Борисов отговори на Гешев: Аз не съм в позиция да предлагам посланици

Лидерът на ГЕРБ убеден, че трябва да бъдат приети важни закони
Обновена: 15 май 2023 11:25 | 15 май 2023 11:25, Росен Стойчев
280
Борисов отговори на Гешев: Аз не съм в позиция да предлагам посланици
Снимка: БГНЕС

"Аз не чух Румен Радев, не чух Атанас Атанасов, не чух Асен Василев, не чух БСП, не чух ДПС, не чух ИТН. Само аз съм му виновен. От каква позиция ще му предложа посланически пост." Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след изказването на главния прокурор Иван Гешев.

"Нито съм говорил, нито съм се чувал с прокурор.

Още по темата
Обадих се само на Гешев да изразя съчувствие към него и семейството му.  Не съм в позиция да предлагам посланически постове, които се одобряват от държавния глава. На нито един прокурор и съдия не съм се обаждал. Не съм изпращал съобщения", категоричен бе бившият премиер.

"Аз още повече съм убеден, че законите, които казахме, че трябва да бъдат приети, ще бъдат приети. Убеден съм, че има сили, които като видят, че може да се състави правителство, започват да действат. Две или три години се иска оставката на Гешев. Когато госпожа Габриел го каза, ние станахме лоши. Вашите опорки, че някой ни покрива, се оказаха грешни", заяви още Борисов и продължи:

"Колко години мъкнат това с Барселона? Аз къща там нямам. Още повече сме убедени, че трябва да се направи правителство. Махането на Гешев става от Висшия съдебен съвет. Аз с никого не съм разговарял. На никого не съм давал указания.

Защо не каза нищо за Румен Радев или за Христо Иванов. Не каза за никого. Каза само моето име. Аз влияние от ареста ли имам? Това влияние е заслужено с избори"

"И повторен арест не ме плаши. Ние чакаме самият Гешев, който каза, че до седмици ще има решения по дела. Каквото си преценят, това да решават.  Ние ще се опитаме да направим правителство и реформа. Казали сме същото, което всички останали", обяви още председателят на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
221
3
 
3
 
! Отговори
Слава Банкяина преди 11 месеца
Без Война, тоя заприлича на био смесица на семейни начала м/у Кулеба и Зеленски
220
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
този съсипа държавата и децата знаят колко пари се окрадоха
219
4
 
3
 
! Отговори
Асошиетед пресс преди 11 месеца
През нощта здрави ръце почват да душат Баце, той си спомня че дигал штанги бил и каратист уж и някак успява да се полуосвободи и да види че тоя който го души с червени очи кървясали зъби е Каскета....от уплаха...започва да вика: Марийййке спаси ме и изведнъж един жираф му удря един ритник от който той се събужда и разбира че това е ужасен сън. Ухххх вика Баце размина се, обаче единствения дискомфорт му доставя неприятната миризма и топлото в гащите му...оффф пак ше трябва да се пера...Марийкееее
218
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А така Бойко, кажи им, кажи им! Ония първи му поискаха оставката, ти си третият, и пак ти си им виновен. Това подсказва само едно, имаш авторитет ей, голям авторитет, за да споменават всички само твоето име, иначе никой нема да обърне внимание. Само ГЕРБ! Само Бойко! Да живее България!
217
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ни лук ял, ни лук мирисал
216
2
 
20
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 11 месеца
Винету винаги е казвал, че няма приятели. Той се отърва от Цецо, когато Цецо с неговите безброй апартаменти му натежа на врата и му би шуута. Сега по същия начин Гешунгата взе да му тежи много на врата и заради него не може да направи правителство и Винету реши да му бие шуута и на него. Но те си го заслужават шуута. Не може да прислугваш на Винету и да очакваш светло бъдеще.
215
4
 
