Атанасов, ДБ: Борисов отдавна мечтае да бъде Ахмед Доган в Банкя

ГЕРБ трябва да подкрепи кабинет на малцинството, без да участва в него
Обновена: 12 ное 2022 10:12 | 12 ное 2022 09:58, Елка Василева
187
Атанасов, ДБ: Борисов отдавна мечтае да бъде Ахмед Доган в Банкя
Снимка: архив, БГНЕС

“Аз лично смятам и ръководството на партията, която представлявам - “Демократи за силна България”, че с втория мандат на “Продължаваме промяната” можем да съставим правителство на малцинството с подкрепа от ГЕРБ”, заяви съпредеседателят на “Демократична България” Атанас Атанасов пред bTV.

Още по темата
Според него лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов неистово се стреми да бъде част от реформаторските сили.

“Най-добре е той (Бойко Борисов - б.р.) да вземе да се отдръпне и да остави партията си. Той, освен че се явява воденичен камък на демокрацията, той се явява и воденичен камък на собствената си партия”, добави Атанасов.

По думите му ГЕРБ трябва да подкрепи кабинет, но без да участва в него.

“Аз също искам да има редовно правителство. Държавата се нуждае от политическа стабилност. Имаме да решаваме изключително много кризи и проблеми”, смята той.

“България има нужда да се освободи от Бойко Борисов. Този човек, идвайки от българския ъндърграунд от началото на прехода, омота българската държава в корупционни схеми, откъдето и да пипнете”, каза Атанасов.

Според него Борисов отдавна мечтае да бъде Ахмед Доган (почетният председател на ДПС - б.р.) в Банкя.  

Той бе категоричен, че ДБ са готови да вземат третия мандат, ако отиде при тях.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
3
 
! Отговори
Щ vi + Щ преди 1 година
Пишете на кирилица, защото не е едно и също да се напише: Пена седна на къра и Pena sedna na kura.
78
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тиквата ще го изчегъртаме докрай. Така както изчагъртахме Бай Тошо преди 33 г
77
1
 
3
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Плевня е Обор за животни на Синият Славянски Авел то ест изцяло СИНИЯТ български Парламент от 1876 в ОБОРИЩЕ...........Плевелът се отделя от Зеленото което се полива със СИНЯ ВОДА да порасне зеленото здраво и голямо...................Трябваше като Мойсей да забраните за 40 години абсолютно всичко червено за да го забравите..........Българи и Руснаци са Два народа.................БКП и КПСС са един и същ червен народ на Турското знаме
76
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези не разбраха ли, че само му правят реклама - ако искат хората да забравят Бойко нека си вършат работата, да ни вдигнат стандарта на живот. Ама не можели ли, ами като сте некадърни така е, думите са безплатни, а работата иска всеки ден в 5 сутрин няма събота неделя както правеше "една мутра" щото така е модерно и на всички с вдлъбнат мозък заедно в хора "мутра". Мутра ама идваха да го награждават като беше глвен секретар и като беше кмет не беше ли мутра когато ви направи метрото?
75
0
 
7
 
! Отговори
МЕЧТАЯ ДА СЪМ ГНОМ преди 1 година
МАЙТАП БЕ,ВЪЗРОДИТЕЛ...
74
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шефът на маргиналната партия ДБ с 5% да дава акъл на току-що спечелил изборите ГЕРБ, който е с 25% ??!!
73
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Честит нов минисър председтел Янев
72
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко корумпарата го държат на каишка хамериканците...щото му знаят всичи далавери
71
1
 
3
 
! Отговори
Сетих се за един преди 1 година
Конграчулейшън,дрогаре.Продължавайте с мен и далече ще стигнете-до изкопа на рова.
70
0
 
5
 
! Отговори
до анонимен преди 1 година
""""""Трябва тотална чистка, лустрация и декомунизация."""" ------ У Бг веке не остана жив комунист, те пазеха границите и стреляха на "месо" по всеки, който се ОПИТАШЕ да пресече Браздата!
69
0
 
10
 
! Отговори
перко преди 1 година
Имаме да решаваме кризи и проблеми които забъркахме от две години. Каза гене рал Гном и разпореди да се съсъстави правителство с вторият мандат подкрепено от ГЕРБ, а Борисов да се отегли! Този се взе много на сериозно, но не е зле да посети психиатър! Комнизмът се завръща-спете спокоино деца!
68
2
 
1
 
! Отговори
Сините Славяни преди 1 година
Древен исторически западен документ твърди че славяните имат Червена на цвят кожа............Разтълкувано по времето на Юстиниан Велики отишъл Германеца при Славянина и откровено му казал:"Бившият ни най-добър приятел Келтите имат Червена коса значи Вие Славяните ще имате Червена кожа като Новия Най добър приятел на германеца а Славянина отвърнал:"Съгласни сме да станем приятели при условие че славяните са СИНИ"................Плаво-Син цвят-Славяни-Плавяни.......
67
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цялата политическа класа в България мирише на мухъл. Комунист до комуниста. Трябва тотална чистка, лустрация и декомунизация.
66
1
 
17
 
! Отговори
Смешна работа преди 1 година
Атанасов, жалък си! Нищо градивно и полезно ти и оня с големия нос не сте казали и направили-все някой ви е виновен и крив..Цялата ви политика се гради на омраза !Омраза към Борисов,омраза към Борисом и само това!
65
2
 
6
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 година
Ати никога!
64
3
 
22
 
! Отговори
Емо преди 1 година
Борисов е на 63 и не е в парламента, а ти си на 70 и още искаш да папкаш.... Много нагло бе Гном.
63
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ да подкрепят кабинет, но да ме участват в него!?!?! Ти оли.гоф.рен ли си? Май си някакъв оли.гоф.рен? Вие имате 8% и искате да управлявате? Да не ви е ударила радиацията, а? Демократчета, *** на Сорос! Нищоправци!
62
2
 
24
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
ТОЗИ ЛИ АТАНАСОВ Е ПРОМЯНАТА ВИЖТЕ МУ БИОГРАФИЯТА БЪЛГАРИО МНОГО СИ ЗАТЪНАЛА ЧЕ ДА РАЗЧИТАШ НА ТАНАС
61
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо Атанасов, известен като "гнома", никога не говори по същество, за проблемите в държавата? Не дава предложения за решаването им, а само плюе Борисов и ГЕРБ, към които отправя обвинения и закани. Да върне на хората парите, които му плащаме депутатски заплата.
60
0
 
11
 
! Отговори
Н2О преди 1 година
Държавата потъва - разграбена и разпродадена, а тези продължават да делят останките й! Тъжно, подтискащо и мрачно бъдеще ни очаква... Един ден ще се събудим и ще се окаже, че живеем в чужда държава, с чужд език и чужда култура, и ще се ужасим... за последен път!