Борисов отговори на Гешев: Аз не съм в позиция да предлагам посланици

Лидерът на ГЕРБ убеден, че трябва да бъдат приети важни закони
Обновена: 15 май 2023 11:25 | 15 май 2023 11:25, Росен Стойчев
280
Борисов отговори на Гешев: Аз не съм в позиция да предлагам посланици
Снимка: БГНЕС

"Аз не чух Румен Радев, не чух Атанас Атанасов, не чух Асен Василев, не чух БСП, не чух ДПС, не чух ИТН. Само аз съм му виновен. От каква позиция ще му предложа посланически пост." Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след изказването на главния прокурор Иван Гешев.

"Нито съм говорил, нито съм се чувал с прокурор.

Още по темата
Обадих се само на Гешев да изразя съчувствие към него и семейството му.  Не съм в позиция да предлагам посланически постове, които се одобряват от държавния глава. На нито един прокурор и съдия не съм се обаждал. Не съм изпращал съобщения", категоричен бе бившият премиер.

"Аз още повече съм убеден, че законите, които казахме, че трябва да бъдат приети, ще бъдат приети. Убеден съм, че има сили, които като видят, че може да се състави правителство, започват да действат. Две или три години се иска оставката на Гешев. Когато госпожа Габриел го каза, ние станахме лоши. Вашите опорки, че някой ни покрива, се оказаха грешни", заяви още Борисов и продължи:

"Колко години мъкнат това с Барселона? Аз къща там нямам. Още повече сме убедени, че трябва да се направи правителство. Махането на Гешев става от Висшия съдебен съвет. Аз с никого не съм разговарял. На никого не съм давал указания.

Защо не каза нищо за Румен Радев или за Христо Иванов. Не каза за никого. Каза само моето име. Аз влияние от ареста ли имам? Това влияние е заслужено с избори"

"И повторен арест не ме плаши. Ние чакаме самият Гешев, който каза, че до седмици ще има решения по дела. Каквото си преценят, това да решават.  Ние ще се опитаме да направим правителство и реформа. Казали сме същото, което всички останали", обяви още председателят на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
241
0
 
1
 
! Отговори
Бгр преди 11 месеца
Абе вижте я на видео тая Гаргамел верно мяза на травестит- ето това е лицето на герб и на оная свиномутра от банкя-това ни готвят тея ***.
240
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Лойко,не лъжи, и Гешев ли не познаваш като Влади Горанов ?
239
0
 
1
 
! Отговори
Виктор преди 11 месеца
А Вальо каза, че футболиста Патрик-Габриел Галчев и ММА боеца Симеон Наковски искали, да се бият за сърцето на Принцесата заради която Дани Илиев заряза Гери Никол в СПАРТАК РИБЕН РЕСТОРАНТ и сервитьорите застанали между тях. Защото не е позволено там да се бият, защото това е елитен ресторант и ще изпочупят инвентара, ако се сбият там, а то всеки иска да е гадже с Принцесата Тя е най-харесваната мацка!
238
2
 
4
 
! Отговори
До 253 преди 11 месеца
Това пък с" терасата " на човека е най големия раздухан абсурд от кликата саботьори.В смисъл,проблем с тераса няма.Аапартамента е купен в това състояние ,а " огромното нарушение" е навес добавен от строителя за да не влиза вода в апартамента.Терасата е законна,колоните също,само навеса не е.И затова биха тъпана, защото КПКОМПИ настъпа олигарх.А Рашков с 22 имота си върти синджирчето,е кой е облагодетелстван и от кой?
237
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ти винаги си бил в позиция само си спомни за Валенсия за посланика с терасата.Имаш достатъчно калинки пращаш ги срещат се но ти Все нищо не знаеш винаги са виновни други.И умееш да се кълнеш и кръстиш пред народа но ще рита като умираш ще Гърция за греховете си.
236
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Е, да, от 3 г.политическата мафия ДБ,ПП бегълци олигарси чрез техните марионетки от горните,тв фарфарони,разни " бойци" сръбски,матрьошките около Радев искаха оставката на Гешев,който им развали комфорта постигнат през прехода.И ,какво ,след атентата- оставка да се иска също не е нормално.До скоро пак горните системно създаваха внушения за пиратки, арогантно и нечовешко.Потрес е
235
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Приказката за Простия народ и бедна държава ще важат докато Бойко е в политиката.Гешев,Божков,Цветанов,братя Бобокови и други личности казват публично ,че той е виновен но Българина не вижда как Бойко ги дърпа към дъното.
234
0
 
1
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 11 месеца
До Анонимен 234 Ти с децата пак ли си тук ?Не разбран човек , ей ! Кви деца , кви пет лева ?
233
2
 
1
 
! Отговори
Царичина ДУПКАТА преди 11 месеца
Прехода започна когато по БНТ дадоха ЗАТВОРНИЦИ в Затвора скандиращи:"СДС,СДС,СДС"....................и приключи когато в близкия до сакселото Баня ПАЗАРДЖИШКИ ЗАТВОР пак по БНТ дадоха как затворници скандират с цяло гърло:ЦСКА,ЦСКА,ЦСКА.................. МАФИЯТА това са затворниците които даже може чрез Политик да ръководят Държави
232
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Май е напълнил гащите щото сметката за плащане идва???
231
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Обещал на голям началник да изнесе целата България. Оня като видял перфорираните пътища му теглил един шут и му дал туба вазелин.
230
11
 
2
 
! Отговори
Изход преди 11 месеца
Бойко трябвя да се оттегли на пенсия и Мария Габриел да застане начело на партията,за да има шанс да излезем от задръстването
229
3
 
3
 
! Отговори
Кире преди 11 месеца
:) Шегобийко:)
228
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Другото ''ентересно'' е : Колко от герб са гласували за Ердоган , впомощ на ДПС ?
227
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Кой ще даде поданство на Борисов , ако Ердоган падне от власт . Е-нтересно , защо пък от ДПС - в България , не са гласуваЛЕ за Ердоган , ами ако дойде пак на власт????
226
3
 
3
 
! Отговори
go преди 11 месеца
tребе само още един намагнитен от Герп, и ще се разпаднат от самосебе си
225
2
 
2
 
! Отговори
Пари требат преди 11 месеца
Цяла Червена България трябва да я вкараш в концлагер и *** да помогнеш на запада разгромил Адолф Хитлер защото ги съдят за трилиони сега афроамериканците а утре и други и няма спирачки............Ислям Тууурция го приела тоя във БКП и ДС
224
3
 
11
 
! Отговори
Фесбукар преди 11 месеца
Сасипаха я тази даржава. Клета маика балгариа.
223
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Иванчо и Марийка се скарали. И така нататък. Иванчо Гешев и Марийка Габриел... Марийка била момиче на повикване за мандати на Бойко Истината. Бойко Истината предложил на Иванчо да го прати посланик, консул или аташе в Турция. И да му пази Чувалчетата и Кюлчетата в турската вила край морето.
222
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Този затапи България за години напред. Няма срам и съвест да поставя цял народ като заложник за личното си оцеляване. Не разбра ли, че рано или късно и той и цялата му шайка ще са от другата страна - заклеймени и отхвърлени от всички. Анатема