ГЕРБ се готви за избори и да вземе управлението

Десислава Атанасова обвини изпълнителната власт в кражби
145
ГЕРБ се готви за избори и да вземе управлението
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ се готви за нови избори и да поеме управлението, закани се председателят на ПГ на партията Десислава Атанасова.

"Всички разбраха що за стока сте, оттук насетне всяка лоша дума за ГЕРБ ще ви отнема по един избирател, а на нас ще ни носи по един избирател. На три избора миналата година хората много ясно казаха, че управлението на страната без ГЕРБ не е възможно, без нас не е възможна никаква реформа нито промени в Конституцията, да се вземе каквото и да е геополитическо решение", обърна се тя към управляващите.

Още по темата
"Ясно е и за ГЕРБ, и за всички в таза зала, че това мнозинство не е добре повече да управлява страната, а за хората е съвършено очевидно, всички го виждат и е време и вие да го проумеете, вие се провалихте и нямате право вече да се упражнявате върху българския народ, докато вашите представили в изпълнителната власт крадат като за последно, използват предтекста на войната, за да крадат", обвини тя.

Според нея управляващите са показали,че нямат срам от хората.

"Излязохте във ваканция, защото се изморихте от лъжите на премиера, на неговите съдружници, изморихте се, че не можете да вземете решението за Украйна, как да предадете националния интерес по отношение на РСМ, изморихте се да излагате себе си и да излагате страната си. Народът също се измори да гледа всичко това, да гледа вашата агония. Само в последните 10 дни назначеното от вас правителство инсталира посредник при доставките на газ и сега цената на газа ще скочи поне с 30%, започна разрушаването на "Български пощи", каза Атанасова.

По думите й износът за оръжие за Украйна върви с пълна сила през посредници и се знаело кой има изгода от това.

"Вие се държите с България като с окупирана държава, която имате право да плячкосвате и ограбвате. От ПП не се ли срамувате на погледнете в очите си собствените си избиратели, хората вече се срамуват, че са гласували за вас, но вие не се ли срамувате от своите лидери, на каква цена съучаствате в тези безчинства, на които ставаме свидетели. От ДБ и БСП на каква цена предадохте избирателите си – доволни ли са левите и десните избиратели от тези унижения на които това управляващо мнозинство ги подлага", обвини още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
4
 
! Отговори
Експертин преди 2 години
В тези турбилентни времена, политиците са се хванали за гушите и бръщолевят безсмислени речи, само и само да се докопат до власт. Нито един от тях не подхожда сериозно към днешните проблеми: 1) Путиновата армия далеч от България и 2) Прекратяване на газовата зависимост от Русия. Нито един от тях, през годините, не се захвана да освободи България от политическата газова зависимост. Свободата си има цена и е време да я платим и да спрем да величаем измислени кумири.
22
12
 
6
 
! Отговори
Tyk e истината преди 2 години
само Bъзраждане
21
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При оставка на сегашното правителство, отказ и невъзможност ГЕРБ да ползва втория мандат и предсрочни избори, властта отива пак в служебно правителство на Радев на практика за неопределено време. Това е последното нещо, което Боце иска. Така че предсрочни парламентарни избори преди местните избори няма да има. Местните избори ще са индикатор - ако на тях ГЕРБ вземе доста окръжни кметове - чак тогава ще искат и нови парламентани.
20
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой ще ги избере пък тях, като само и само да ги разкарат налетяха ПП.
19
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герб са смешници първо няма да падне правителството и жадни за власт точно сега Видяхме борисов как управлява ковид кризата с едни мазнинки и плашеше народа от сутрин до вечер преставам си как ще управлява по време на войната в Украйна смях в залата гответе се да брифинги от сутрин до вечер тъкмо малко си одъхнах да него виждам по цял ден по тв
18
13
 
0
 
! Отговори
Гербер преди 2 години
Ние от герб подкрепяме даряването на българско оръжие за Украйна, защото сме в НАТО!
17
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз не се срамувам че съм гласувал за тия некадърници.За щастие бях карантиниран с ковид и съдбата ме спаси от угризения сега.
16
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ ПОБЕДА! ОСТАВКА, СЪД И ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА КИРО ГРАЙНДЕРА, АСЕН ВАСИЛЕВ И БОЙКО РАШКОВ!
15
0
 
21
 
! Отговори
Гербер преди 2 години
Огладнях! Искам пак да ме храните на хранилка!
14
1
 
16
 
! Отговори
Бойко Българоубиец преди 2 години
Матриале, дайте ми още 12 години да ви довърша окончателно жалката държавица.. ГЕРБ ПОБЕЖДАВА!
13
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ ще го поеме от управлението.
12
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак ще трошим по 80 милиона пара на всеки 3 месеца за избори без резултат.
11
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е защо де, не е ли хубава алтернативата дето я видяхме в целия и блясък
10
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гладна кокошка просто сънува
9
2
 
16
 
! Отговори
Българин преди 2 години
На бай га ня му хареса 12 години да му го слагат и сега си иска пак
8
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първо да сменят машините с бюлетини..
7
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Освен ГЕРБ всичко друго е за сметището
6
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боко Тиквата ке се връне на бел кон!
5
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е видя се от всички че тия дето плюят ГЕРБ са амеби
4
6
 
9
 
! Отговори
Gogo преди 2 години
Време е народът ни да спре войнолюбците по всякакъв начин! Тези, които искат да ни въвлекат в конфликта като предоставим оръжия на украйна не са българи! Герб, пп, дб и итн се разкриха като национални предатели! Само Нинова има национално отговорна позиция! Тези мекерета трябва незабавно да бъдат спрени, махнати от властта и наказани!!! Родината ни се залага на карта за чужди интереси! Войната е на прага ни и войнолюбците в правителстеото и парламента са от една партия-Предателската