Петков: Трябват ни хора, които да направят истинската промяна

Търси се подкрепа за нов кабинет
11 юли 2022 23:29, Росен Стойчев
275
Петков: Трябват ни хора, които да направят истинската промяна

Премиерът в оставка Кирил Петков не изключи възможността, номинираният за премиер с третия мандат да е от "Продължаваме промяната". Той обаче отново подчерта, че първото условие е да има осигурена подкрепа за нов кабинет в рамките на този парламент, съобщи Bulgaria ON AIR.

Премиерът в оставка няма против съставянето на правителство с мандат на ДБ.

"Ако това се случи, кой е отпред няма значение.
Още по темата
На нас не ни трябват 121 депутати, 18 министъра, трябва ни група от 20-30 000 човека, които да направят истинската промяна. Говорим за общински служби, институции по места, има толкова роли за хора, които искат да бъдат част от промяната. Да си част от промяната е тежка задача - означава да си дадеш част от живота и енергията, без реално да има девидинет за теб. Кристиан Такова беше невероятен пример за това", коментира премиерът

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
240
0
 
0
 
! Отговори
Караджата преди 1 година
До 235 - Боже пази България!
239
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябват, без никакво съмнение. Затова ни освободете от присъствието си.
238
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро днеска каза че Тарашков е абсолютна ЛИТМАРА.
237
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Геберските *** са активирани
236
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Истината е, че старите хиени ги схрускаха тези, няма как да им дадат кокала, все пак става дума за пари едни милиарди. Дай боже да устоят и да направят промените
235
2
 
18
 
! Отговори
asd преди 1 година
Какви 7 месеца? Същите са на власт вече трето правителство. Кирил, Асен, Рашков, Радев.
234
4
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Ако това в последните 7 месеца беше началото на промяната, по-добре да не се продължава.
233
3
 
19
 
! Отговори
asd преди 1 година
Кажи си, че със Спецов и Рашков и премиер в сянка в Дубай не става промяна. Хора, с едни снимки на шкафчета ви промиха мозъците и пуснахте БСП в управлението.
232
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кире, разбрахме ви вече че сте по меките китки, и кой отпред, кой отзад, няма значение. Важното е да има думба-лумба. Е да де, ама така може да управляваш малка фирма, но не и държава!
231
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този литмус да не се показва повече
230
3
 
21
 
! Отговори
Цвети преди 1 година
Киро ,една и съща мотика можеш да настъпваш само в семейството си (ако те търпят) но в държавата няма как да ви се получи.Нито можете да управлявате нито да сте в коалиция.Винаги съм се учудвала как Борисов издържаше ,когато управляваха с тези чепати,с буен нрав -ВМРО и НФСБ а и доста посредствени ,но хората така бяха подредили партиите. Тази коалиция издържа 4 години а вие не можете ,6 месеца.За тая работа трябват качества Киро ,които вие нямате и купувате депутати -присъщо на всички мошеници
229
4
 
11
 
! Отговори
Pen преди 1 година
Точно така Кирчо, имаме нужда от хора да направят промяна а не подмяна. Засега Кирето само изпълнява заповеди от USA посолството. Аз друго не видях от тази "партия". Само "лекичко" обеднях ама съм независим от Путин хахахаха
228
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво означава истинска промяна, някой знае ли? Това е единственото правителство без управленска програма. Какво трябва да правят тези хора - да изпълняват всяка чужда заповед без да мислят? Да си мислят, че интерпретацита на законите е по-важна от написаното в тях? Да обедняваме с всеки изминал ден? Каква е тази истЕнска промяна?
227
0
 
14
 
! Отговори
Това бивше нещо преди 1 година
с кривата усмивка и налудничави действия докога ще ни се хили по ТВ?Държавата потъва,хората изнемогват,а този ръси клишета как щял,какво щял,какви го подкрепяли и какви лоши врагове го атакуват за некадърната му работа.А "брат" му Асенчо каза,че няма да говори с политици,обкръжени с охрана като наркобарони. Визираше Славчо,агата,Бойко...Вероятно не е поглеждал Кики как е обкръжен от гавази,та даже *** им казвала как да го пазят,да не го открадне(или ... някой). Хайде марш в казана.
226
2
 
11
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Тия, изри-таните, още живеят с илюзиите в сънищата, че са някакъв "фактор"? Не предвидиха, че не всички българи са по-длеци и пре-датели. А сега мечтаят, не за 5-6, а за 20 - 30000 хиляди??? Ще ги видят на върба.
225
3
 
14
 
! Отговори
Девидинет ?! преди 1 година
"без реално да има девидинет за теб" ?! Айде бе, че ако нямаше 'девидинет" щеше ли толкова здраво да стискаш кокала. Или още не си изпълнил заръките, заради които са те спуснали и няма да можеш да си вземеш 'девединетите".
224
7
 
26
 
! Отговори
Надя преди 1 година
Киро,като ви гледам колко сте зле ,как нагло драпате за кокала единственото спасение са ГЕРП - пълно мнозинство в следващия Парламент.Както се вижда така не става.Ще пощуреете всички превратаджии,но България трябва да бъде спасена.
223
1
 
0
 
! Отговори
до 238 Дияна преди 1 година
Одговарям ти принципно: Имаш вуйчо владика ставаш поп! Имаш крава, пиеш мляко-нямаш пак пиеш! Разсъжденията са безплатни!
222
1
 
9
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До Анонимен237 Кой те излъга, че герберите не ги искали на Запад, БСП ли?!..Ха-ха-ха! Запад, по-точно някои кравари там и сие искат да ни наложат БСП като добра маша в техните ръце, унищожаваща безусловно всичко хубаво в нашата страна и народ, затова и са доста негативни към Герб, особено към Бойко, на когото трябва да теглиш думите с ченгел от устата и който е груб и допуска дори просташки форми на общуване /но не прави нищо просташко!/..Бойко не е политик, но БСП са предатели!
221
2
 
9
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До Киро *** Всичко е важно : и отпред, и отзад, и отстрани, и отвсякъде - всичко участва в постигането на крайния резултат и нищо не трябва да се подценява изобщо! Така е с целия живот, не само с политиката. Хората днес се отплеснаха много по парите и занемариха останалите ценности в живота, което носи много страдания и проблеми - за какво са ти пари като нямаш приятели, любов, щастливо семейство, реализация в живота, здраве и т.н., според мен...