Балабанов: Най-масовото потъпкване на човешките принципи се случва пред очите ви

Петков и Василев използвали държавата като играчка
5 юли 2022 21:50, Нели Христова
68
Балабанов: Най-масовото потъпкване на човешките принципи се случва пред очите ви
Снимка: БГНЕС

"Кирил Петков и Асен Василев продължават да си играят с обществото и с държавата, като деца, които случайно са попаднали в магазин за детски играчки, само че пистолетите са истински".

Това написа депутатът от ИТН Станислав Балабанов във фейсбук.

"Най-масовото потъпкване на човешките принципи се случва пред очите ви. От апартаменти и лаборатории не се предлага морал. Морал, по принцип, се притежава, ако още не са го разбрали. Търсят се бутони, които да са парапетът, който да подпре алчността им за власт", пише още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
Софиянка преди 1 година
Хубаво е, че в другия парламент няма да сте в шоуто. Защото с поведението си показвате , че мислите НС за сцена
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При вас какво беше 3 провалени парламента за безотговорното ви поведение и сега нахални и гоеорят
53
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Джа Джа Бинкс от Междузвездни Войни!
52
1
 
4
 
! Отговори
Диана преди 1 година
Няма друг вариант за БСП освен да се вкопае вечно във властта - това е предвидено още от първата буква на прехода им..Не само Петков и Василев не мислят за оставки, никой БСПар никога не може да си представи, че той не е най-добрият,а всички останали му завиждат, значи..Те за властта се борят заради народа,значи - да има този народ представителни и умни политици като тях, значи..БСП са пълна трагедия и ако не се оправим с тях ни чакат още много "приятни" изненади, според мен..Мислете, мислете
51
1
 
4
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
За да поощри служителите си, шефа на ТеКеЗеСето решил да направи подарък на един. Извикал го при себе си и казал "Ето ти този подарък за добрата ти служба с мотиката, сърпа, лопатата, кирката - това е един прекрасен часовник. Даже можеш да се къпеш с него в гьола" - Ааа, шефе, а къде са копчетата за топла и студена вода за гьола бе?.... Шефа отговаря!... Ми трябва да питам тия на партийното събрание в кръчмата, може би ще направят копчетата в следващата петилетка!
50
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя откровен, намръщен микрофонаджия, като депутат ли се изявява ?
49
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще гласувам за ПП само защото спряха хранилка за 2.6 милиарда лева на година на Капитан Андреево.
48
3
 
7
 
! Отговори
Пазаруват си преди 1 година
Политическите Проститотки
47
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И Балабанов ли стана фактор в политиката.До вчера не можеше да си върже обувките.
46
7
 
10
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Абе анонимници отворете си очите и вижте реалността! Кабинета дойде на власт чрез платени от олигарсите протести, на които в знак на благодарност закриха спец звената да не ги разследват! За 6 месеца изтеглиха 20млд заеми , най висока инфлация в ЕС , галопиращи цени, две фамилии и половина разпределят фондовете, най голяма кумошуробаджанащина, лъжи, еднолични решения, нисък морал ! Колкото по бързо си отидат толкова по добре!
45
5
 
8
 
! Отговори
До 51 преди 1 година
Че колко хора ги харесват 200-300 хиляди другите са просто купени,долу горе най тъпата прослойка на обществото, па да обичаш политик трябва да си рядко тъпо парче.
44
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен: "Леле, човек като чете форума, ще помисли, че Пеевски и банкянския *** са новите национални светии - съвременните Левски и Ботев!" - ... - Ми, сигурно така е, шом толкова много избиратели ги харесват, може да се кажедаже - обичат!
43
5
 
10
 
! Отговори
До 47 преди 1 година
Времето свърши.Видяхме и разбрахме,и не обяснявай че са честни,защото са безчестни.Многоо ги изтърпяхме,и все пак си от по културните тролещи в полза на *** измамници кирови
42
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Знам, че в някой парцали точно това пише, но ако имаш доказателства, че са толкова корумпирани, съм сигурен че Гешев много ще им се зарадва, все пак те не се много разбират. Иначе за мен това е най-честното правителство от десетилетия, но за да се видят резултати трябва време, което олигархията не иска да им даде. За това се активизира всичко срещу тях.
41
8
 
13
 
! Отговори
До 44 преди 1 година
Слави какъвто и да е,мислете в днешно време и сега!,Трябва ли да търпим най корумпираното и недодялано правителство сбиршина от Киробаджомирококоршуролорерки с Пинокио и кака Корни.Кое е наред,че още?Икономика и финанси пълен крах.Няма договори за газ,но има посредници даващи комисионни ,а Чирен с 1/10 остана.9 млрд за 9 дни избягаха и нови 32 млрд заеми.Залюбиха се с олигарси Череп,Бобоци ,а Рашков 22 имотния ги чадърдисва.Закриха спецправосъдието заради делата на бандитите.Че за къде сме?
40
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е така е,Пълен Позор са професионални измамници и безогледни крадци."Партията на почтените" и некорумпираните показа вече потвърди истинското си лице.Зад всеки депутат стоят 10 000 избиратели дали глас за определена партия или преференция. С покупката на 5 депутата ,50 000 искат не искат отиват при Киро,но парите получават 5 предатели.Купувача не го интересуват избирателите,а да закупи техните представители.
39
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Глупости и клишета, питай за морал твоя човек Слави, как се ходи на купони на Мултигруп, как се реве на погребението на мутри, как харесва Доган и Орлин Алексиев, как въобще му дадено да прави шоу в БТВ, при кадруването на мутрите, защо се е виждал с Пеевски. Как плюеше по Костов всяка вечер и други такива. Някой помним.
38
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ИТН започват бавно да ми харесват, но и този път няма да гласувам за тях!
37
4
 
12
 
! Отговори
ББ преди 1 година
"човешки принципи"вика нечовека,кой и защо те прати в Парламента,и кое от обещаното на "суверена"изпълнихте с чалгаря,трошите трети парламент бе безбожници!?за рубли предадохте повярвалите ви!какви принципи пред рублите и зависимостите на славчу от путин през дпс бре?у лево,ако имаш деца ще се срамуват от теб нещастнико!алчен роб си...ен.ч.р!
36
16
 
10
 
! Отговори
Мда преди 1 година
Не го знам кой е тоя, но е прав !