Борисов отговори на Гешев: Аз не съм в позиция да предлагам посланици

Лидерът на ГЕРБ убеден, че трябва да бъдат приети важни закони
Обновена: 15 май 2023 11:25 | 15 май 2023 11:25, Росен Стойчев
280
Борисов отговори на Гешев: Аз не съм в позиция да предлагам посланици
Снимка: БГНЕС

"Аз не чух Румен Радев, не чух Атанас Атанасов, не чух Асен Василев, не чух БСП, не чух ДПС, не чух ИТН. Само аз съм му виновен. От каква позиция ще му предложа посланически пост." Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след изказването на главния прокурор Иван Гешев.

"Нито съм говорил, нито съм се чувал с прокурор.

Още по темата
Обадих се само на Гешев да изразя съчувствие към него и семейството му.  Не съм в позиция да предлагам посланически постове, които се одобряват от държавния глава. На нито един прокурор и съдия не съм се обаждал. Не съм изпращал съобщения", категоричен бе бившият премиер.

"Аз още повече съм убеден, че законите, които казахме, че трябва да бъдат приети, ще бъдат приети. Убеден съм, че има сили, които като видят, че може да се състави правителство, започват да действат. Две или три години се иска оставката на Гешев. Когато госпожа Габриел го каза, ние станахме лоши. Вашите опорки, че някой ни покрива, се оказаха грешни", заяви още Борисов и продължи:

"Колко години мъкнат това с Барселона? Аз къща там нямам. Още повече сме убедени, че трябва да се направи правителство. Махането на Гешев става от Висшия съдебен съвет. Аз с никого не съм разговарял. На никого не съм давал указания.

Защо не каза нищо за Румен Радев или за Христо Иванов. Не каза за никого. Каза само моето име. Аз влияние от ареста ли имам? Това влияние е заслужено с избори"

"И повторен арест не ме плаши. Ние чакаме самият Гешев, който каза, че до седмици ще има решения по дела. Каквото си преценят, това да решават.  Ние ще се опитаме да направим правителство и реформа. Казали сме същото, което всички останали", обяви още председателят на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
201
4
 
5
 
! Отговори
:) преди 11 месеца
И единият лъже, и другият лъже. Въпросът е да се сбият, та да спечелим ние. Но няма да стане.
200
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Всичко е само Спектакъл !- Докато Няма нито един осъден Крадльо в затвора, Нито един не е върнал дори малко от Накраденото , къщи,палати,хотели,злата, фабрики , болници и т.н. - Всичко е Кражба -33г Зловеща кражба !
199
1
 
10
 
! Отговори
Край преди 11 месеца
Българите искат да видят как Гешев почиства цялата политическа тиня. И да седят на първия ред с пуканки. Ми няма как да стане. От сега да си знаете. Гешев ще си качи цената и ще се продаде. Изчистването на тинята става със 200 000 души пред парламента.И преучаредяване на държавата и вкарването на поне 200 човека от тия в затвора за различни срокове.Гешев няма да направи революция - ще я осребри.
198
0
 
20
 
! Отговори
КАКВО ЗНАЕ ГЕШЕВ? преди 11 месеца
Е СЕГА ЗАПОЧНА ДА ГИ ТРЕСЕ СТРАХ ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА! КТБ, ДЖЕЙНКОРП, АЕЦ, БЕЛЕНЕ, ТРАНСИМПЕКС, ОФШОРКИ, ИМОТИ В ЧУЖБИНА, ЯХТИ, САМОЛЕТИ, КРАДЕНЕ, КРАДЕНЕ, КРАДЕНЕ...
197
0
 
19
 
! Отговори
Възмутен преди 11 месеца
Да му се чудиш на Бойко бе... Ами кажи - Тоя не го познавам и никога не съм го виждал... Какво се чудиш толкоз?
196
2
 
10
 
! Отговори
Предложението преди 11 месеца
Консул в Турция, голяма вила край морето, държавна заплата и партийни добавки от държавната субсидия на ГЕРБ.
195
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тази работа я върши Пиар Севи Бойко. Те си чатят постоянно, видя се от всички. Стига лъжи на гербодепесарите бойковисти.
194
1
 
5
 
! Отговори
Край преди 11 месеца
Гласувайте бе. гласувайте. Гласуване му е майката. С гласуване ще преборите мафията окопчала държавата с железни пипала. В някой друг живот. Без кръв и затвор няма как да стане бравчеди.
193
3
 
11
 
! Отговори
И ЮМРУКА ТОЖЕ. преди 11 месеца
ЗАЩО СКОЧИХА ПРОТЕСТЪРИТЕ СРЕЩУ ГЕШЕВ ПРЕДИ 3 ГОДИНИ? ЗАЩОТО ПОДГОНИ БАНЕВИ, ЧЕРЕПА, ВЕТКО, МИНЬО, БЕНЧО, БОБОКА, ОЧИТЕ... ВСЕ НАШИ ХОРА.
192
2
 
8
 
! Отговори
koko преди 11 месеца
народа сме зад Гешев- българския Фалконе, ще прегази мафията за ден-два
191
3
 
6
 
! Отговори
Край преди 11 месеца
Сега ще се види под каскета има ли ТОПКИ или изсъхнали стафиди. До тук на Бате му се дръпна слюнката.А вие се гответе да гласувате. Пак. И пак. И ПАК ...Щото с гласуване някой е победил мафия нали...
190
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Няма измитане този политически б****к.
189
2
 
14
 
! Отговори
Банкя преди 11 месеца
И пак се прави на луд тоя отвратителен еднокнижник. Той и шайката му крадяха 20 години и сега запъхтян отново "ни чул, ни видял". Е няма такъв наглец.
188
3
 
9
 
! Отговори
джо преди 11 месеца
БОРИСОВ ГЛЕДА ДА СПАСИ КОЖАТА СИ .АМА КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ЗА ДАЛАВЕРИТЕ МУ/АФЕРАТА БАРЦЕЛОНАГЕЙТ И МХ.ДР
187
1
 
3
 
! Отговори
той мутафчиев преди 11 месеца
До Черноризец Хлабавбез разрешение от Бойко нищо те прави
186
1
 
14
 
! Отговори
Боко си замина преди 11 месеца
Боко пусна по пързалката доста от своите солташаци от мафията ГЕЙБ! Най-добре го отигра с апартамента на Цецо Ухото. Но всичко има начало и край. Гешката Каскетски е не по-малко долен от Буци и ще свали рейтинга на Бидоня до 2-3% !
185
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Подчиненият ти Гешев,каза да очакваш неочакваното др Борисов!!-:))) И на теб ти готвят нещо вече!! Доказателства и то явно документирано!!!-:))
184
1
 
12
 
! Отговори
Алекс преди 11 месеца
Случаят Гешев е показателен за начина на действие на ББ спрямо съратниците му.Използва ги докато му вършат работа и когато вече са неудобни,ги захвърля като мръсен ***.ПП/ДБ да наблюдават внимателно и да го заобикалят по-отдалеч.
183
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Гешев не е искал посланническо място.
182
1
 
14
 
! Отговори
Черноризец Хлабав преди 11 месеца
Христо Мутафчиев веднага да ги взима на щат в съюза на артистите тия всичките. Такъв театър рядко се вижда.