Радев към кабинета: Времето за анализи изтече, трябват резултати

Нужни са надеждни, устойчиви мерки и решения, посочи президентът
Обновена: 17 фев 2022 10:48 | 17 фев 2022 10:48, Красимир Ангелов
254
Радев към кабинета: Времето за анализи изтече, трябват резултати
Снимка: БГНЕС

"Правителството трябва да прави така, че да не допуска политиката и геополитиката да убива българската икономика. Нужни са надеждни, устойчиви мерки и решения, а не само добри намерения. Времето за анализи изтече, чакаме резултатите", заяви президентът Румен Радев по време на свое посещение в Пловдив.

"Има нови хора в ръководството на енергетиката, но къде са резултатите? Хората не ги усещат", посочи държавният глава, цитиран от Нова телевизия.

Той посочи, че не може в условията на остра енергийна криза енергоинтензивните предприятия да бъдат изоставени, без адекватни мерки и предсказуемост в ценовата политика.

Президентът коментира и възродената тема за изграждането на нови мощности в АЕЦ "Белене", като посочи, че България има бъдеще като ядрена държава и трябва да се вземе решение.

"Десетилетия напред да имаме инвестиции в базови мощности, не можем да си позволим лукса да се откажем от големия инвестиционен потенциал", коментира Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
2
 
28
 
! Отговори
аа преди 2 години
Тоя се прави на ни лук ял ни лук мирисал
113
0
 
27
 
! Отговори
Ние преди 2 години
Прекина се работа. Уволнява всичко наред и назначава пенсионери уволнени 2010г.Да живее комунизма.
112
4
 
33
 
! Отговори
ЧАПАЕВ преди 2 години
ВСИЧКИ ГЛАСУВАЛИ ЗА КИРЧО И ФУРАЖКАТА ДА ИЗЛЯЗАТ НА ПРОТЕСТ, А НЕ ДА СЕ КРИЯТ КАТО МИШКИ! ЗАРАДИ ВАС СЕГА СТРАДА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД. ТОЛКОВА ПЪК, ДА СТЕ ПРОСТИ?
111
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен-Няма време ! Много им е ! Не се издържа вече !
110
1
 
27
 
! Отговори
Заслужил гражданин преди 2 години
До ПРОСТО КИРО ... освен анализи, можем и да обещаваме "светло комунистическо бъдеще" с безплатни детски градини, образование и медицинска помощ и с пенсии и заплати, които ще се изплащат с кредити ... той затова кирчо като се договаряха в Мола, ходеше по тъмна доба в РеМеДето на "Позитано 20" за да се учи от другарката Импексова на занаят и обещания до последна капка кръв ... !!!
109
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Коментар- Е, прав,прав е Радев, а нали той се хвалеше,че по-добри от Петков и Василев не може да има,че това са правилните хора !
108
2
 
8
 
! Отговори
Япония преди 2 години
Така де. Ако недай си ,Боже гръмне българска АЕЦ - от Балканите няма даа остане нищо зелено.
107
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В тази пародия на правителство ,работи само Нинова!!!!!
106
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изчакайте до края на стоте дни за да видите окончателните резултати от управлението на Киро Анализа.
105
0
 
25
 
! Отговори
ПРОСТО КИРО преди 2 години
СЕГА ЩЕ АНАЛИЗИРАМЕ АНАЛИЗИТЕ А НАЛНО СЪС СПЕЦОВ И АСЕНЧО.
104
0
 
23
 
! Отговори
ПРОСТО КИРО преди 2 години
ОСВЕН АНАЛИЗИ ДРУГО НЕ МОЖЕМ.
103
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен....Сега пък Гешев !Какъв мозък трябва да си,за да кажеш,че Гешев е виновен !?Той ли прави масова подмяна още от миналото лято ?Той ли направи цените безобразно високи ?Той ли ни лиши от нормално отопление през зимата ?Той ли уволнява хора с опит и ги заменя с хора,които нямат представа от икономика и как се управлява ? Той ли назначава хора,нарушили КОНСТИТУЦИЯТА на БГ ?Той ли продава така нужния ни газ за отопление през зимата в условия на пандемия и криза?
102
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя жалък ***. Нали ти ги докара тези некадърници бе? Какво стоиш отстрани и се правиш на велик. Ти носиш отговорността за цялата тая см.рад.
101
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чудя се, в служебните правителства бяха много успешни тия хора, как сега в тяхното си ново правителство взеха да се излагат? Та и Радюв недоволен, дет преди само ги хвалеше...???
100
0
 
25
 
! Отговори
Охоо преди 2 години
Какво стана? Радефчу усеща пътническия вагон на ПП и решава да се застрахова... Фурнаджиев вчера така днес онака... не може и тако и вако. Хахахх
99
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Свалянето на собственото правителство е измислено от Желю Желев, Радев да не си приписва заслуги за тоя мурафет.
98
0
 
22
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Има само едно решение - на площадчето, с юмручето и викове "Венсеремос". И гледай следващите ти креатури да са от верни комунистически кадри, че тия от Харвард много бързо се еманципираха. А имаш вече по-малко от пет години да си оправиш жалкия животец.
97
1
 
31
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Сега другаря радеФ ще е критичен към калинките си, за да може ако се издънят а това неминуемо ще стане, да представи следващият си проект ... така след 2 служебни кабинета и 2 провалени правителства, е наред да мине по реда си и 3-тото радево отроче, а после ще последва нов служебен кабинет и нови избори докато подмяната се осъществи докрай т.е. до пълната разруха и разпарчедисване на държавата от червените олигарси на радевата Хунта ... !!!
96
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петков и Василев веднага да пристъпят към анализиране поведението на Радев.
95
0
 
10
 
! Отговори
Коментар преди 2 години
Ами прав е Радев!Кирчовците и кокорчовците само развиват теории и обещават за някое бъдеще време,незнайно кога!Таз сутрин даваха по тв двама-трима...ама те пълни неадекватници и не знаят изобщо защо са там бе!