Радев към кабинета: Времето за анализи изтече, трябват резултати

Нужни са надеждни, устойчиви мерки и решения, посочи президентът
Обновена: 17 фев 2022 10:48 | 17 фев 2022 10:48, Красимир Ангелов
254
Радев към кабинета: Времето за анализи изтече, трябват резултати
Снимка: БГНЕС

"Правителството трябва да прави така, че да не допуска политиката и геополитиката да убива българската икономика. Нужни са надеждни, устойчиви мерки и решения, а не само добри намерения. Времето за анализи изтече, чакаме резултатите", заяви президентът Румен Радев по време на свое посещение в Пловдив.

"Има нови хора в ръководството на енергетиката, но къде са резултатите? Хората не ги усещат", посочи държавният глава, цитиран от Нова телевизия.

Той посочи, че не може в условията на остра енергийна криза енергоинтензивните предприятия да бъдат изоставени, без адекватни мерки и предсказуемост в ценовата политика.

Президентът коментира и възродената тема за изграждането на нови мощности в АЕЦ "Белене", като посочи, че България има бъдеще като ядрена държава и трябва да се вземе решение.

"Десетилетия напред да имаме инвестиции в базови мощности, не можем да си позволим лукса да се откажем от големия инвестиционен потенциал", коментира Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
6
 
7
 
! Отговори
Бочко преди 2 години
Мая Манолова я използвахаа и и обраха гласовете и я зарязаха,но Мая няма да шие гоблени и ги подпука ...
153
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Румбича вика мейдей самолета пикира вертикално. Ще търсим после черните кутии сред изгорелите отломки.
152
3
 
21
 
! Отговори
Лойко преди 2 години
Радев,управлението на държавата не е плюене,вдигане на юрмук ,правене на лицеви опори и военни тържества.Това го можеш,но не ни върши работа.
151
1
 
21
 
! Отговори
Революционер преди 2 години
Затова, когато Радев спечели изборите отново, писах, че той се провали;))) ПП е пряка функция на Радев във вътрешен план, инак в геополитическа план, той е функция на САЩКанадаИзраел, а Радев е просто прокси, но във вътрешен план, ПП е функция на Радев и провалът на ПП е провал и за Радев, провал и за формацийки като ИТН, ДБ, БСП;))) Но, на тях им е писано да се провалят;)))
150
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен... ГЕРБ ПЪРВИ !!!! ТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ ПЪРВИ, ... нооо,така стана!
149
3
 
9
 
! Отговори
Логика преди 2 години
Имаме чисто нови реактори да ги инсталираме в Козлодуй ше стане за максимум 2 години и ше струва 3-4 милярда,докато рестарт на гнилия строеж в блатиста неустийчива земя на белене ще отнеме минимум 20 милярда и около 7-8 години.Който е за Белене вместо допълнение на реактори към Козлодуй дефакто е против да имаме още реактори!
148
3
 
20
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
Радев излизай с юмручето Фигуранте поведи българите Държавността да си върнем Фигуранте заложи България за да си осигури ш втори мандат ДОВОЛЕН ЛИ си УСПЯ България е срутена ГРАБИ СЕ ЯВНО ТВОИТЕ СЛУЖЕБНИ превратаджии колеха бесеха Заплашваха Репресираха А хората измират инфлация огромна някакъв *** от слабо представени хорица ЖАДНИ алчни за ПАРИ за ВЛАСТ ГРАБЯТ Техните заплати Огромни БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ
147
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен...Е нали и в служебното правителство бяха същите, те още от тогава се подготвят и подменят ! Цирка е пълен, ние да му мислим !!!!
146
3
 
19
 
! Отговори
Падаря преди 2 години
Тия изкараха пожарникарите и полицаите комбини с престъпници за протеста в смисъл пълен разпад брат
145
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако има избори Герб са първи!Това ли иска Радев?
144
0
 
23
 
! Отговори
Математик Алкохолик преди 2 години
С две думи Радев каза ,че теа убиват България в момента....
143
2
 
21
 
! Отговори
ЧАПАЕВ преди 2 години
ЕДНИ ПЕЧЕЛЯТ - ДРУГИ ГУБЯТ. ПРИРОДЕН ЗАКОН. ПП, БСП, ДБ, ИТН И ПРЕЗИДЕНТА СПЕЧЕЛИХА ЛИ - СПЕЧЕЛИХА! Е, НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ЗАГУБИ В ТАКЪВ СЛУЧАЙ. ЛОШОТО Е, ЧЕ НАЙ-МНОГО ЩЕ ЗАГУБЯТ ТЕЗИ КОИТО СИ ГИ ИЗБРАХА. ЦЯЛА ГОДИНА ПРОТЕСТИРАХА, ВЪСТАНИЯ ВДИГАХА, БЛОКИРАХА ОРЛОВ МОСТ И СЕГА ОЩЕ ПОВЕЧЕ РЕВНАХА, ЧЕ СА ОБЕДНЕЛИ, ЧЕ ВСИЧКО Е СКЪПО, ЧЕ НЯКОИ СЕ НАГУШИХА? А СМЕТКАТА ЩЕ Я ПЛАЩАМЕ ВСИЧКИ НИЕ!
142
0
 
21
 
! Отговори
Праймиера преди 2 години
Ок сър Радефф, ще анализираме искането ви за спиране на анализите и след анализ ще ви информираме за етапа на анализа за да може да анализираме и критиките ви относно анализа .Хева хубяв ден алл бест ту Ю.
141
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Министрите в двете служебни правителства бяха избирани единствено да "чегъртът" и да назначават радеви хора! Огромните жертви от ковид бяха по вина на Кацаров и Кожухарова! Трябва да има съд и присъди!
140
3
 
27
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Този ни докара до безнадежност!
139
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев ще върне по-бързо статуквото на мафията отколкото Гешев.
138
3
 
27
 
! Отговори
Главен виновник Раде преди 2 години
Главният виновник за нефелното правителство е радев!! Той осигури безплатна предизборна кампания на двамата мошеници, той твърдеше, че ако има повече млади специалисти като тях България ще цъфне и върже!
137
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Откакто чорапа е президент в България нещата не вървят! По лъжлив, злобен и некадърен човечец няма!
136
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радеф, ти си въртиопашка и долен подлeц. Махай се заедно с цялата циркова трупа от измамници. 1.5 милиона гласуваха за този двуличник интригант.
135
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Започва следващата фаза от плана на ДС: елиминирането на ПП, за да дойде на тяхно място Възраждане/Пеканов отново под шапката на Радев. Това е само началото. НЕслучайно когато Копейкин се кативизира с протестите, и Радев излезе с това изявление. Сега ще им "прости" и след един два месеца ще ги "атакува" пак, а те ще се направят на обидени и ще се отдръпнат за да му направят място, както е запланувано. Само гледайте.