Атанасова: Единственото, което ще им кажа, е: "вратата е ей там"

Реакцията й е след записите, разпространени от Радостин Василев
Обновена: 27 май 2023 09:13 | 27 май 2023 09:13, Елка Василева
170
Атанасова: Единственото, което ще им кажа, е: "вратата е ей там"
Снимка: архив, БГНЕС

"След всичко, което чух днес, единственото, което ще им кажа е:"вратата е ей там". Това написа в профила си във фейсбук председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

Още по темата
Реакцията идва след разпространените вчера записи от депутата Радостин Василев от онлайн заседанието на Националния съвет на "Продължаваме промяната".

В тях Кирил Петков твърди, че Бойко Борисов "ще бъде изпран" със създаването на кабинет "Денков - Габриел".

Даниел Лорер от ПП окачестви скандала като опит да се отклони вниманието от създаването на работеща прокуратура. Пред БНТ той заяви, че не знае за съгласуване на шефовете на служби с чужди посолства.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
0
 
1
 
! Отговори
Читател преди 10 месеца
Когато клиентът си свърши работата,а тя не е доволна,му казва:Вратата е ей там!Докъде я докарахме.Моя съгражданка от Дулово,управлява днес държавата.Бог да пази България!
129
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И ная мястото и е там , че и зад вратата
128
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
От голямо значение е чий е израза "вратата е ей там..." Да не забравяме,че тези думи пръв ги изрече Просто Киро...
127
4
 
17
 
! Отговори
Дипломат преди 10 месеца
ПП - Партията на Посолството.
126
4
 
6
 
! Отговори
Амонимна преди 10 месеца
Това е лаф на Томислав от едно други преговори с ПП, каквото и да означава това.
125
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
. . . Пред БНТ той заяви, че не знае за съгласуване на шефовете на служби с чужди посолства. . . . НЕ ЗНАМ НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЕ Е ТАКА! НЕ ЗНАМ ДАЛИ ДА ВЯРВАМ НА ЛОРЕРОВЦИ ПО ПРИНЦИП!
124
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Народа е коректор на властимащите...Какво обаче ни казва Десислава Атанасова....,,вратата е ей там"....Дунав мост ли ни сочи ...А затвора за нагли и крадливи политици къде е...Ей там
123
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Наглалитета и простотията с която сме свикнали да свързваме комунизма виждаме сегашно време.33 години след демокрация уж в България.в това ,,лице" То отразява цялостната картинка на дългогодишния преход.Ако такива персони са още на власт.Кого тогава изхвърлихме от властта.Заблуда ли е , че нещо или някой се е променил .Виждаме го в напусналите България 2 милиона млади работещи хора
122
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Народа е коректор на властимащите А медиите са техен представител Така поне е официално в България.Какво се получава на практика обаче в България.Кскто всяко друго нещо нещата са на опаки .Виждаме , че те не отразяват хорското мислене.Народа е предаден Комунизма и диктатурата се повтарят .Не мижиме да изхвърли е такова недоразумение като Десаи тъ*то..Дори не е страх от казването на истината До тоя хал ни докара демокрацията.
121
0
 
6
 
! Отговори
Бай Чеп преди 10 месеца
След името *** (...Правим Кофи Поцинковани) дадено от Великия вожд, дали ще последва ПДП (...Правим Дървени Порти) ?
120
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Комунизма се повтаря.И истината броди като мълва и слухове Какво или с какво се промени идването на демокрацията Народа не е почетен кат управляващ и коректор на властимащите.Отново е употребен и захвърлен. Извън България. Е, за властвайте си сами.Простотията ще погребе България Като таковата същество Което показвате.
119
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Отивай си в Дулово и теб те търпим от 15 години, колко народна пара получи от заплати и какво свърши реално?! Две тухли една върху друга не си сложила за тая държава!
118
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
тази е голяма кyч-ка ,от километри и личи ...
117
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Представяте ли си Ангела Меркел да каже такова нещо .На другия ден ще я разопаковат и ще и изкарат и долното бельо на показ А никоя медия , с изключение на една или две не и показва долното бельо на тази дама от ГРАБ.Трябва ли комунизма да се повтаря.И истината да броди като мълва и слухове Какво или с какво се промени идването на демокрацията Народа не е почетен кат управляващ и коректор на властимащите.Отново го употребихте и захвърлихте извън България. за властвате сами.
116
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Защо простотията и мутренските времена никога няма да отстъпят от България За това има вина и медиите .Ако за народа това безмислие , като Десислава Атанасова не е за лице , представляващо български институции пред света .Как ще го потвърдите Как показвате , че сте с народното мислене.Че показвате и обслужвате хората .А не властта.Вие медиите близки до народа ли сте или до властта.Покажете го .Защото не се усеща Особено след изтрит коментар
115
6
 
3
 
! Отговори
Прожектор преди 10 месеца
Колко морално деградирала е политическата ни и медийна система говори фактът, че вместо да порицае нерегламентираното подслушване на вътрешнопартийни разговори от кухнята, тя "трупа дивиденти" от безсрамно и безнаказано разпространяване и "обсъждане" на съдържанието им.А ГЕРБ и ПП-ДБ да не се поддават на активното мероптиятие, ами да съставят час по-скоро редовен кабинет и да запрятат ръкавите !
114
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Атанасова ще бъде разследвана от новите служби, цялото й семейство ще трябва да доказва произход на парите си. Ще я изгорят жива от ГЕРБ заедно с другите жертви. Вижте как мъчи от страх пунтката тома Биков
113
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Народът така и не разбра, че е независим, защото от него нищо не зависи. Всичко се решава в Посолството. Всички пътища водят към Рим, Третият Рим. Два Рима паднаха, но Третият ще устои.
112
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Атанасова е приятел на Гешев, което си е присъда. Вратата скоро ще я удари през устата
111
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Простотията и посредствеността са на власт в България.Алеко Константинов е предвидил и тази възможност.Но тя бе в пълната си сила след превземане на властта след 1944 година .И настаняване на децата им по върховете на властта.Така стана възможно Татяна Буруджиева да ни учи на политология.Дъщеря на комунистически терорист