ГЕРБ се готви за избори и да вземе управлението

Десислава Атанасова обвини изпълнителната власт в кражби
145
ГЕРБ се готви за избори и да вземе управлението
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ се готви за нови избори и да поеме управлението, закани се председателят на ПГ на партията Десислава Атанасова.

"Всички разбраха що за стока сте, оттук насетне всяка лоша дума за ГЕРБ ще ви отнема по един избирател, а на нас ще ни носи по един избирател. На три избора миналата година хората много ясно казаха, че управлението на страната без ГЕРБ не е възможно, без нас не е възможна никаква реформа нито промени в Конституцията, да се вземе каквото и да е геополитическо решение", обърна се тя към управляващите.

Още по темата
"Ясно е и за ГЕРБ, и за всички в таза зала, че това мнозинство не е добре повече да управлява страната, а за хората е съвършено очевидно, всички го виждат и е време и вие да го проумеете, вие се провалихте и нямате право вече да се упражнявате върху българския народ, докато вашите представили в изпълнителната власт крадат като за последно, използват предтекста на войната, за да крадат", обвини тя.

Според нея управляващите са показали,че нямат срам от хората.

"Излязохте във ваканция, защото се изморихте от лъжите на премиера, на неговите съдружници, изморихте се, че не можете да вземете решението за Украйна, как да предадете националния интерес по отношение на РСМ, изморихте се да излагате себе си и да излагате страната си. Народът също се измори да гледа всичко това, да гледа вашата агония. Само в последните 10 дни назначеното от вас правителство инсталира посредник при доставките на газ и сега цената на газа ще скочи поне с 30%, започна разрушаването на "Български пощи", каза Атанасова.

По думите й износът за оръжие за Украйна върви с пълна сила през посредници и се знаело кой има изгода от това.

"Вие се държите с България като с окупирана държава, която имате право да плячкосвате и ограбвате. От ПП не се ли срамувате на погледнете в очите си собствените си избиратели, хората вече се срамуват, че са гласували за вас, но вие не се ли срамувате от своите лидери, на каква цена съучаствате в тези безчинства, на които ставаме свидетели. От ДБ и БСП на каква цена предадохте избирателите си – доволни ли са левите и десните избиратели от тези унижения на които това управляващо мнозинство ги подлага", обвини още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
1
 
1
 
! Отговори
тъй тъй преди 1 година
До Анонимен 105 Ти платен ли си,че дращиш тия щуротии?Интересно кой ти плаща за това?Или си най-обикновен нашенски едеот,дето се радва че може да пише на компютър!?
102
2
 
4
 
! Отговори
zoro преди 1 година
Кокорчо и коалиция ДБ ИТН БСП щвха да взимат накакви мерки за инфлацоята до 10 дена? 10 дена минаха и сегае вдигнат инфлацията с 30 отново. Не се търпят. Луди ли са или проости Кирета?
101
4
 
4
 
! Отговори
един преди 1 година
Уважаеми от ГЕРБ, след като искате да дадете оръжие на Украйна, на следващите избори няма да гласувам за вас
100
6
 
8
 
! Отговори
Ами да преди 1 година
Ще плачеме за стандарта на живот при Борисов и ще умираме бавно от мизерия при Кирчо и Кокорчо. Само Радев е доволен от торбичките на Пл. Узуто
99
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Про-стата дуловска пу-тка (ПДП) от снимката осла пак да пие юнашко мляко от момчетата от охраната и.
98
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Новата гербероидна опорка са измислените кражби
97
8
 
7
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Бойко, вади белия кон и се връщай бързо, че тия бандити съсипаха държавата. Крадът с задниците си даже
96
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
101 що ? Щото Боко ли каза така ? Той е много правдоподобен източник
95
4
 
6
 
! Отговори
Анализатор преди 1 година
Абе все е имало крадене, ама такова крадене като сега не е имало
94
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единствения избор която тая ше види е кое мадо на Бойко да държи в уста
93
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Потокостроителят на Путин няма да вземе властта точно сега, когато има война. Нито САЩ нито ЕС ще допуснат това, въпреки, че пак ще лансират ония въртиопашко преминал през 100 партии Дани Митофффф.
92
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хората които са против даването на оръжия за Украйна са и поддръжниците на срутването на страната ни необразовани мързеливи с нисък статус в обществото а и законите тук позволяват грабенето системата си е комунистическа а законите ги правят същите тези облагоделстваните Така че умните способите отдавна не живеят тук
91
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ ще вземат на баба ми хвърчилото!
90
5
 
11
 
! Отговори
До 90 и други ... преди 1 година
Що ако Беше Вашият богопомазан Бойко - нямаше да има проблеми с цени на тока, на стоките, нямаше да се спре газа... Що живеете в някакъв измислен свят и целия свят ще слуша какво иска Бойко?
89
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От разследваните олигарси се образува мощен отпор и с много пари направиха преврат за да си запазят позициите на ограбване и затъване на страната ни а тук са останали само непригодни хора и тези които грабят Читавите отдавна живеят в успешните държави с други системи
88
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тея льоьловци от ГЕРБ си живеят в техен свят от край време
87
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Явно Баце иска да се завърне.Приготвил е белия кон.
86
3
 
2
 
! Отговори
вай вай ваййй преди 1 година
Ха-ха-хааааа........браво герП!
85
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази подмяна срути ограби саботира страната ни невиждана инфлация Фалират икономиката ни газът спря посредници и цена нагоре назначиха си кумове любовници на огромни заплати БКП се върна без някой да е искал в управлението Започна се невиждано крадене явно пощите фалираха Цените в магазините и за услугите високи Нищо добро освен затъване А Киро се излага даже едно изречение не може да състави нарушител на Конституцията ни е
84
6
 
9
 
! Отговори
Нане преди 1 година
Гладна кокошка, просо сънува... Това е герверастията... Възраждане за всички вас продажници...)))