Атанасова: Единственото, което ще им кажа, е: "вратата е ей там"

Реакцията й е след записите, разпространени от Радостин Василев
Обновена: 27 май 2023 09:13 | 27 май 2023 09:13, Елка Василева
170
Атанасова: Единственото, което ще им кажа, е: "вратата е ей там"
Снимка: архив, БГНЕС

"След всичко, което чух днес, единственото, което ще им кажа е:"вратата е ей там". Това написа в профила си във фейсбук председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

Още по темата
Реакцията идва след разпространените вчера записи от депутата Радостин Василев от онлайн заседанието на Националния съвет на "Продължаваме промяната".

В тях Кирил Петков твърди, че Бойко Борисов "ще бъде изпран" със създаването на кабинет "Денков - Габриел".

Даниел Лорер от ПП окачестви скандала като опит да се отклони вниманието от създаването на работеща прокуратура. Пред БНТ той заяви, че не знае за съгласуване на шефовете на служби с чужди посолства.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
4
 
2
 
! Отговори
Аз преди 11 месеца
Редно е вече бившите ченгета - Атанасов, Радулов и други ако има, да се оттеглят, да си вземат пенсиите и да спрат да им дърпан конците на тези млади и не особено уравновесени, но лакоми за власт и пари, наглеци! Стига вече! Школата в Симеоново предлага добро образование, скопено благодарение на някой не особено далновиден държавник през 90-те /не дават юридическо образование/, но стига ги учихте тези хлапета на оперативни похвати /нарочно не използвам майсторство, защото това не е такова/
69
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тази сърдитка трябва да се анаЛлизира по често за да не е толкова люта
68
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Снощи в предаването на Бойко Василев защо ги нямаше безскрупулните и безочливи хитреци , а изпратиха еврейчето Лорер,който се правеше на ударен с мокър *** с едно бичме вътре? ВАсилев га поде с въпроси, сетне доц.Чолаков направи еврейчето смешен и тогава вече се включиха с нелицеприятни въпроси Буруджиева и третия политолог - С.Първанов, който в началото го даваше поклонник на ПП. Накрая тримата откровено се надсмиваха над партията ПП, тримата й лидери и издънването на Киропред Урсулата и ЕС
67
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До МинУвач Именно. Както вече отдавна знаем, целта е да се довлачат всички до избори 2в1. Калта сега, ще послужи за после. Записът не съм видяла/слушала. Обаче видях снимка на сценаристи, доволни, хапващи пуканки, докато гледат екран пред тях. Не може да няма съгласуване с чужди посолства, защото става дума за част от евроатлантически икономически и политически интереси. А кой предложи ротационен принцип и кой прие Бойко Борисов да бъде изпран със създаването на кабинет "Денков - Габриел".
66
2
 
8
 
! Отговори
Катя преди 11 месеца
До 70 МинУвач Да забелязахме,но това ченге Радулов от отдавна сме го забелязали,един от основните дългогодишни плювачи на Борисов,който висеше всеки ден в студиото на Трифонов,после стана член на неговата партия ИТН,после заедно с Гела предадоха Трифонов отидоха в ПП при Киро,срещайки се по апартаменти,лаборатории.С една дума Бо . Клу Ци
65
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Върви си там, откъдето си дошъл!
64
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Накрая ще стане това, което каже дон Буци. Деса, Къдравата Сю, Бичето, наДеница на сач и т.н. нямат никакво значение. Те могат да изпускат само собствената си пара и бяс. Киро хубаво го каза пред ПП - Деси рине калта, а на чистото идва Мария Габриел от Брюксел. Затова е бясна дуловската смръдливка.
63
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Борисов е сложил по голямо ембарго от Доган в партията.От членове до депутати никой не иска да подкрепят ПП но вожда така казва. Голямо дупене но хивотеца му е по сладък.
62
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
"Атанасова: Единственото, което ще им кажа, е: "вратата е ей там""--------------Ами използвайте я. Попитайте чуждото посолство накъде след това.
61
1
 
1
 
! Отговори
пришълецът преди 11 месеца
Със сигурност сте ***:))трябват ви по 5 години да схванете..:)))
60
4
 
9
 
! Отговори
МинУвач преди 11 месеца
Аз забелязах едно нещо. А вие забелязах те ли кои седеше от дясно на Радостин Василев на пресконференцията. Един тясно свързан с ДС агентурата бивш офицер от ДС. И като се сетя, че от тези, бивши няма...
59
9
 
13
 
! Отговори
И ПП се оказаха изма преди 11 месеца
Отдавна държата е овладяна от мафията, 12 г ББ управление напълни държавните структура и служби с мафиоти, направи обръч от фирми, менте пътища, грабеж и пълни чекмеджета, медиите, социолози и политолози са също част от неговата октоподска мрежа.
58
5
 
13
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 11 месеца
Всяка " девойка " , която е разтворила краката и " лека " жена , която се е добрала до партия и властта е логично да показва вратата на поредните и клиенти , защото другите са зад вратата и ги чакат отново да отворят краката и вратата , за да изпълнят мъжките си задължения към държавата и да покажат на света и на младежта как да се постъпва с жените .
57
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Само и само да се измъкне баце, ще продаде и майка си, камили вашите гласове. Би трябвало ГЕРБ да се притесняват от отлив на гласове, ама там е най-вече купен и корпоративен вода, а също и фалшификации.
56
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Бойко се хвалеше как въртял някви на нещо си, но сега комай него яко го въртят американците ахахаха
55
7
 
17
 
! Отговори
Един Българин преди 11 месеца
Тази *** е по-противна и от Борисов! Какяото и да стане с ББ все му го лъска...
54
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Можете да казвате квото си искате, но накрая пак ще ги целунете да не казвам къде и ще се ожените за тях щото така са ви наредили господарите ви от американското посолство
53
7
 
7
 
! Отговори
До 58 преди 11 месеца
Пешеходецо,ходи си пеш и не се опитвай да разсъждаваш,че не ти се отдава.Най-престъпната партия вземала правилните решения.Ти добре ли си?
52
10
 
8
 
! Отговори
Случаен минувач преди 11 месеца
Ами изглежда, че Деса е наистина любовница на Вожда, макар че разбира се, и двамата старателно го крият. Факт е, че се хвърля да го защитава. Но ако е вярно това, че не се къпе и мирише, не знам той как се доближава до нея... Аз до такава жена не бих се приближил.
51
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Нещо ми се струва,че заплашваш?Я пак помисли какви опции имате,че аз не се сещам за нито една.