13
 
! Отговори
ГЛАВАНАК преди 11 месеца
Да, Да, тия ги разправяй на някой, който те вижда за пръв път. Много добре те знаем какво представляваш. Ти и оная красавица, посланичката в Израел Румяна Бъчварова, не я постави, нали? И само това ли ти е прегрешението? Затънал си до гуша, Буци.
214
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Дебелия лъжец от Банкя по-малко да говори глупости, защото всички знаем как ставаха нещата при неговото царуване вече толкова години. Идва някой пратеник и предлага /нарежда/ нещо от името на Боко. Не е нужно той лично да са обажда. Очевидно е, че сега пак е придобил смелост след последните избори и почна отново да кадрува
213
3
 
16
 
! Отговори
Един Българин преди 11 месеца
Борисов обаче е патологичен лъ-же-ц , а така добре играе че Зеленски ряпа да яде. Като го слуша човек има чувството че друга истина няма и не може и да има. Испанците го проверяваха заради Барселона, Гешев мълча. Нещо за шкафчета и парички да кажеш? А за инхаус поръчките на магистралите с държавна гаранция?
212
3
 
5
 
! Отговори
Петров преди 11 месеца
Казал сум на геша - язе сум те сложИл, язе че те маана, нема кво да ми се праиш. Сеа отивам че сам порачал свинска глава с праз, а зех че огладнех, каза Борисов, лидера на европейците в България
211
4
 
14
 
! Отговори
по борисовски преди 11 месеца
Борисов не беше в позиция да си присвои държавата и да я окраде до шушка, но го направи. Значи не е до позиция, неуважаеми господине, а до други неща, които се учат до 7-годишна възраст /повечето/. Отново не ти вярвам, на нито една твоя дума...
210
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Когато пп арестуваха Боко,Гешев беше против.Но сега,когато козяците го извикаха на крака при тях,стана изведнаж смел революционер.
209
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не го слушах какво дърдори,но му гледах ръцете-барабанеше през цялото време...
208
5
 
5
 
! Отговори
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ? преди 11 месеца
ПРОМЯНАТА НА КИРО И АСЕН СЕ ПРЕБОРИ С КОРУПЦИЯТА И С МАФИЯТА И СЕ ПРЕГЪРНАХА С ГЕРБ! ЗА ДВЕ ГОДИНИ НИ НАПРАВИХА БОГАТИ И ВЕЧЕ НЕ СМЕ ПОСЛЕДНИ В ЕС, А ПЪРВИ.... ПО СМЪРТНОСТ? СТОЙЧО КАЦАРОВ НИ НАМАЛЯВАШЕ С 200 НА ДЕН. НЕ СКОРОСТ А ЧОВЕЦИ.
207
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Изглежда като Гешев да е изгубил контрола и да си е повярвал повече. По принцип АКО тази война е истинска, Гешев е в по-добра позиция, защото е началник на действаща държавна институция, но от друга страна Борисов има имунитет и сега ако направи правителство с ДПС, ИГН и БСП, няма да могат да го докоснат. И все пак не се знае дали конфликта е натурален или е поредния социален инженеринг
206
4
 
7
 
! Отговори
БГ Фалконе си преди 11 месеца
Опече Нещата със Световните Ционисти - сега Бо Тик Вун да му мисли!
205
2
 
4
 
! Отговори
Честно и Ясно Излъга преди 11 месеца
На нито един прокурор и съдия не съм се обаждал. Не съм изпращал съобщения", категоричен бе бившият премиер. Обадих се само на Гешев да изразя съчувствие към него и семейството му.. . . . А са Колко Прокурора, Съдии и Адвокати, ще подтвърдят Бойковото НЕГОВОРЕНЕ с тях, и още къде дяна оня дето му беше личен знахар и нещо го подкараха за износ на имплантатнти, не е ли дипломат.
204
0
 
12
 
! Отговори
Ще видим преди 11 месеца
Сеира изглежда обещаващ. Дано да не е поредната партенка
203
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Промяната се гилотинираха , сядайки на маса с мафията за преговори, с мафия и терористи не се преговяря.
202
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Вчера в Турция 95% избирателна активност , тука 35%, за тва ше ви клатят щото сте з агъби