ГЕРБ: Коалицията бе обединена само от омразата към нас

ИТН опитаха да се спасят в последния момент, каза Петър Николов
28 юли 2022 11:03, Анисия Иванова
66

Проблемът е вътрешно коалиционен. Това беше една разбита коалиция още от самото начало. Единственото обединяващо в нея беше омразата към ГЕРБ-СДС. Невъзможността да се решат проблемите и създаването на серия кризи доведе до края на коалицията. "Има такъв народ" разбраха, че ако останат в коалицията, ще се загубят политически и решиха да се спасят в последния момент", заяви депутатът от ГЕРБ Петър Николов за "България сутрин".
Още по темата

По думите му те като опозиционна формация са гласували против това, което предлагат управляващите.

"Ролята на опозицията е да бъде коректив и да показва грешките на управлението. Ние от месеци сме водеща политическа сила. Посланието е да въведем ред в хаоса. Да престане съсипването на живота на българина и да върнем политическата стабилност", допълни депутатът.

Неговото мнение е, че управлението се прави на базата на принципи.

"Големият проблем на тази власт беше, че тя беше направена абсолютно безпринципно. Управление, което пада на 6 месеца, получава слаб 2", заяви Петър Николов пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
12
 
! Отговори
Факт факт факт преди 1 година
ГЕРБ е терористична организация, масово следят личният живот на опоненти за компромати!...................Искате ли имена?
3
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ не загубиха изборите от ИТН. ГЕРБ загубиха изборите по принцип и перфектната партия за разцепване на негативния вот, беше ИТН. На следващите избори ПП обедини голяма част от този вот, а ИТН се оказаха навряни в миша дупка. Абсолютно същата история като при Бареков. Помисли малко над това, не вярвам да си толкова ограничен. Ако ПП бяха регистрирани при първите избори, ГЕРБ щяха да са отнесени с много. Слави боготвори Доган, а Доган играе с Бойко. На кого му е трудно да свърже 2+2??
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спонсор на телевизията 7/8 бил некъв близък съратник на Румен Петков, благодарение на който на МВР излезе прякор Маджо Вика Румен. Същия Румен, дето се появи на погребението на Любен Гоцев ЗАЕДНО с Маджо. Е не, хич не е обвързан Слави с мафията.
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Телевизията на "Има такъв народ" се финансира и от охранителна фирма.Очаквах, че тази охранителна фирма е Ипон, но се оказа мъничко по-заплетен случая!АС Скорпио финансира Слави Трифонов, а държавата финансира АС Скорпио чрез "над 19 милиона лева от осем обществени поръчки"!Някой дали всеоще се чуди защо ИТН гласуваха заедно с ГЕРБ, ДПС и Възраждане срещу правителството?!