Радев към кабинета: Времето за анализи изтече, трябват резултати

Нужни са надеждни, устойчиви мерки и решения, посочи президентът
Обновена: 17 фев 2022 10:48 | 17 фев 2022 10:48, Красимир Ангелов
254
Радев към кабинета: Времето за анализи изтече, трябват резултати
Снимка: БГНЕС

"Правителството трябва да прави така, че да не допуска политиката и геополитиката да убива българската икономика. Нужни са надеждни, устойчиви мерки и решения, а не само добри намерения. Времето за анализи изтече, чакаме резултатите", заяви президентът Румен Радев по време на свое посещение в Пловдив.

"Има нови хора в ръководството на енергетиката, но къде са резултатите? Хората не ги усещат", посочи държавният глава, цитиран от Нова телевизия.

Той посочи, че не може в условията на остра енергийна криза енергоинтензивните предприятия да бъдат изоставени, без адекватни мерки и предсказуемост в ценовата политика.

Президентът коментира и възродената тема за изграждането на нови мощности в АЕЦ "Белене", като посочи, че България има бъдеще като ядрена държава и трябва да се вземе решение.

"Десетилетия напред да имаме инвестиции в базови мощности, не можем да си позволим лукса да се откажем от големия инвестиционен потенциал", коментира Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
3
 
37
 
! Отговори
Гошо преди 2 години
Сега ако съм на Кирчо и Кокорчо, ще му покажа на Рундю Невнятний къде му е мястото. Ако продължава да се меси в изпълнителната власт ще му спретна такъв импийчмънт, че и фуражката му ще падне. И мнозинство ще съберат-герб, дпс а може и други и ще го изхвърлят като мръсно коте.Но не вярвам да имат топки за това...
173
2
 
46
 
! Отговори
гербер преди 2 години
Нещо май не се получават нещата с "промяната", а? Ние ви казвахме, ама кой да слуша.
172
3
 
34
 
! Отговори
изнервен преди 2 години
Ха-ха, фигурантът май изигра ролята на хлапето от "Новите дрехи на краля" като казва, че канадският крал е гол.
171
3
 
44
 
! Отговори
пенсионер преди 2 години
фигуранта нещо много често почна да се изказва , акъл да дава :) абе взимай си измисленото правителство и отивайте кой на къде види . за няма година съсипахте България .
170
1
 
27
 
! Отговори
нттссс преди 2 години
радев започна да става много мнителен
169
3
 
34
 
! Отговори
ВМЗ преди 2 години
За новия стар директор на ВМЗ никой нищо не казва. Другарката Корнелия връща шефове по стари заслуги....
168
4
 
41
 
! Отговори
Царя е гол преди 2 години
Да не стане вместо оставката на Гешев, да се иска оставката на президента Радев? А той дали ще я даде веднага или ще се дърпа като Гешев?
167
3
 
43
 
! Отговори
Тончев преди 2 години
Абе купете му едни очила на тоя човек,бе,че нещо не вижда резултатите ?! Как да няма резултати,като и горивата поскъпнаха,и хранителните продукти също,лекарствата отново скочиха нагоре, електричеството хептен се устреми на възбог,хляб и хранителни продук ти - също...накъдето и да погледнеш все поскъпване и увеличения виждаш,а тоя човечец още малко и ще изкара ококорените виновни,а те,милите,правят всичко възможно да ни направят живота колкото се може по-труден...Промени,промени,промени!
166
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия сега са само за загрявка. Радев гони голямата цел- лява партия на мястото на БСП с лидер онуй момче, екс министър от Виена. Тогава вече ще покаже реално как се правят нещата! Тогава, обаче, либералните момчета ще са по канадите и затворите, а народа ще има доста дългове, но и може и повечко акъл!
165
3
 
17
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 2 години
До ЧАПАЕВ: Пич, това, дЕто го казваш, КАК ПЪК НИТО ЕДИН ЖУРНАЛИСТ/КОМЕНТАТОР/ПОЛИТОЛОГ НЕ ГО ВИДЯ И НЕ ГО КАЗА??? Да не би само на нас двамата да ни се струва, че управлението на ББ беше европейско, градивно и предсказуемо?
164
0
 
27
 
! Отговори
КОЙ МИ С.А В ГАЩИТЕ? преди 2 години
АЗ СЪМ ДОВОЛЕН, ЗАЩОТО - КОЙТО КАКВОТО САМ СИ НАПРАВИ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ ГО НАПРАВИ!
163
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама резултатите са точно анализите дето ще ни правят още 4 години, ако останат. А ако дадат бизнес на някой трябва да са луди да работят с бг фирми! Бг фирмите са синоним на корупция! Спираш Кресна с менте еколози, правиш тунел и българите са подизпълнители на подизпълнителите- корупция няма! Каква корупция у австрийци! Това ни е бъдещето без корупция!
162
1
 
26
 
! Отговори
Ово е интелект преди 2 години
Продаваме азерската газ на румънците ,а ще купуваме втечнена газ, транспортирана с кораби от другия край на Планетата +разтоварена и транспортирана през гръцки пристанища и тръби от гръцки посредници на цена .....
161
1
 
25
 
! Отговори
без отчаяние преди 2 години
надежди има - стачки и митинги - това ще ги събори тия некадърници
160
6
 
35
 
! Отговори
ЧАПАЕВ преди 2 години
НЕ БЕШЕ ОТДАВНА, КОГАТО БГ ИМАШЕ МЕЖДУНАРОДЕН ПРЕСТИЖ, РАЗТЕЖ НА РЕЙТИНГА, НА ДОХОДИТЕ, СПОКОЙСТВИЕ И ПРЕДСКАЗУЕМОСТ, ДОБРОСЪСЕДСКИ ОТНОШЕНИЯ СЪС ВСИЧКИ СЪСЕДИ, 100% УСВОЯВАНЕ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРИ ПО ПРОГРАМИ, ОПРЕДЕЛЕНИ 50 МИЛИАРДА ЗА РАЗВИТИЕ И..... ДОЙДЕ ЕДНА ГЛАДНА, ЛАКОМА, НЕСТАВАЩА ЗА НИЩОПАСМИНА ОТ ПРОВАЛЕНИ ИЛИ НОВИ ПОЛИТИЦИ? МАЯ, КАПОН, БАБИКЯН, ЛУПИ, МИНЕКОВ, ХАДЖИГЕНОВ, ТОШКО, МИТЕВА, ШНОРХЕЛА, ПИНОКИО И КУП ДРУГИ НЕИЗВЕСТНИ, НЕМОЖЕЩИ, НЕКАДЪРНИ МЕРАКЛИИ ВОДЕНИ ОТ ФАТМ. С ЮМРУКА
159
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До паф "нали ти разчистиха терена - бий им дузпата!" Такъв е плана на ДС, но понеже трябва да има малко театър за пред народа, сега ще тупат топката два три месеца и след това. Хем да имат време да налапат от хвърчащата баница - все пак трябва да "захлебят", нали всичките са приятелски кръгове и синчета/дъщери и внуци на Политбюро.
158
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те и анализите им са калпави. Какво да очакваме от абсолютни некадърници?
157
2
 
16
 
! Отговори
паф преди 2 години
нали ти разчистиха терена - бий им дузпата!
156
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Революционер "ПП е пряка функция на Радев във вътрешен план, инак в геополитическа план, той е функция на САЩКанадаИзраел," Интересно, защо русофилите се напинят да изкарат куклите на Радев, лично избран от Решетников, "западни"? Някакви предположения?
155
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
фигуранте, това ли ти беше "връщането към държавността"?