Радев към кабинета: Времето за анализи изтече, трябват резултати

Нужни са надеждни, устойчиви мерки и решения, посочи президентът
Обновена: 17 фев 2022 10:48 | 17 фев 2022 10:48, Красимир Ангелов
254
Радев към кабинета: Времето за анализи изтече, трябват резултати
Снимка: БГНЕС

"Правителството трябва да прави така, че да не допуска политиката и геополитиката да убива българската икономика. Нужни са надеждни, устойчиви мерки и решения, а не само добри намерения. Времето за анализи изтече, чакаме резултатите", заяви президентът Румен Радев по време на свое посещение в Пловдив.

"Има нови хора в ръководството на енергетиката, но къде са резултатите? Хората не ги усещат", посочи държавният глава, цитиран от Нова телевизия.

Той посочи, че не може в условията на остра енергийна криза енергоинтензивните предприятия да бъдат изоставени, без адекватни мерки и предсказуемост в ценовата политика.

Президентът коментира и възродената тема за изграждането на нови мощности в АЕЦ "Белене", като посочи, че България има бъдеще като ядрена държава и трябва да се вземе решение.

"Десетилетия напред да имаме инвестиции в базови мощности, не можем да си позволим лукса да се откажем от големия инвестиционен потенциал", коментира Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ти ни ги натресе тези.. пълно разочарование.служебното правителство работеше ,тези само приятелите си оправят с постове..ужас.
133
3
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Фигурантът започна да се оттърсва от ПП-то, само че то е негова рожба! Следващите му проекти, едва ли ще бъдат успешни, докара ни до глад, студ и мизерия!
132
0
 
21
 
! Отговори
Кирето нагази киреча преди 2 години
Ситуацията e в много лоша ситуация, а двете ситуации са в пряка кУролация.....Ами Радев, нали ти ги докара, бе п*тко заспала...!!!
131
2
 
21
 
! Отговори
ЮМРУКФАТМАКОВ преди 2 години
АЛО, НАРОДА ЛИ Е? СЧУПИХ СИ ДЪРЖАВАТА И МИ ТРЯБВАТ ЕДНИ 9 МИЛИАРДА ДА Я ОПРАВЯ! УВИЙТЕ ГИ ПАЧКИТЕ ВЪВ ВЕСТНИК ДУМА И ГИ ХВЪРЛИ ПРЕЗ ТЕРАСАТА, ДАМАДЖАНАТА ЩЕ ГИ ВЗЕМЕ ИЩЕ МИ ГИ ДОНЕСЕ! ВАШ ПРЕЗИДЕНТ ШЕРБЕТ ДЖОЛАНОВ ШАПКАРОВ. ПРОДЪЛЖАВАМЕ СЪС 7/8 ПРОМЯНАТА *** ВАЩА МАМА!
130
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирето и кокорчо са професионални мошеници. Биографията им го показваше. Но българина е много броЗд и ще яде сопата , солта и секса за пореден път.
129
1
 
18
 
! Отговори
Умно Кире преди 2 години
Днес нямам нет , няма гугъл , държавата не се управлява , щото немога да питам гугъл. Фигуранта да не дава акъл , аз от гугъл се ръководя. Там пише , че и аз съм престъпник , пише и че черепа е най - големият мафиот в бг ( американски доклад от 2009) , ама този гугъл не го чета , само оня гугъл дето ми го чете ленчето гуглува.
128
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Продължаваме промяната, резултати минимум след 10 години .А Радев се прави на умряла лисица. Народа пък ги боготвори и им вярва, УЖАСС...
127
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 134 Хайде по-полека с АЕЦ-вете че ще останеш по гол *** накрая. То ако имаше много файда от АЕЦ хората с пари щяха да го направят преди нас въшльовците.
126
2
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
г-н Президента Радев МНОГО ДА ВНИМАВА !....Едни непремерени приказки на пред-пред-шественика му Ж. Желев на "Боянските ливади" побъркаха цялата инерция на обществото ...Силно се надявам това да не се повтори..
125
3
 
