Атанасова: Ние сме доказали, че можем да носим отговорност

Ако това управление не приключи, ще се окаже пагубно за народа, смята тя
15 юни 2022 21:45, Йоана Цонева
102
Атанасова: Ние сме доказали, че можем да носим отговорност
Снимка: БГНЕС

Днес нашата парламентарна група официално внесе вота на недоверие към правителството. До този момент всички, освен ПП и БСП, се отзоваха на нашата покана. Утре планирам среща и с независимите народни представители, защото за всички нас е ясно, че държавата върви по стръмното надолу по финансовата политика. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова пред БНТ.

Ясно е, че ако това управление не приключи, ще се окаже пагубно за народа ни. Това правителство трябва да спре да управлява, защото разрушава политическата система. Това, което наблюдаваме в последните дни, ни отвращава“, изтъкна тя.

Още по темата
"Първият тест за подкрепа ще е утре. Днес 120 депутата внесохме искане за оставката на председателя на НС Никола Минчев. Първо - това е политически знак и второ - той имаше заявка да се върне парламентаризма, а днес той скри от народните представители цялата информация от среща между премиера и различни външнополитически експерти по отношение на РС Македония", обяви Атанасова, цитирана от novini.bg.

"За нас е ясно, че предсрочни избори трябва да има, защото в рамките на този парламент няма как да има съглашателство. Наблюдавахме как партии с идеологически различия управляваха шест месеца и не се получи. За нас властта не е самоцел. Приемаме волята на народа. Можем да сме и в двете роли - управляващи и опозиция. Посочвали сме грешките на управляващите и сме били снизходителни в началото“, смята Десислава Атанасова.

Това е трети бюджет, който обсъждаме тази година. Това не е нормално. Не се предлагат никакви адекватни мерки за справяне с кризата. Нашата ПГ ще предложи да има увеличение на доходите за хората и различни мерки, но по различен начин. Освен, че ще предложим наш модел, ще инициираме разговори за приемането на модел, който да бъде адекватен и да не застраши финансовата политика на държавата. Странно ми е, че отново ГЕРБ трябва да предложи адекватните решения. Ние сме доказали, че можем да носим отговорност“, каза още председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС в НС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
0
 
! Отговори
Йосиф преди 1 година
Вие нищо не сте доказали и оценките ви са лични никой не иска ГЕРБ да е на власт !!! Време е да станете история на България !!!
76
0
 
2
 
! Отговори
АнатемаНаСулюПаситто преди 1 година
Щом нито един досега от ГРОБ- Шайката не е на "топло" при Бай Ставри означава,че това,което бълваш от устата си са пълни глупости и лъжи за пред наивници, и *** .
75
0
 
1
 
! Отговори
Сега преди 1 година
Вие сте бита карта стойте си вкъщи
74
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Острието на ББ е Атанасова злобно кречетало ако можехте да носите отговорност нямаше да сваляте правителството жадни за власт видяхме отговорните ви схеми за преврат вожда се спасява от затвора крадци
73
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая отговорност цели 10,5 години я носихте, три кабинети сменихте и все бяхте на ясла. Една година не бяхте на власт и огладняхте, ребрата ви се виждат. Дариткова стана обикновена депутатка и Боце те избра понеже си кадъна от Дулово, цапната си в устата и лаеш не по-лошо от немска овчарка, пък и хапеш. Онези от Харвардския университет могат само да ти благодарят, защото след декемврийските сметки софиянци ще озвереят и ще ви гонят със сопите чак до Берлин! Абе маце, мисли преди да говориш!
72
0
 
16
 
! Отговори
Грачо преди 1 година
Деси, вие доказахте най-добре как се краде тотално и отговорно, на всички нива.
71
3
 
7
 
! Отговори
Ханзел преди 1 година
Еййй браво на Десито! Станах и лют фен.Много енергична мадама па и убава.
70
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази мома, от времето и в МЗ не може да носи нищо, че сега ли се сетила.То се носи багаж(умствен), като го имаш, а тази какво има????? Ясно е че седи там за заплата и - квото нареди туквун. Амс чааааакккк толкоз гьонсуратлък, бива ли? Явно - бива:)))))
69
4
 
2
 
! Отговори
Силва преди 1 година
До 84 ББ Много ли ти бърка Боко в главата а?Е това ,защото ти е болен мозъка и си мнооого незначителен пред Борисов.Надявам се да не си мислиш,че си безсмъртен,но знае ли човек какво ти е в главата?!Искам да ти кажа ,че няма да ти се размине, и твоя ред да пукнеш ще дойде.Мръсниците и те отиват в гроб
68
4
 
4
 
! Отговори
Ели преди 1 година
Ха,ха,ха Палячовците-превратаджи,нагли мошеници,улични некадърници,платени *** на бандита от Дубай,какво могат-нищо.Само се ребчат и.,озверяват и .лъжат .. Та кога щяхте да марширувате бе несретници?
67
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако ББ Итн ДПс и Възраждане станат коаличция всеки ден ще протестирам няма да се примиря с тая помия
66
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ББ най много го е страх от протести вдигай се народе да ги изметем тия крадливи мафиоти да им прекъснем мераците за нови схеми да управляват и тая се навре в миша дупка да спре да грачи като изтъркан микрофон кое не разбрахте че не ви искаме
65
1
 
9
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 1 година
Доказали сте ,че можете да крадете много ,ама наистина много.Ти си дуловска кифла, с ТТ комбала се знаете.Той как купува гласове ,олеле майко!
64
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Злобата на тази жена няма граници погрозня чак от злоба
63
2
 
11
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
Атанасова не може да носи отговорност за личната си хигиена, тръгнала отговорност за държавата да носи, цирк герб. С неизкъпана магистрална жрица начело щели да носят отговорност. А вожда им къде е? Най отговорния, които на няколко избори феновете му гласуват депутатско място и той бяга от отговорност като се отказва? Да не се е скрил пак в някоя болница със скъсан минискус? Всички помним колко отговорно гледате вожда от прозореца на болницата народната любов.
62
2
 
4
 
! Отговори
Катя преди 1 година
О ,я по- кротко с бесовщината ,моля превратаджии долни и мръсни мошеници .Та вие вините на мръсотия и лъжи
61
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оф тая е едно долно кречетало немога да я търпя и оная фъфлещата Мигева един дол дренки
60
2
 
6
 
! Отговори
Сия преди 1 година
Абе оня от Дондуков 2 селянина от Славяново ,дето ги довлече тия мошеници ,много въодушевен няма ли да понесе отговорност или както е печен пак ще се измъкне безнаказано ?Само питам.Негодник!Нагъл безсрамник
59
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доган пробва да отмени решението Ращков да е шеф на КНКОМПИ. Затва беше забавянето. Иначе ГРОБ щеше да заяви вота още в понеделник. Не е късно ДПС да се извъртят на 180 , зависи от кукловодите на Кире. Има време ще видим другата седмица.
58
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ИТН въведоха в обръщение:"да ИЗЧЕГЪРТАМЕ герб" ... и видяхме докъде стигнаха- коалиция с ГЕРБ.Нещо бъркам ли?