Атанасов, ДБ: Борисов отдавна мечтае да бъде Ахмед Доган в Банкя

ГЕРБ трябва да подкрепи кабинет на малцинството, без да участва в него
Обновена: 12 ное 2022 10:12 | 12 ное 2022 09:58, Елка Василева
187
Атанасов, ДБ: Борисов отдавна мечтае да бъде Ахмед Доган в Банкя
Снимка: архив, БГНЕС

“Аз лично смятам и ръководството на партията, която представлявам - “Демократи за силна България”, че с втория мандат на “Продължаваме промяната” можем да съставим правителство на малцинството с подкрепа от ГЕРБ”, заяви съпредеседателят на “Демократична България” Атанас Атанасов пред bTV.

Още по темата
Според него лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов неистово се стреми да бъде част от реформаторските сили.

“Най-добре е той (Бойко Борисов - б.р.) да вземе да се отдръпне и да остави партията си. Той, освен че се явява воденичен камък на демокрацията, той се явява и воденичен камък на собствената си партия”, добави Атанасов.

По думите му ГЕРБ трябва да подкрепи кабинет, но без да участва в него.

“Аз също искам да има редовно правителство. Държавата се нуждае от политическа стабилност. Имаме да решаваме изключително много кризи и проблеми”, смята той.

“България има нужда да се освободи от Бойко Борисов. Този човек, идвайки от българския ъндърграунд от началото на прехода, омота българската държава в корупционни схеми, откъдето и да пипнете”, каза Атанасов.

Според него Борисов отдавна мечтае да бъде Ахмед Доган (почетният председател на ДПС - б.р.) в Банкя.  

Той бе категоричен, че ДБ са готови да вземат третия мандат, ако отиде при тях.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
12
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Съчетанието от некадърност и самочувствие,подсилено от нахалство -това е ДСБ.
98
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КОЙ КАДЪРЕН? АЗ ЛИЧНО Знам какво купувах за 50 лв. ПРИ БОЙКО И КАКВО КУПУВАМ СЛЕД СЛУЖЕБНИ ПРАВИТЕЛСТВА НА РАДЕВ И КОАЛИЦИЯ ОТ НЕКАДЪРНИ ЗЛОБНИ И КРАДЛИВИ КАТО ПОСЛЕДНИЯ СБИРЪТЪК !ЗАЩО СИНДИКАТИ НЕ ИЗЛИЗАХА -ЗАЩОТО ПРИ СЪЩИТЕ ЗАПЛАТИ СИРЕНЕТО БЕШЕ 8 ЛВ.ДНЕС Е 18ЛВ.
97
0
 
8
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Дойде време да ни управляват некадърни,нахални и самовлюбени "кокорчовци". Тежко ни!
96
1
 
9
 
! Отговори
вечната мечта преди 1 година
Атанасов си мечтае да се върне от ДС в КГБ и Путин да го прибере и мобилизира.
95
1
 
2
 
! Отговори
Лъв Ю Кей преди 1 година
Ричард Лъвското Сърце станал жертва на посмъртен преврат набеждавайки го за Водача на НЕМОЖЕЩИТЕ като можещите превзели дори Константинопол но отново за Втори път ислямските джихадисти ги опозорили и като честни доблестни Кръстоносци можещите сами се обявили за неможещи и реабилитирания Ричард Лъвското сърце станал основата на Англия
94
2
 
16
 
! Отговори
ами преди 1 година
Правилно ли разбирам,че тоя кокорчо казва на партията,за която са гласувало 635000 българи и е първа политическа сила(тука въобще не става дума кой е добър и кой е лош) да се махат от пътя им,защото те ще предложат по добро(каквото и да значи това) и за която партия са гласували не повече от 55000 българи(за ДБ са гласували 186000,но тя е коалиция между 3 отделни партии,като този екземпляр е един от тях) На това не му викат наглост,арогантност,на това се вика ПРОСТОТИЯТА е обхвнала псевдодрсните
93
1
 
1
 
! Отговори
Учете Български преди 1 година
Език за да не сте прости като Мохамед и Али хамбар.
92
1
 
3
 
! Отговори
Как можеш преди 1 година
Да мечтаеш да си ***?
91
1
 
1
 
! Отговори
Не е нормално преди 1 година
Да мечтаеш да си като някой,който нищо.
90
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До Анонимен 97 - Само да добавя, хем го чегъртат уж Борисов, хем той пак на първа позиция при избори. Чегъртвачите не са читави, не струват.
89
4
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 97 преди 1 година
"Тиквата ще го изчегъртаме докрай. Така както изчагъртахме Бай Тошо преди 33 г" - - - Да питам само останАха ли чегъртвачи? Че нещо бъркат посоката, уж Борисов чегъртат, пък се оказват самоизчегъртали се.
88
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя, ако го разкарат от ДБ-то, само ще спечелят. Не че и Ристьо не е за разкарване.....Бившата кандидат-депутатка Жени Шиер напуска ДСБ с констатация, че партията се е профанизирала. Ама то с такива "лидери", какво хубаво да и се случи на цялата им партийна коалицийка. Като махленки-клюкарки са.
87
3
 
1
 
! Отговори
Колумб във Божигроб преди 1 година
Над 1 000 000 западни европейци станали местни кореняци в Близка Азия когато Ислямът почнал да ги прави на едно езичници знаещи само майчин арабски език..............Ислямът подарил на лузърите от Уест Юръп 15 години в Йерусалим............... Впоследствие Папата и Католическата църква заключили че Нерон Първи е от ЧЕРВЕНОКОСИЯ келтски етнос и се ляло кръв на Уест .................
86
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Време е тая шайка национални предатели от ДБ да бъдат игнорирани!
85
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И Слави Трифонов мечтае да бъде Ахмед Доган. А пък ако се скрие като демократ ...кой ли не мечтае? Какво следва по плана за кризи? Еврото или Истанбулската конвенция?
84
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Бре, че много знае?! Изборите показаха кой да прави правителство. Я вземи и се скрий някъде
83
0
 
0
 
! Отговори
До 97 преди 1 година
А дано, ама надали!
82
6
 
1
 
! Отговори
... преди 1 година
Е да ама е вярно относно крадливият буци , той командва заедно с доган всичко в Бу.лга.ристан и за жалост няма кой да им се опълчи .
81
0
 
8
 
! Отговори
Винету преди 1 година
До 97. Кога? И кои сте вие тези, дето ще го изчегъртате? Щото като гледам, по-голямата част от чегъртачите вече ги няма.
80
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А ти за какво мечтаеш, че нещо много започна да се изказваш, ама неподготвен. Този Борисов ви е взел страха на всички, само за него говорите и нищо друго не правите!