Лев повече за всеки литър бензин плащал българинът

Цената на петрола обаче не била скочила, отчитат от ГЕРБ
66
Лев повече за всеки литър бензин плащал българинът

Делян Добрев от ГЕРБ се оплака, че управляващите се занимават с всичко друго, но не и с цената на горивата, което най-силно засяга хората.

"При същата цена на нефта, защото ние купуваме руски, уралски нефт, за последните шест месеца цените на масовия дизел и на масовия бензин са поскъпнали с 36-37% на литър или казано в пари с по един лев на всеки литър", коментира той.

Според него заради това някой прибира по 10 милиона лева на ден, но някой има интерес да не се разбере какво се случва с горивата.

"Всички знаем колко от семейния бюджет отива за горива, а и те влизат в цените на стоките и услугите", отсече Добрев. Той припомни, че ГЕРБ поиска миналата седмица поискаме комисия, която да разгледа цените на горивата у нас.

"Обещаха ни да ни подкрепят в петък и да влезе комисията в дневния ред за тази седмица, а тази точка въобще не присъства в седмичната програма", оплака се депутатът от ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пита се защо?Киро Простото или "Борецът"против руското влияние в България да вземе да обясни,как и защо рафинерията Лукойл-Бургас ни продава горива на тия цени,след като петрола който преработва е сорт Урал който не е надхвърлял 90 долара за барел от началото на войната в Украйна досега?
12
5
 
12
 
! Отговори
селянин преди 1 година
помня как Борисов казваше държавата няма никакви инструменти да влияе на цените нищо че 60-70% от цената е акциз защо тогава Делянчо не каза нищо по въпроса
11
6
 
12
 
! Отговори
БАЛАНС В ИКОНОМИКАТА преди 1 година
КОЙ ВИ ИЗЛЪГА ЧЕ ПППП НЯМА ДА КРАДАТ ПОВЕЧЕ? ГЕРБ КРАДЯХ УМЕРЕНО, СТРОИХА, ВДИГАХА ПЕНСИ И ЗАПЛАТИ ВСЯКА ГОДИНА И ОТ 50 МИЛИАРДА БВП ГО НАПРАВИХА 135 МИЛИАРДА. А СЕГА ЕДНИ РЯЗКО ЗАБОГАТЯХА И МАСАТА РЯЗКО ОБЕДНЯ С 30%!
10
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
не знам как е сега но при герб тази далавера работеше Лукойл да не плаща данъци. крадл=ивите гербери да не говорят
9
3
 
24
 
! Отговори
Бургас преди 1 година
Точно така е, нищо че е от герб. Цените се вдигат Всеки ден, петрола е стабилен около 120 дол от няколко месеца. Вече дизела на по евтините бензиностанции почва от 3.40.Време е за голяма тояга, много изнагляха
8
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никога повече герб, никога повече БСП, никога повече ПП, никога повече примирение с доказани некадърници и корумпета!!!!
7
4
 
2
 
! Отговори
АЙДЕ СЕГА УНГАРИЯ преди 1 година
В СРАВНЕНИЕ С РУСИЯ СМЕ ПО-ДОБРЕ.
6
8
 
8
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 1 година
НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ДОЙДЕ ГЕРБ-СДС НА ВЛАСТ КОЛКОТО И ДА СЕ ПЪНЕ.ЩО НЕ КАЖЕ ГОРАНОВ С Х5цата Колко ИЗНЕСЕ С ЧУВАЛИ
5
4
 
17
 
! Отговори
ЧАПАЕВ преди 1 година
А ПО КОЛКО ТОНА СЕ ПРОДАВАТ НА ДЕН? ТИЯ ПП КРАДАТ МИЛИОНИ ВСЯКА СЕКУНДА БЕ?
4
8
 
13
 
! Отговори
факт преди 1 година
Ама вие за 13 год. върнахте държавата в 20 век ,в сравнение с Унгария например , и най-бедната държава с най-крадливи и лъжливи политици !
3
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не, че няма истина в това което казва, но дали долара е бил 1,87 тогава.
2
3
 
2
 
! Отговори
Предложение преди 1 година
Имам много яка бизнес идея! Щом българинът плаща по един лев повече, нека всичкият бензин да го купува румънецът, а после да препродава на българина с два пъти по-малка надценка - 50 стинки. Така и двамата ще печелят по 50 стинки!
1
16
 
8
 
! Отговори
истина е преди 1 година
Този гну-сак трябваше да е в затвора ,а не депутат , както и 90% от депутатите на боко !!