Атанасова: Единственото, което ще им кажа, е: "вратата е ей там"

Реакцията й е след записите, разпространени от Радостин Василев
Обновена: 27 май 2023 09:13 | 27 май 2023 09:13, Елка Василева
170
Атанасова: Единственото, което ще им кажа, е: "вратата е ей там"
Снимка: архив, БГНЕС

"След всичко, което чух днес, единственото, което ще им кажа е:"вратата е ей там". Това написа в профила си във фейсбук председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

Още по темата
Реакцията идва след разпространените вчера записи от депутата Радостин Василев от онлайн заседанието на Националния съвет на "Продължаваме промяната".

В тях Кирил Петков твърди, че Бойко Борисов "ще бъде изпран" със създаването на кабинет "Денков - Габриел".

Даниел Лорер от ПП окачестви скандала като опит да се отклони вниманието от създаването на работеща прокуратура. Пред БНТ той заяви, че не знае за съгласуване на шефовете на служби с чужди посолства.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
В света това не е ниво. Държавна измяна е когато работиш срещу държавата. Ние отдавна сме в съюз с тези държави. Няма как да не се коснултираме с тях.
89
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
"Та и за България е нормално. По-важно е на кои посолства се подаваме.Ако е на развитите страни нямам нищо на против."----------------Явлението, което намираш за приемливо, се нарича "държавна измяна". Оправи си начина на мислене, защото е коренно сбъркан.
88
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Коя врата на посолството ли?
87
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
При ГЕРБ бяха основно Русктот и Турското посолство. Сега са други и аз се радвам за това.Ако са послоството на Германия,Англия и САЩ,Италия,Испания и Канада съм съгласен. Та нашите съграждани ,които напуснаха България са там. Над 2 милиона Българи живеят в тези държави. Но акоме Русоя,Индия или Китай съм против.
86
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Чуждите посолства винаги имат влияние. Това не е тайна. Сега в Македония какво им казват всички посолства: "Ако не си промените конституцията,няма да вленете в ЕС". Та и за България е нормално. По-важно е на кои посолства се подаваме.Ако е на развитите страни нямам нищо на против.Стига да не е Руското,Китайското или Индийското посолство.Това е другата страна ,която реве сега.
85
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Всички знаят речника и делата месията ЧЕКМЕДЖАН ..за простите от кърджали, дулово и т.н..на умните какво се набива,за колегата баварец е европейските лидери с 200..за дупарата..мишо бирата..ти си го избра..аз се праим на луд шефе..мата хари..пълните долапи..таз да се изгори..тоз да се удари щот не се съобразява...и те тва е само капка в гробаджийското море и бисери..Тъй че КВО точно иска да каже *** и на кого - кът сте вси все от един гробаджийски дол
84
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
За Деса това е отработена фраза. Само е изпуснала началната й част - Остави кинтите на нощното шкафче, вратата е ей там!
83
0
 
9
 
! Отговори
Зевзек преди 11 месеца
Кирчо перачката на Буци
82
1
 
9
 
! Отговори
Деса Общата преди 11 месеца
През вратите на Деса Общата доста народ е влязъл...
81
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Пак Баце трябва да бъде изпран, измит, подмит избърсан, лъснат и тн. че всичко да си върви по старо и най-вече посолството да не го прати при Бай Ставри за тричане.
80
2
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 11 месеца
Най-лошото е , че в последните 2-3 години много смеш-ници с големи претенции и малко възможности влязоха в парламента и се опитват да диктуват дневния ред на обществото.
79
0
 
6
 
! Отговори
Бачо Киро преди 11 месеца
До 74.Е защо тогава Кирчо,Лена,Лорел се кълнат че не са съгласували с посолствата?Лъжат ли ни?По точно питам за кое ни лъжат...
78
8
 
10
 
! Отговори
Лина преди 11 месеца
Копейковци са отвратително елементарни ,злобни,агресивни мошеници
77
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен, к.65 Дуловската 'смрЪдливка' Атанасова, Д.Добрев, Т.Дончев, Сачева, Т.Петкова , Биков са бесни, защото Б.Борисов се договори зад гърба им да предаде първата политическа сила, подарявайки властта на тримата от ПП срещу обещанието им да защитят ББ от Прокуратурата. Междувременно ПП се сговориха зад гърба на ББ вицепремиер, а впоследствие и премиер да бъде М.Габриел,бивш еврокомисар, която няма нищо общо с ГЕРБ.Така че Борисов предаде ближните си и ГЕРБ, а Киро и Габриел предадоха него
76
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Алоу дуловската "принцеса"...я са усети малко - ей те тва самозабравяне на селските пръчки е най-характерно за ей тия аватари "политици" - а реално оператори на бутони ползвани за гумен печат и подпис тук таме мажат филиите и забогатяват покрай обществените поръчки..уредят и родата..евтини апартаменчета,пълнят джобове костюмчета..и почват да гледат умно и акъл да дават..ходи си на село и там избивай комплекси
75
7
 
3
 
! Отговори
Ани преди 11 месеца
До 68 За какво изпиране на Борисов дрънкаш бе?! Борисов беше 2 години беше без имунитет,освен плямпане на лъжи и незаконния му арест друго случи ли се?! А бе толкова ли сте елементарни ,че с интриги си разнообразявате живота или сте мало умни?!Как не ви писна,как не ви стресна факта на какъв хал сме, как може да имате толкова гнусни потребности с които се храните Жалки сте
74
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Деса още не може да преживее, че Хаджидимово и по-важно от Дулово. Да се беше оженила за някое франсе ... Сега не й остава нищо друго освен да ходи като слугиня край Мария Габриел, да съска и да прави гримаси. Буци няма да й прости, че беше ухо на Гешефта в ГЕРБ.
73
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Вчера Радан Кънев каза всичко много точно по телевизията:"България е член на ЕС - наддържавен съюз, почти федерация. Това означава, че всяка държава ДЕЛЕГИРА част от суверенитета си на общите европейски институции, обясни Кънев и даде пример с Шенген. В ЕС всяка държава делегира част от суверенитета си на общите институции" Ето защо се прави това съгласуване с посолствата, а не че те диктуват кои да се назначат!
72
2
 
5
 
! Отговори
Край преди 11 месеца
Ех как и се става премиер на Деската ... Близа Нунев, Близа Главчев сега лично Боци ближе по разкаляното и ... да дойде тая Габи ... Няма спарведливост на тоя свят.
71
2
 
8
 
! Отговори
Уpcyлaтa нa EK-тo преди 11 месеца
Или шe npaвитe "aлa бaлa" c Kиpo, или вpъщaм Mимeтo нa мъжa й!