Възраждане: Който и да вземе третия мандат, трябва да го върне веднага

В момента стои въпросът за това коя партия ще го вземе
6 яну 2023 20:24, Йоана Цонева
70
Възраждане: Който и да вземе третия мандат, трябва да го върне веднага
Снимка: БГНЕС

След като стана ясно, че вторият мандат е провален, президентът не разкри на коя партия и кога ще връчи третата папка.

"Това беше опит на "Продължаваме промяната" чрез тази декларация да се потърси по-широка подкрепа. Парламентът явно се дави все повече в скандали, все повече в предизборно говорене, а има важна работа за вършене", заяви Румен Радев, предаде  Bulgaria ON AIR.

От ГЕРБ-СДС, ДПС и БСП отправиха поглед към третия мандат, като единствен шанс за формиране на правителство в рамките на този парламент, още в началото на работната седмица. Най-предпочитан носител на третия мандат е ДБ.

"Разбира се, най-близки като политически партии сме с ДБ, там имаме най-голямо съвпадение", посочи Кирил Петков.

Според ДБ третият мандат е рисков и управлението не бива да е безпринципно. От коалицията смятат, че е най-разумно президентът да проведе консултации, преди да връчи последната папка.

"Ние бихме участвали в този процес със същата отговорност, с която участваме досега, но ние ясно сме заявили, на България ѝ трябва демократично и реформаторско управление, което означава съдебна реформа и разумна икономическа политика", каза Христо Иванов.

А от партия "Български възход", която е политическата сила, сочена от мнозина за най-вероятен носител на третия мандат, изразиха готовност да работят за редовен кабинет. Според "Възраждане" обаче, който и да вземе третия мандат, трябва да го върне веднага, за да не губи политическо време.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички сте за бок............ка !
42
0
 
4
 
! Отговори
Що сте изтипосали преди 1 година
Мравояд Иванов, а пишете за Възраждане?!? Да не препихте снощи на празника!?!
41
0
 
3
 
! Отговори
Мдаа преди 1 година
Бойкиев е печен и при баце като беше пак си беше стабилен *** ядоса нещо баце не си каза с какво
40
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ристьо ,можете ли да си представите какво представлявате щом фашагите на Копейкин има повече привърженици от вас а? Без умци..Той и Ристио е от Янко Шумкарски корен като Костята! Абе където и да погледнеш в българската политика само шумкарски чеда!:))))))))))))))
39
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България трябва да е Евроатлантическа , ние трябва да се подчиним .Да , ама Не - Лично аз ставам Партизанин или Четник , ако Нацистите налазят България .Майната му на всичко - ще сме Герой в Очите на Наследниците ни .Ще те отсрелят още при първата засечка от инфрачервената камера! Шумкарският мозък е колкото на Амеба, даже тя разполага с повече мозъчни функции!:)))))))))))))
38
4
 
4
 
! Отговори
Дони преди 1 година
Ристьо ,можете ли да си представите какво представлявате щом фашагите на Копейкин има повече привърженици от вас а? Без умци
37
2
 
4
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 1 година
България трябва да е Евроатлантическа , ние трябва да се подчиним .Да , ама Не - Лично аз ставам Партизанин или Четник , ако Нацистите налазят България .Майната му на всичко - ще сме Герой в Очите на Наследниците ни .
36
10
 
2
 
! Отговори
Възраждане преди 1 година
Искахме да кажем, че копейките от бай Владо путягата намаляха и искаме по-голема субсидия да има Коцето по-убава къща на Варна.
35
1
 
6
 
! Отговори
РадиотчкаАтлантик преди 1 година
Говори антибългарската точка -евроатлантик. Остатъка от Украина вече се преименува на Усраина. Европа сме фашистко формирование което ще унищожи всичко Българско.
34
1
 
5
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 1 година
Много Хора са се Наточили да гласуват за Възраждане - всичките Независими Гласоподаватели . Термина ще е в Класиката - Зависимите са на Заплата , и гласуват под физическа зависимост .
33
0
 
5
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 1 година
Малейййй къв цирк играха евро-либерастите, просто неам думи. И ся следва последно действие на Козяшката гротеска- диалогичният Янев ще вземе да състави правителство с подкрепата на всички евро-атлантически партий .
32
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Про съветското нищожество с гръмкото име *** няма никога да бъде водеща сила в българската политика! :)))))))))))
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе Днес БГ,толкова ли попаднахте че да разчитате на трафик от един безработен тролей насвяткал 90 процента от постовете в тая тема-:)))))?????
30
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да живее България! Рамо до рамо с братята Руски..Осмукването на съветски лилипут се наказва по закона!:)))))))))))))))))
29
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всяко про съветско ликие като партия *** ще бъде забравено от българската история!:)))))))
28
4
 
6
 
! Отговори
ВЪЗРАЖДАНЕ! преди 1 година
Да живее България! Рамо до рамо с братята Руски.
27
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще ти натикам твоята опашка наобратно в д-то циганиno umрял. Пиши се колкото искаш голям евроатлантик, плюи по Русия и България но не забравяй че рано или късно ще дойдем ние в махалите ви и Косово ще ви се стори приказка..Ще дойдете в тоалетната самички и омазани!:))))))))))))
26
4
 
2
 
! Отговори
Ciганин преди 1 година
Вече ще се пиша че съм Българин. Циганin ще си останаот махалата но съм голям евроатлантик, ще си пиша каквото искам тук
25
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Честит празник Българи! За България и да пребъде да разкараме атлантици и Турци от България! Да живее България!..България ще живее когато се самоканселирате и с подвита опашка се отправите в тундрата на съветското джудже!:))))))))))
24
5
 
4
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Честит празник, Българи! Газохранилищата в Европа са пълни! Копейките да се пукат от яд ХАХАХАХХАХАХААА