Петков пред протестиращите: Няма да дадем България на мафията

Никола Минчев, Кирил Петков, Асен Василев излязоха пред НС
Обновена: 16 юни 2022 20:44 | 16 юни 2022 20:17, Анисия Иванова
348
Петков пред протестиращите: Няма да дадем България на мафията
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Никола Минчев, премиерът Кирил Петков, Асен Василев, депутати и министри от управляващата коалиция излязоха при протестиращите пред Народното събрание в подкрепа на предсрочно освободения от поста председател на парламента. Заедно с хората те скандираха „Никола“.

Петков с мегафон се качи на циментовата платформа до стълбището пред централния вход. Оттам той призоваваше, че заедно могат повече. България има целия шанс да бъде европейска, нормална страна. Само заедно можем да го направим, добави Петков. Протестът в подкрепа на Минчев се превърна в политически митинг.

"Това, което видяхте днес, беше само една малка стъпка. Ще завоюваме обратно държавата. Никола Минчев беше човекът, който започна този парламент. Приятели, едно ви обещавам - че, докато стоим тук прави, няма да дадем България на тези мафиоти. Дали си с бранда ИТН, Възраждане, ГЕРБ, ДПС - това е едно и също задкулисие. Промяната дойде!", каза премиерът Петков, който развя българското знаме на входа на НС и добави: "България има целия шанс да стане една европейска държава".

"Преди малко Йордан Цонев каза, че с протести се сваляло правителство, но не се запазвало, мисля, че можем да го опровергаем", каза вицепремиерът Асен Василев.

На свой ред Никола Минчев благодари за подкрепата.

При протестиращите пред парламента дойде и министърът на младежта и спорта в оставка Радостин Василев и се ръкува със събралите се.

Корнелия Нинова също се качи на своеобразната трибуна да се изкаже, но бе освиркана от множеството, съобщи БГНЕС. Тя каза, че днес е започнала истинската битка с мафията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


348
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
9
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коалирал се с БСП а ми говори за статукво и мафия.Пълен смях.
11
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато така натрапчиво се повтаря една дума от лъжеца Киро, хората започват да не вярват още повече на Кирето. Мафията, мафията, мафията...Киро е фиксиран в тази дума. Толкова е жалко всичко, че ме е срам за България, да ни излагат протежетата на Черепа и другите клиенти на прокуратурата. Кирил и Асен са национални предатели..
10
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А вие още ли си вярвате, че Петхов е решил да живее в България?
9
10
 
30
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 1 година
НА КОЯ МАФИЯ НЯМА ДА ДАДЕТЕ БЪЛГАРИЯ КАТО ВИЕ СТЕ МАФИЯТА,ДРУГА НЯМА.
8
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Царство Чалгария на три морета! Слава на бостанските благородници Тошо Свинара, Боко Пъдара, Слави Чалгара, Ицо Комара и Мишо Шамара! Да живее цар Радо Шишарката и неговата царица Радка Пиратка!
7
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Я марш ве продажен
6
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този доказан престъпник и нарушител на конституцията редно ли да ползва служебното положение, докато е все още управляващ премиер и да прави митинги типични за Ким Чен Ун в Северна Корея?! Има си законен ред по който се решават законите и управлението, а не както и когато ти е изгодно! Преди седмици самите те сложиха решетки за да се пазят от волята на народа след предателствата си, днес най-нагло организират "протести" За това ли ви плащаме заплати? За паартийна дейност или да служите на нас?!?
5
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боко идва ,къде че бегате предатели
4
12
 
39
 
! Отговори
Хах преди 1 година
Защо се обръща толкова внимание на 300 .и ?
3
44
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на Петков . Стана тя каква стана възраждане ще яде бой.
2
13
 
33
 
! Отговори
Ако Умра ил загина преди 1 година
Продадохте България на НАТО и америка .... Ши ходим по балкана пак като хайдути М -ърши времето ви свърши
1
21
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Канадците в Канада, Нинова на Украине, Възраждане ПОБЕДА!