ПП за разпита на Кирил Петков: PR акция на прокуратурата

Реакцията на главния прокурор била донякъде предвидима
31
ПП за разпита на Кирил Петков: PR акция на прокуратурата

Председателят на ПГ на ПП Андрей Гюров заяви, разпитът на премиера Кирил Петков днес е PR акция на прокуратурата.

Според него липсват видими резултати за работата на Прокуратурата.

„Специално по този въпрос всички стоим твърдо зад премиера и че това е една форма на PR акция и реакция на страх, след като ние сме изразили публично и от трибуната на Народното събрание сме изчели декларация, че нямаме доверие в действията на прокуратурата и очакваме оставката на г-н Гешев“, изложи той становището си относно отношението на управляващата коалиция.

Още по темата
Гюров смята, че реакцията на главния прокурор е донякъде предвидима.

„След като ние виждаме, че има всякакви информации в публичното пространство, които индикират проблеми и те не се придвижват достатъчно бързо в прокуратурата, ние взимаме отношение като представители на граждани, които са ни избрали тук и очакват резултати от работата на прокуратурата, да има по-добро чувство на справедливост“, посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еха, само как звучи: Министър-председателят на разпит в прокуратурата! Поредното унижение на Петков. Цял ден само това се повтаря- разпит, разпит.
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Импийчмънт за Радев и измислената организация ПП! Всеки ден държавата потъва с тези мошеници! Къде са протестиращите? Има ли някой, който все още не вярва, че тези протести бяха ПЛАТЕНИ!!!
21
0
 
4
 
! Отговори
бля...бля..бляяя... преди 2 години
А бе синковец...какво стана с цените на тока,парното,бензина,инфалцията и т.н.И това ли е ПR...?
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По скоро е пр акция на киро мазния.
19
0
 
2
 
! Отговори
Румбата преди 2 години
Насъска палетата!
18
1
 
8
 
! Отговори
минаващ преди 2 години
КИРЧО И РАДЕФ ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТ ЗА КОНСТИТУЦИОННА ИЗМАМА ВИЕ ХЛАПЕТА МИ ШЛЯПКАТЕ ЗА ПИАР АКЦИЯ !!!!!АААААА????
17
0
 
3
 
! Отговори
dakotabg преди 2 години
Айде,обАрка се и тоя...
16
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
М.П.Петков е представител на Държавна властТой не е представител там в качеството си на частно лице а на Държавна Власт,която според К.С.има правото да пита другите власти за действията им или бездействията им по наболели,в Обществото ни проблеми,нерешени с годиниТой предоставя общоизвестни факти,а не доказ.и няма как да бъде обвинен в каквото и да е.От тук нататък,имат думата Прокурора,Следствеието и Съдът,за да се произнесат по тези общоизвестни фактиТова са оторизираните органи на Съд.Власт
15
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирето е като нов Гошо Тарабата, дето уж на делото за подпалването на Райхстага от обвиняем се превърнал в обвинител. И бил научил немски в ареста за три дена. Гений от всемирна величина. Измислил е и Македония, за да стане шеф на Коминтерна и да захлеби в Масква. Умник незгръбначен неземен.
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До5Граждани или нституции,уведомяват Държ.органи за извършени съставомерни деяния или те се самосезиратСледствието,по образувана преписка от Прокурор събира доказателства и изготвя Протокол за събраните доказагелства,които изпраща в ПрокуратуратаПрокурора,съгл.НПК,ако счете,че има достатъчно данни за да обоснове и докаже със събраните доказателства обвинение срещу извършителя(респ.извършителите)изготвя и внася в Съда ОбвинителенАкт.Съдът определя наказанието съгласноН.К.ако има неоспорими д-ва
13
6
 
18
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Абе Гюрюв , та вие не сте партия и нямате регистрация! И за какво защитавате Петков? Че той наруши Конституцията и законите , вместо промяна , направи подмяна , заедно с Лорет и Василеви едностранно иправляват държавата , подкрепени са пт разединителя Радев , който същю наруши Конституцията! И това ли е РR акция? А инфлацията ,а високите цени?
12
4
 
19
 
! Отговори
истина преди 2 години
Кирито щял да задава въпроси на прокурора.Кире, прокурор задава въпроси, ти отговаряш. Нямаш компетенции да задаваш въпроси на прокурор. Пред прокурора ти си никой, а не премиер.
11
3
 
13
 
! Отговори
Гласоподавател преди 2 години
Време е прокуратурата да покаже много ясно, че когато някой каже, че има данни за извършено престъпление, той трябва да даде тези данни на съответните органи. Та в тая връзка, Кире простото за пореден път заявява, че имал данни за корупция и прокуратурата, логично, най-накрая го извика, по надлежният ред, да даде тези данни. Както е по закон. Ама мен ми се чини, че в протокола от разпита му ще съдържа описание на чувствата, които има нашият любим министър председател. Да живей!!!
10
5
 
20
 
! Отговори
Що за нахалство, преди 2 години
нямали доверие в прокуратурата!? Ми то 75% от хората в БГ нямаме доверие в ПП , Кирчо и Кокорчо но ви търпиме експериментите!
9
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този некадърник и мoшeник трябва да е първи в този списък за разследване от прокуратурата...
8
4
 
14
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
До 9. Кои сте вие и колко сте? Щото ние, 80 процента от българите, не сме го избирали.
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Глу.пости. Това не е разпит. Той просто е повикан да сподели с прокуратурата имената от списъка.
6
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като излезнат 100к софиянци пред съдебната палата, и тия от ВСС и Гешев, ще се чудят накъде да хванат. Добър- лош, Кирил Петков ние сме си го избрали и ще му дадем време да видиме какво ще направи.
5
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дрън, дрън.Задължение на всеки български гражданин е да сигнализира съответните служби, при наличие на данни за евентуално извършено престъпление. А премълчаването им, както и подаването на неверни данни също е престъпление.За това просто Киро е там, и вероятно ще си навлече последствия. Няма да е дълго министър председател, а след това иде да е клиент на раследващи органи.
4
3
 
15
 
! Отговори
Прокурор преди 2 години
ее то, ако Киро ми каже, че знае кои са мафиотите и аз много ясно, че ще го викна да ми каже, иначе ще излезе, че той просто си говори, а аз просто му се смея