Лев повече за всеки литър бензин плащал българинът

Цената на петрола обаче не била скочила, отчитат от ГЕРБ
66
Лев повече за всеки литър бензин плащал българинът

Делян Добрев от ГЕРБ се оплака, че управляващите се занимават с всичко друго, но не и с цената на горивата, което най-силно засяга хората.

"При същата цена на нефта, защото ние купуваме руски, уралски нефт, за последните шест месеца цените на масовия дизел и на масовия бензин са поскъпнали с 36-37% на литър или казано в пари с по един лев на всеки литър", коментира той.

Според него заради това някой прибира по 10 милиона лева на ден, но някой има интерес да не се разбере какво се случва с горивата.

"Всички знаем колко от семейния бюджет отива за горива, а и те влизат в цените на стоките и услугите", отсече Добрев. Той припомни, че ГЕРБ поиска миналата седмица поискаме комисия, която да разгледа цените на горивата у нас.

"Обещаха ни да ни подкрепят в петък и да влезе комисията в дневния ред за тази седмица, а тази точка въобще не присъства в седмичната програма", оплака се депутатът от ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
4
 
4
 
! Отговори
До 28 преди 1 година
Нали обясниа защо бе Иван Костов подари на руснаците Лукойла- те си правят счетоводни врътки и не плащат нищо в България. Има фирма посредник в Швейцария която им препродава руския нефт...Пак не разбрали. Лукойл не купува директно руски нефт директно...Защо ? Това е друг въпрос.
32
5
 
3
 
! Отговори
Хъм преди 1 година
Лъже. Нали я виждам цената на петрола по борсите. 120$ за барел. За сравнение миналата година беше 60$. Всеки може да го провери това с гугъл. Лъже и то яко.
31
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хасково големи гении ви издокарва.
30
5
 
5
 
! Отговори
До Случаен минувач преди 1 година
Къде е по висока инфлацията бре *** виж 20 % в ЕСтония 18% в Литва...Цената на бензина в Германия е 2.10 евро!!!
29
3
 
6
 
! Отговори
Квартира при мама преди 1 година
То и цената на квартирата се вдигна, дето я плаща на майка си. При ГЕРБ как беше бре, нямаш ели протести за цената на бензина и нафтата? А май имаше дето Боко разправеше че с коли дето горели много одели да протестират хората. Айде у лево....
28
3
 
8
 
! Отговори
Чеп преди 1 година
Не съм му фен,но браво, те се оляха, всеки ден по 3,4 ст.,защо?
27
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разберете се с Кокор, кой какво все пак сте завършили една и съща гимназия. Еднакво лъжете и двамата.
26
6
 
6
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Най-голямото им престъпление е това, че изпразниха държавната хазна! И направиха ужасна инфлация, по-висока от тази в другите европейски държави! Бате Гойко бил крадял... Това, което може би, евентуално, е откраднал за 12 години, е нищо в сравнение с това, което ПП откраднаха за 6 месеца! Само знаят заеми да вземат, а кой ще ги връща? Че кой нормален човек ще ги търпи да продължават да крадат? Поеха хазната с 13 милиарда лева в нея, сега е празна. Къде са парите? Как ще се изплащат пенсии?
25
3
 
10
 
! Отговори
До23 преди 1 година
Абе може и да е"кух"ама въпросът на който трябва да отговори Киро Простото виси?Защо Лукойл ни продава горива на цени все едно че същите са произведени от Петро тип Брент който е по скъп с около 30% от петрол тип Урал,а същата преработва именно тип Урал!Пита се,какво направи по въпроса продажника Киро-"борецът"против Русия?
24
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прави са.
23
3
 
11
 
! Отговори
Коко преди 1 година
А лайте сега за промяна и всеки да бил само Бойко да не бил. А на ви сега
22
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Спомняме си - при ГЕРБ бензина и тока бяха без пари. ..... бяха по 2лв, но откакто чалгаро-*** ги изчегъртаха станаха по 3.50лв. Благодарим ти ***!
21
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аре къш,бе,гербаво недоносче.Ако бяхте вие,цената сигурно щеше да е 1 лв.
20
7
 
4
 
! Отговори
snaky преди 1 година
Този е много просто парче. Специалист братче, ама по нищо. Колко е курса евро/долар сега и колко беше предишния път, когато петролът беше на тази цена. Колко бяха маржовете на рафинериите? Ей тва е хем да се мислиш за много хитър като манипулираш хората, хем да си кух като лейка Делянчо.
19
4
 
8
 
! Отговори
До17 преди 1 година
Съгласен съм крадците от ГЕРБ са определено за пандиз,Нооо какво направи Киро Тъъпото отявленият"борец"срещу Русия и руското влияние в България с цените на горивата в страната,като над 95% от предлаганите са произведени в Лукойл -Нефтохим?Същата преработва петрол сорт Урал чиито цени се движат в рамките на 70-90 долара за барел от началото на войната?
18
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви българи, бе? Това са чистокръвни Източно Македонци.
17
4
 
10
 
! Отговори
Само питам преди 1 година
Костя Копейкин, Стефан Янев, Корнелия Нинова и Румен Радев защо не питат защо плащаме повече?
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички анализатори пропускат, че за последната година еврото и левът се обезцениха значително спрямо щатския долар. Освен борсови цени на петрола има и борсови цени на горивата и на пшеницата.Борсовите цени определят директно и цените на тези продукти и на вътрешния пазар. Така е и с цените на електроенергията. Ниските вътрешни производствени цени не водят до ниски цени на електроенергията. Ако вътрешните цени се отклоняват от международните, трябва да се търсят причините за изкривяване на цени
15
3
 
6
 
! Отговори
1ЛВ НА 1 Л. ОТ КИРО преди 1 година
КОЙ ГО Е КАЗАЛ, ГЕРБАДЖИЯ ИЛИ КОПЕЙКИН, КОМУНИСТИТЕ НА НИНОВА СИ ТРАЯТ, А НИЕ ПЛАЩАМЕ 1 ЛВ. ОТГОРЕ НА ВСЕКИ ЛИТЪР! КАК ДА НЕ ИМ *** НА ПП?
14
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спомняме си - при ГЕРБ бензина и тока бяха без пари. За това ви изгониха с камъни