Борисов: Коалиция БСП-ДПС-ГЕРБ няма има, Радев дълго ще управлява

ДБ седят отстрани, срамуват се от ПП
226
Борисов: Коалиция БСП-ДПС-ГЕРБ няма има, Радев дълго ще управлява
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Щом всички вкупом политическите партии искат да паднем в пропастта, ще паднем. Българите трябва задължително да ни накажат така, както ни се полага. Да искат с 60 депутата от 240 да ти дадат абсолютна власт е арогантно, безотговорно и неосъществимо. Абсолютно същото се отнася и до нас. Затова ще се отнесем с уважение към другите политически парти и ще им представим нашата програма“, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Но по този начин представена коалицията БСП-ДПС-ГЕРБ, няма да ви дам тези думи да ги сложите. Ние предлагаме само личности за 1 месец, за три, за да не могат ПП да осъществят мокрите си сънища, за да могат на местните избори да ни бият“, коментира той.

Според него личностите в парламента трябва да вземат решение дали да се отива на избори или не.

„Политическата класа не заслужава доверието на българите, политическата класа ... днес стават 30 дни, взимаме заплати, плащани от данъкоплатците и нула работа сме свършили, следващите 30 ще е същото. Всички ще се засилим и ще паднем в пропастта, която е следващите избори. Президентът Румен Радев да е жив и здрав, дълго ще управлява и е последното спасение на българите. От ДБ стоят отстрани, срамуват се от ПП, но мълчат, потривайки ръчички, че могат да вземат нещо от местната власт.

Той направи забележка на медиите, които използват думите коалицията БСП- ДПС- ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мутрата изказа си мени, но не същността. Тоя път няма да стане на неговата и затова едвам се удържа. но днес мисирките го отнесоха, особено тези от БТВ, хекимянките !!!
169
13
 
7
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
До Опа/165 "Докато ББ се бърка нищо няма да стане." - ми направете си нещо БЕЗ Тиквата! Или про'с таците на ПП сте толкоз некадърни', че и без него нищо не можете?
168
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 172 "Изгони 1 000 000 млади хора по данни на НСИ, напуснали държавата в този период" - а преди това и след това колко избягаха? Не Тиквата ги гони, а евродемокрацията на про'с'таците като теб.
167
15
 
9
 
! Отговори
До коментар172 Коко преди 1 година
А ти да си проклет ,че защитаваш ПП, които за 2 години окрадоха повече от Бойко за 12г..и не видях през тяхно време децата ни да се върнаха ,а напротив , за сведение децата ни избягаха навън още преди Бойко, мойте например са навън от 20 години и нямат намерение да се връщат, и не само мойте повечето са така , така че не упреквай Борисов
166
8
 
6
 
! Отговори
Biden преди 1 година
След като се опъваш Баце и чупиш държавата ще те намагнитизират августовски росно росно. Явно не прочете анонса между редовете.
165
10
 
23
 
! Отговори
Koko преди 1 година
Бойко съсипва България 12 години. Изгони 1 000 000 млади хора по данни на НСИ, напуснали държавата в този период. След това свали работещо правителство и вече 2 години задушава всеки опит за изход заради собственото си ЕГО, заради това да не понесе отговорност за десетилетие на кражби и съсипване на дребния и среден бизнес. Проклет да си, че изгони децата ни !
164
28
 
15
 
! Отговори
Мачкай Бойко преди 1 година
Мачкай Бойко ПП- Тата на другите избори............!!!!!! Киро и Асен да си хващат пътя докато е време , че после ще е късно !!!!
163
19
 
16
 
! Отговори
КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ преди 1 година
БОЙКО ТУК Е АБСОЛЮТНО ПРАВ !!!!!НЕ МОЖЕ КИРО И АСАН ДА ЗАЯВЯВАТ , ЧЕ НЯМА ДА ПОДКРЕПЯТ ГЕРБ !!!!!А ПОСЛЕ ДА ТЪРСЯТ И ИСКАТ ПОДКРЕПА ОТ ТЯХ !!!!! ХАРВЪРДСКИТЕ ТАРИКАТИ МИСЛЯТ , ЧЕ СА МНОГО УМНИ !!!!!!!
162
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма ДА има Learn bulgarian like a native
161
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ поне последните 10 години си бяха много близки и с ДПС и с БСП, а също и с ИТН. Това и слепите го видяха.
160
10
 
21
 
! Отговори
Опа преди 1 година
Докато ББ се бърка нищо няма да стане.И след като се е загрижил за получените неизработени заплати ами да ги върне.Да ама всичко при него е само на думи.Върти суче според зависи.
159
9
 
19
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Бай ***, и на бебетата е ясно, че колкото и избора да се проведат и Герб да ги спечели, няма с кого да управлява в коалиция! Сиреч бибитко време е да заминавате в опозиция! А това че Радев ще управлява дълго е най-вече по ваша вина. Кой бе ритнитопковецо свали редовно правителство, а сега се опитвате да ги изработите и да управлява заедно с тях?
158
1
 
14
 
! Отговори
ха преди 1 година
Ами като не сте си заслужили заплатие ги върнете. Да, ама не. Пак ще лапкате докато изкара и този псевдопарламент, както при предишните. Това, което каза за местните избори отдавна е известно. Това ти е основната грижа, защото от това зависи дали ще продължите с краденето, както досега, а не съдбата на българите.
157
10
 
8
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
И вече 3 год кой модел управлява на Черепите на превратаджиите на отровите на Мутрите Това е
156
5
 
7
 
! Отговори
Радослава Пичканска преди 1 година
АЗ СЪМ РАДОСЛАВА ПИЧКАНСКА, СОРИ МАЙНА РАДОСЛАВА ЧЕКАНСКА - РАДОСЛАВА ДАСКАЛКАТА ОТ ГЕРБ И НЕ ЗНАМ К'ВО ПРАВЯ В ПАРЛАМЕНТА. МИЛИ МОЙ, БИХТЕ МИ ЛИ КАЗАЛИ ЗАЩО СЪМ В ПАРЛАМЕНТА, ЗАЩОТО АЗ НЕ ЗНАЯ, ЗАЩО СЪМ В ПАРЛАМЕНТА ?
155
6
 
15
 
! Отговори
Радостин Райчов преди 1 година
Уважаемата Госпожа Лена Бориславова Доня Лена направи на пълна смешница Уважаемата Госпожа Десислава Атанасова Десислава Дуловска !!!
154
8
 
25
 
! Отговори
МЛАДЕЖ преди 1 година
Борисов иска да властва вечно и да отмъщава на противниците си.И започна една демагогия,злоба,клевети и интриги.Той не показа досега какво политика ще води,а само критикува опенентите си.В българската история няма по-груб,нагъл,арогантен и крадлив премиер.
153
6
 
19
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 година
Буци гневен го раздава, май мандата той ще сдава?!
152
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"..няма има ...". Кво ше рече туй? Минаваме на ИТН ли? Ами карайте си по-нататък тогаз!
151
6
 
12
 
! Отговори
ЛЕЛЯ ПЕНА преди 1 година
ЩО ДА НЯМА КОАЛИЦИЯ КАТО ВИЕ СТЕ СИ СТАРИ ДРУЖКИ + ХАРТИЕНА ????? ИЛИ ТЕ НЯМА ДА ТЕ ИЗПЕРАТ???