ГЕРБ се готви за избори и да вземе управлението

Десислава Атанасова обвини изпълнителната власт в кражби
145
ГЕРБ се готви за избори и да вземе управлението
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ се готви за нови избори и да поеме управлението, закани се председателят на ПГ на партията Десислава Атанасова.

"Всички разбраха що за стока сте, оттук насетне всяка лоша дума за ГЕРБ ще ви отнема по един избирател, а на нас ще ни носи по един избирател. На три избора миналата година хората много ясно казаха, че управлението на страната без ГЕРБ не е възможно, без нас не е възможна никаква реформа нито промени в Конституцията, да се вземе каквото и да е геополитическо решение", обърна се тя към управляващите.

Още по темата
"Ясно е и за ГЕРБ, и за всички в таза зала, че това мнозинство не е добре повече да управлява страната, а за хората е съвършено очевидно, всички го виждат и е време и вие да го проумеете, вие се провалихте и нямате право вече да се упражнявате върху българския народ, докато вашите представили в изпълнителната власт крадат като за последно, използват предтекста на войната, за да крадат", обвини тя.

Според нея управляващите са показали,че нямат срам от хората.

"Излязохте във ваканция, защото се изморихте от лъжите на премиера, на неговите съдружници, изморихте се, че не можете да вземете решението за Украйна, как да предадете националния интерес по отношение на РСМ, изморихте се да излагате себе си и да излагате страната си. Народът също се измори да гледа всичко това, да гледа вашата агония. Само в последните 10 дни назначеното от вас правителство инсталира посредник при доставките на газ и сега цената на газа ще скочи поне с 30%, започна разрушаването на "Български пощи", каза Атанасова.

По думите й износът за оръжие за Украйна върви с пълна сила през посредници и се знаело кой има изгода от това.

"Вие се държите с България като с окупирана държава, която имате право да плячкосвате и ограбвате. От ПП не се ли срамувате на погледнете в очите си собствените си избиратели, хората вече се срамуват, че са гласували за вас, но вие не се ли срамувате от своите лидери, на каква цена съучаствате в тези безчинства, на които ставаме свидетели. От ДБ и БСП на каква цена предадохте избирателите си – доволни ли са левите и десните избиратели от тези унижения на които това управляващо мнозинство ги подлага", обвини още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ААААААА НЕ ! Пак Тиквата ли ?! НЕ !
42
7
 
8
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 1 година
Само с плюене по правителството ГЕРБ няма да спечели избори, нито със спомени за миналото.
41
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЗА ДА ПОЛУЧАТ ГЛАСОВЕ ГЕРБ ТРЯБВА ДА ПРЕДЛОЖАТ ПРОГРАМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ ЗА БЪДЕЩЕТО, А ТЕ НИЩО НЕ ПРАВЯТ ЗАСЕГА. ХЕМ ДА УПРАВЛЯВАТ ХЕМ ДА НЕ ПРЕДЛАГАТ НИЩО, ТИПИЧНАТА ЗА ГЕРБ ПОЗИЦИЯ. ЕДВА ЛИ ЩЕ СТАНЕ.
40
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ББ иска да отърве затвора
39
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако махнат електронното гласуване и върнат старите бюлетини ще видите как БСП ще бъде първа или втора политическа сила
38
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много нагли и жадни да пият още кръвчицата на българския народ Само ПП това са мойте хора
37
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев и той да ходи при руския кораб
36
5
 
11
 
! Отговори
Хаха преди 1 година
Корумпетата искат още да крадат.
35
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз не искам избори и съм доволен от правителството не искам Герб Възраждане Дпс и Янев много ви е къса паметта тези не само съсипаха БГ но искат още да ни яздат
34
7
 
6
 
! Отговори
ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ преди 1 година
ПЛАЩАШ 250 000 ЛВ НА ПРОСТО КИРЕ ТОЙ ТЕ ПРАВИ МИНИСТЪР, СЛЕД ТОВА ФАЛИРАШ БГ ПОЩИ И ОБЯВЯВАШ ЧЕ СА ВИНОВНИ ГЕРБ- КРАЖБИ ТА ДРЪНКА..
33
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Петков най умело и смело се възползват от ситуацията да каже край на зависимоста ни от русия с газа никой политик нямаше тая смелост да го направи защото получаваше облаги това не беше интереса на България да сме зависими на 90% и точно Борисов ли ще ни спасява със руските проекти да ги върне пак
32
0
 
14
 
! Отговори
ДДРОнег преди 1 година
Искат да поддържат организираната престъпнсот, казаха си го най-ясно в парламента и не беше грешка !!!
31
13
 
6
 
! Отговори
Исторически парк преди 1 година
Боко и киро са в коалиция да ни вкарат във войната! ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!
30
12
 
10
 
! Отговори
Гербер преди 1 година
Трябва винаги да сме на входа и изхода на всяка фирма, иначе ще умрем от глад! Веднага да се върне властта на ГЕРБ! КАЗАХ!
29
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Водете депутата Михнев на преглед Говори неадекватни неща от Парламента .Има записи не е добре човека .
28
1
 
9
 
! Отговори
Успех в това преди 1 година
На герб и гешеф, не е зле да се припомни, че в случай на война, трибуналите не издават условни присъди или "прекратяване поради липса на доказателства". Предишното управление остави сериозни проблеми в националната сигурност.
27
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Герберската пасмина е толкова ужасяващо некадърна, че, първо, не виждам как ще се върнат и второ, и да се върнат по некви пътечки, пак ще паднат. Просто милиционерите толко си могат.
26
3
 
11
 
! Отговори
Бойко Българоубиец преди 1 година
Оха има десетки милиарди да усвоявам по зелената сделка в офшорките и барцелона! Дайте ми ги насам!!! ГЕРБ ПОБЕДА!
25
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледам едно сбъркано очилато същество от ПП където от трибуната на парламента каза :Ние сме от евроатларипеските страни с най богатите сме и не сме част от тях Водете го този в Карлуково Михнев ли е Михо ли е
24
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да се възползват от войната да се върнат на власт е лицемерие и популизъм дори сега те да бяха на власт цените пак щяха да са високи защото тази война ще се отрази дори в Африка на целия свят ние сме със свързани икономики борисов не е факир да спре тези процеси лъже лъже като путин