19
 
! Отговори
ЧАПАЕВ преди 2 години
ВИДЯХА ЧЕ БЪЛГАРИНА ЛЕСНО СЕ ВРЪЗВА НА АЛО ИЗМАМИТЕ И НИ ПРОБУТАХА НАЙ ГОЛЕМИЯ АЛО ИЗМАМНИК ЗА ПРЕМИЕР? ЗА ТОВА НА ЧЕРЕПА МУ ТРЯБВАШЕ ФИГУРАНТА С ФУРАЖКАТА, ЗА ДА СИ ГО ИЗПОЛЗВА ЗА ВОДАЧ С ВДИГНАТ ЮМРУК НА УЛИЧНИТЕ ПО МИЯРИ-ВЪСТАНИЦИ НОСЕЩИ ПРОМЯНАТА? ТО ОТ УЛИЦАТА КАКВА ПРОМЯНА ДА ОЧАКВАШ? ДАЖЕ И НА ТОВА ТРЯБВА ДА СМЕ ДОВОЛНИ.
124
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЧАПАЕВМалко са, нема да стигнат и ефект нема да има. Подкрепа ще им трябва на тия ВСИЧКИ гласували.
123
6
 
20
 
! Отговори
ами преди 2 години
Бойко загрявай на тъча, че от ТИЯ НИЩО НЕ СТАЕ
122
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не само АЕЦ Белене трябва да се построи ами трябва да се започне и трета АЕЦ. А от зелената енергия да се правят мащабни инвестиции в соларни централи. Те имат най голям потенциал. Трябва да се мисли 50 години напред! На нас ще ни трябва страшно много енергия ако искаме да изправим тая държава на крака и да я възродим. Ще трябва цялата държава да се построи наново и да се направят много нови мощности и производства. Затова ще ни трябва много енергия. И за население 10 милиона!
121
3
 
26
 
! Отговори
Резидент разединител преди 2 години
Ти колко си долен. Назначи некадърници нарочно, за да съсипят държавата за 1 година и да може да ни поведеш към Резидентска република. Ти и 23мата ти ДС съветници. И после референдум и обратно към Русия, където е супер и хората си живеят страхотно или поне онези 5% които се изявяват като царе, принцове и князе. Няма да стане. Народе събуди се иначе ще има още 45г. + 30 опити за измъкване от тези 45г.
120
0
 
24
 
! Отговори
ПРОСТО КИРО преди 2 години
РАБОТИМ ПО СЦЕНАРИЙ НА ЧЕРЕПА. ОЩЕ ШНОРХЕЛА НА ТРИФОНОВ ЩЕШЕ ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ ПЛАНА, НО ДБ, МАЯ И ДОНЧЕВА ИЗЯДОХА ! ТА СЕ НАЛОЖИ НИЕ ДА ПРОДЪЛЖИМ ПРОМЯНАТА. Е , ПРОДЪЛЖАВАМЕ!
119
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви резултати чакате? От умрял писмо.....Кирчо и компания са професионални измамници. Преди да влязат в политиката са правили само измами и далавери. Това са хора без нито един работен ден. Някъде да са работили в фирма, във фабрика, да имат опит да се издигнат от работници до управленски кадри? Нищо такова! Това са поредните парашутисти които ги спуснаха отгоре.
118
6
 
16
 
! Отговори
ъъъ преди 2 години
Радев ти иска да се смени цялата администрация Сега какво очакваш че след 20 дни ще се стикова държавата и ще почне да работи Най малко след 2 години можеш да очакваш истински резултати Тъй че не се прави на разсеян
117
3
 
33
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Този мундьо се прави,че току що идва от луната. Ами нали ти,сбърканяк,ни ги натресе първо в служебното правителство. Не можа да откажеш на Прокопито,че парите нямат цвят и мирис И не се прави,че не ги познаваш
116
3
 
30
 
! Отговори
ЧАО РАГАЦИ! преди 2 години
СЛЕД ЩАТЕЛНИ АНАЛИЗИ СТИГНАХМЕ ДО ИЗВОДА, ЧЕ ВСИЧКО Е НАРЕД. НАЗНАЧИХМЕ СИ СЪПРУГИТЕ, ЛЮБОВНИЦИТЕ И ПРИЯТЕЛИТЕ НА СЛАДКИ, ПЛАТЕНИ ДЛЪЖНОСТИ, ОВЛАДЯХМЕ БУЛГАРГАС, ТЕГЛИХМЕ 9 МИЛИАРДА И СИ ГИ РАЗПРЕДЕЛИХМЕ, КАКВО ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА ДА НАПРАВИМ? НАПРАВО СМЕ ГЕНИАЛНИ! ПАРИТЕ НИ ВЕЧЕ СА В ОФШОРКИ И МОЖЕМ ДА ЗАБЕГНЕМ ВЪВ ВСЕКИ МОМЕНТ!
115
2
 
29
 
! Отговори
Ние преди 2 години
Усеща, че яко е згафил. Тоя вдигнат юмрук така ще му се стовари върху главата, че не се знае дали ще оцелее.