ГЕРБ ще търси разговори за бъдещо управление, базирано на конкретни принципи

Борисов: Бях против вот на недоверие, не че не го заслужават
18 юни 2022 09:39, Елка Василева
309
 ГЕРБ ще търси разговори за бъдещо управление, базирано на конкретни принципи
Кадър: Facebook

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че ще търси разговори с други политически сили за бъдещо управление на държавата. Преговорите ще са базирани на конкретни принципи.

Борисов посочи като потенциален съюзник всяка партия, която има в програмата си приемането на еврото, разширяването на Западните Балкани, пълното диференциране на доставките на газ.

Още по темата

"Ще поставим друг репер - нашите разделителни линии ще са принципи, а не дали харесва Христо Иванов. Нека да не определяме лидерът какъв е, а да видим - по дейността на партиите ще ги познаете." заяви Борисов.

По думите му Кирил Петков е подвел евроатлантическите ни партньори, демонстриайки сила. А днес отново е блокирал процеса, като е хвърлил темата за Северна Македония на парламента.

"Виждате ли подлостта - той се опитва да договори нещо, но после да каже у нас, че парламента го е решил. И да ходи в Брюксел да се хвали какво е направил. Петков показа, че не може да направи нищо за Северна Македония и Албания. Те счупиха държавата и сега, ако ние продължим в техния дух, ще дочупим нещата. И нашите деца къде ще живеят? Те ще си тръгнат, а нашите деца?", заяви той.

„От всичко, което се случи вчера, мога да коментирам заклинанията на политическите партии. Без този, без, с онзи – това веднъж ни вкара три пъти в цикъл на избори. Ще ни вкара непоправимо и занапред“, коментира още лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той заяви, че е бил против да се иска вот на недоверие на кабинета „Петков“.

„Не че не го заслужават. Не че не трябва да си отидат веднага, защото кражбите и корупцията в момента са в небивали размери“, каза Борисов.

Защо се разпадна тази коалиция – защото е абсолютно безпринципна. На уж десните с уж левите. Затова се разпадна. Когато Слави Трифонов говореше срещу ГЕРБ, те бяха любимците. Дори завчера това беше парадокс – четирите партии си гласуваха бюджета, а пред парламента обясняваха как ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ сме нова коалиция. Това е шизофренизъм“, коментира още бившият премиер.

Той призова колегите си от другите политически партии да проявят разум, защото „Радев ще продължи да ни хвърля вината, че всичко виновно се намира в парламента“.

Бойко Борисов е във Варна за среща на Жени-ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
2
 
2
 
! Отговори
Ина Бамбина преди 1 година
Още от ученичка в нета продавам прашки, трябва ми кеш, не съм богата като ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ богаташки, мятат ду.ари по СТОЛИЧНИ ДИСКОТЕКИ, аз крастосвам провинцията из храсти и пътеки.
168
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 172Като бивш подчинен на Пашата и Маджо, нормално е да е крал коли в Чехия, той затова ги избягваше да ги посещава :))
167
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тиквата е голем, заоблен и тежък. Не може да бъде обесен.
166
4
 
1
 
! Отговори
Адекватен преди 1 година
Българите вечно между осана и разпни го. Ето че и този индивид е за еврото! Мафията си има постоянно назначени управляващи и опозиция. Време е да направим стъпка в друга посока. Време за възраждане!
165
3
 
2
 
! Отговори
Виждам преди 1 година
Време е ГЕРБ - СДС и ДПС.
164
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами банката си я има само че се води на името на любовницата на Про стия крадливец - Цветелина Бориславова. И това не е някаква тайна. През нея да изпрани доста милиарди.
163
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички партии уж са за разширяването на западните Балкани но не свалят ветото за РС Македония
162
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма какво да се лъжем ББ и ДПС се хранят и правят много пари когато са в политиката окупирана държава за шест месеца ново правителство цялата мафия се вдигна на крак то не бяха медии соц. проучвания всеки ден помия се хвърляше по правителството отнеха им достъпа до парите това са нашите пари който не могат да откраднат за това е целия цирк на ДПС и ББ не случайно Карадая каза за ПП че са случайни минувачи мафията се бори това са милиарди ние нямаме престава за какви пари става въпрос
161
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
1990 - 2001 г. бяло петно в биографията на Геройко! Защо така?
160
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Министерството на вътрешните работи на Чехия потвърди, че Бойко Борисов през периода 1992 до 1994 е лежал във затвора в Панкреац! Сигнала е изпратен от Дойче Веле! Потвърдено е че и Борисов е бил част от криминална банда, която е крадяла автомобили в Чехия, като той просто им е бил шофьор. По непотвърдена информация все още чешките разследващи органи са свързали в разследването си, Бойко Борисов и Васил Божков, като втория реално е бил получателя на всички крадени коли от Чехия в България. Според чешките прокурори, които са разследвали тогава престъпната групировка, Борисов е бил на много ниск
159
3
 
1
 
! Отговори
Ваня преди 1 година
На всички сбъркани злобни недорасляци ,които си фантазират ,че всичко знаят ще им кажа- Абе вие как си представяте когато родителите в едно семейство( които са ръководителите) се нападат заливат се с помии пред децата си,разделят се,продължават с омразата,злобата,лъжите,какво ще се случи от това безумие,какво ще стане с децата им? Ще стане трагедия,катастрофа в която всички загиват.Това правите вие -само перчене,самочувствие без покритие.Гола вода сте но не го проумявате което трагично
158
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В БГ отпишат ли те, нема ставане Боко, това се отнася до изпълнителната власт разбира се :) Нарочат ли те веднъж българите, край, нема извинение, нема нищо което да ги разубеди, сам си изкова това мнение за теб :) Дадоха ти много време, на никой не са му давали толкова отколкото на теб, ти се провали :)
157
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо още *** паша АЙдук БУДАЛА,не е във Белене за отстрелване.
156
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Почетни председатели са вече двама. Меймет Дуан и Будда.
155
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само Бойко може да управи тая държава и да ни изкара от криза в която ни вкараха канадските комунисти на Радев.
154
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тиквуняка се закопа сам още преди 1 година когато разпореди на неговата хрътка Гешев да влезе в президентството . Сега цялата власт е в ръцете на Радев и по всичко личи че ще имаме така нужния ни реваншизъм .До месец два , Гешев ще е история , Герб ще почнат да се спасяват по единично и Тиквуняка ще остане сам самичък сред глутница гладни вълци които го дебнат да му скочат на врата .
153
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Време е Тиквата да се тричи като краставо куче от пияни селяндypи!
152
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Църния Арапин Борисов, по същия начин като неговия брат Мустафа Карадайъ, отиде да моли за гласове Султана в неговата майка-родина. Зад камера Борисов е целувал краката на Султана под двете турски знамена, а пред камера Султана сочеше с пръст като на мръсен ***, къде да застане точно Бойко и какво да прави. Неоспоримият факт пред който и Аллах мълчи е - ГЕРБ = ДПС.
151
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чекмеджан крадеше от всякъде.Тепърва ще гърмят заложените от него и Шайката му мини.
150
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А Тиквата, Нанков и Шайката му крадци, лъжци и убийци, кога ще бъдат съдени за Своге, където убиха 20 пенсионери, тръгнали на екскурзия?