Радев: Нери Терзиева заставаше на страната на истината

Тя оставя значима следа в българската журналистика, заяви президентът
2 юни 2022 15:13, Нели Христова
13
Радев: Нери Терзиева заставаше на страната на истината
Снимка: БГНЕС

Президентът изразява съболезнования на семейството и близките на Нери Терзиева по повод кончината на един от най-уважаваните журналисти в България, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Държавният глава Румен Радев изразява съболезнования на семейството и близките на Нери Терзиева – един от най-уважаваните журналисти в България. „Нери Терзиева никога не изостави убежденията си, честността и обективността бяха водещи принципи в нейната работа“, подчертава президентът.

„Тя посвети житейския и професионалния си път на защитата на справедливостта и на редица обществено-значими каузи. С безспорния си авторитет не се колебаеше да застава на страната на истината и да се бори за нея“, заявява Румен Радев.

„Нейният професионализъм и достойнство ще останат пример не само за многобройните й възпитаници, но и за журналистическата гилдия. С тях тя оставя значима следа в българската журналистика и в цялото ни общество“, подчертава още държавният глава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пъпеш с уши
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Завършен ***.
8
1
 
3
 
! Отговори
Радев-матрьошка преди 1 година
Радев е като руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача Корнелия. Отваряш Корнелия, а от вътре изскача Путин...
7
2
 
8
 
! Отговори
РАДЕФФ преди 1 година
името на Zлото сполетяло клетата ни Родина !!!!
6
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този изобщо знаели как туркинята промиваше мозъци с Асан Агов по националната телевизия и видяхме резултата. Ако знаеше сеяндурчето от Славяново друг репертоар щеше да пропее.
5
7
 
11
 
! Отговори
Нери - да! А ти? преди 1 година
Нери заставаше на страната на истината! А ти бе, лакей кремълски, ти застана на страната на един свиреп злодей, психично болен диктатор, масов убиец и престъпник срещу човечеството! Ама не се срамуваш от този ти позор, нали?! Впрочем, нали нещо се направи на Нострадамос и предрече, че Русия ще спечели войната?! нещо да кажеш по въпроса към настоящия момент?! Ама то пък тr го казаха от DW!
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато Нери Терзиева беше нещо Рундьо е бил *** шапкар, не че сега е нещо повече. Бог да я прости
3
2
 
10
 
! Отговори
Вълчо Кумчев преди 1 година
Но Радев,Вие си оставихте жената и прекрасните деца за една кръгла нула! Само да поясня любовницата е с друго предназначение,не за брак!?
2
3
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
МОЙ Президент,АЗ СЪЩО заставам на страната на истината !...Ще отрониш ли поне една добра дума за мен,когато ритна камбаната?
1
3
 
17
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 година
Този човек докара кировщината в бг