Колите на НСО - стари, чужди делегации отказват посещения у нас

Нямало изискване главният прокурор да е с най-високо ниво на защита
117
Колите на НСО - стари, чужди делегации отказват посещения у нас
Снимка: архив, БГНЕС

НСО има нужда от финансова и техническа помощ, призна вътрешният министър Иван Демерджиев.

Още по темата
"Стари са автомобилите и нямат нужното ниво на защита. Има чужди делегации, които отказват посещения у нас, защото няма автомобили, които да гарантира защитата им. Някои пренасят свои автомобили със самолети. Ние ползваме морално и технически остарели средства за защита", обясни той.

Относно автомобила за главния прокурор Иван Гешев министърът каза, че колата е купена за нуждите на Бюрото за защитата на свидетели.

"Аз поставих въпроса, че автомобилът трябва да е към Министерство на правосъдието, но той се е озовал в НСО и е за нуждите на главния прокурор. Няма основание и изискване да се смята, че главният прокурор трябва да се ползва от автомобил с най-високо ниво на защита", обясни той.

Относно израелския експерт, за когото стана ясно, че е бил на мястото на опита за атентата срещу обвинител номер едно Иван Гешев, Демерджиев коментира, че прокуратурата трябва да даде информация за какво е бил в България по това време и каква длъжност заема в страната си.

По информация на министъра въпросният експерт е пристигнал у нас около час и половина преди опита за покушение срещу Гешев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
6
 
! Отговори
нн преди 1 година
ми купете сега танкове за милиони не се и съмнявам че офертите вече валят от роднини и близки макар че аз бих всички ви пуснал пеша
60
0
 
3
 
! Отговори
fact преди 1 година
Дреми, това е само поводът....ПРИЧИНАТА Е, ЧЕ НЕМА КВО ДА ПРАВАТ ТУКА...............
59
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Направо да им вдигнат заплатите и да им дадат по един хотел(по още един по-точно), че колегите им от чужбина да не гледат към тях с низхождение
58
0
 
13
 
! Отговори
мак преди 1 година
Нови коли - разходи. Може поне да каже, кои видни чужденци са отказали да дойдат само заради уж скапаните коли. И какви загуби търпи Българи заради отказа да дойдат. И като купи нови с бая екстри и за бая кинти, после да не ревнат скъпите д.тати, че и техните коли искат подмяна. На бас, че така ще стане.
57
0
 
11
 
! Отговори
баба Пена преди 1 година
Веднага да се извадят и да се дадът 50млн за нови джипки, срааамотаааа
56
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
много смърди !!!
55
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"прокуратурата трябва да даде информация за какво е бил в България по това време" ... въпросния израелски експерт явно е повикан от самата прокуратура за въпросния "атентат", какво обяснение да дадат
54
0
 
12
 
! Отговори
така е преди 1 година
Ами като се дрънкат по пътищата за било и не било. Евентуално само шеф на НС, на МС и президент. За какво на още една камара търтеи се полагат коли на НСО? Преди даже на Пеевски, Доган, че нямат пари за охрана ли?
53
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Я да си оправят приоритетите , първо специализирана детска поликлиника, медицински хеликоптери , държавните служители да почнат да плащат осигуровки и тогава коли за НСО . Аз не плащам данъци за тези които не могарт да влязат в читаво учебно заведение да карат бронирани коли
52
0
 
12
 
! Отговори
... преди 1 година
дадаада то пътища няма бордюри детски градини и тн ама дай сега ххх милиона за ламарини на се лтац ите от нсо да се блъскат още повече по улиците айде няма нужда
51
0
 
15
 
! Отговори
Анал лизатор преди 1 година
Мафията какви по бронирани коли иска още!?Тия си живеят по царски какъвто царски живот го няма даже и в Кралския двор бе!Хаха!Пък за английските министри и прокурори какво да говорим..ходят на работа с рейса и колелета!Те чужди делегации не щат да идват тука не заради колите а защото не щат да имат досег с нашенската мафия!Бахтий банановата демокрация..Бахтий банановата република!Всеки гледа да ни заобикаля с 200!
50
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали Гешев многократно заявяваше, че е само един държавен чиновник на административен пост. Не участва в разследвания, не може да оказва натиск над прокурори. Кое налага един честен чиновник живеещ единствено от скромната си заплата да се вози в такъв автомобил с кортеж?
49
0
 
5
 
! Отговори
Г преди 1 година
Брониран КУPЗАНСО
48
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-бедната държава в Европа, без детска болница, без хеликоптери за спешни нужди, събира капачки за кувиози, но пък с най-новите коли за се.ските та.кати дето с връзки и преписване са завършили симеоновския. Само държавни служители превозвате по устав г-н нещо си Мерджиев. Какво да очакваме от държава със 100 хил полиция и структури, хорица на хранилка цял живот. Очакваме корупция и мафия ей това
47
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да ползват самолетите на Боко.
46
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом колата е издържала на тая ''бомба'' , значи всичко е О'КЕЙ !
45
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те кърлежите на държавната хранилка ходят с армии от охранители и бронирани автомобили не защото някой ги заплашва, а за да внушат на нас незначителните, че те са важните, големите, недосегаемите.
44
0
 
12
 
! Отговори
коко преди 1 година
изплюха камъчето и истината излезе.... и кучето си лае ескорта си варви хахаахха!
43
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И 100 броя *** , ...от 113 място !Нека циркът да започне ,... СЕГА !
42
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига сте плюли Демерджиев!! Човека винаги е бил точен!