи :)) Обяснявам ти, яото виждам че не си наясно с нещата ))....От толкова много "мускули" акъл не остана, вижда се чак от Космоса!:)))))))))
301
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каймакът на нацията, тези, дето внасят най-малко в здравната система, протестират срещу нещо, което предпазва тя да се претовари. С какво право? Внесъл 500 Лв за десет години, ама иска да се харчат 10-15 000 за лечението чу в болница. Да, толкова струва 2 седмици лечение. Най-бедните и най-проЗдите излезли да протестират срещу нещо, чиято механика дори не разбират.
300
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имаме прекалено много необразовани и прости хора...Да, може би малко повече от "декларираните" 80%!!.
299
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имбецилите не разбраха, че масовата ваксинация има за цел единствено и само да намали натоварването на здравната система. Зеленият сертификат е инструмент за това - чрез ограничения, хората, които не са имали достатъчно акъл или са се *** от страх, да се ваксинират. Просто е. Тука индивиди с по две мозъчни клетки философстват, че и ваксинираните заразавали и прочее. Еми да, никой не твърди обратното. Те просто не умират и не товарят здравната система.
298
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 367Нема значение кой е платил, Костадинов показа мускули, сега нема да се е*ават с него, това е важното което се случи :)) Обяснявам ти, яото виждам че не си наясно с нещата ))
297
5
 
8
 
! Отговори
Ели преди 2 години
Имаме прекалено много необразовани и прости хора.
296
7
 
6
 
! Отговори
Демократ преди 2 години
Копейкин, не спреш ли с твоите фашистки диверсионни акции, ще ти бъде повдигнато обвинение за дестабилизиране на държавата !
295
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирчо и Кокорчо и другаря Радеффф ви оправиха!:)))))))))
294
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане пратиха рейсове. И мен се опитаха да ме качат. Да не съм луд му казах оня.