"Продължаваме промяната": Поведението на Възраждане е абсолютно недопустимо!

Партията ще внесе промени в правилника на НС
11 юни 2023 18:05, Нели Христова
257
"Продължаваме промяната": Поведението на Възраждане е абсолютно недопустимо!
Снимка: БГНЕС

"Действията на Възраждане продължават да излизат извън контрол и противоречат на всички хуманни, демократични и държавнически принципи.

След като няколко пъти се опитаха да ограничат конституционното право на легитимно избрани народни представители да изразяват мнението си от трибуната на парламента, след като редовно и тенденциозно използват езика на омразата, насърчават към екстремизъм и насилие, и рушене на държавността, вчера представители на Възраждане си позволиха да ограничат правото и достъпа на български граждани до прожекция на филм".

Това съобщават от партията на официалния профил на формацията във Facebook.

"Поведението на Възраждане е абсолютно недопустимо!

От Продължаваме Промяната-Демократична България сме категорични, че няма да допуснем каквото и да е нарушение на демократичните права на когото и да е в България. Ще започнем още следващата седмица първо с внасяне на предложение за промени в правилника на Народното събрание, които регулират реда в залата и ще продължим да защитаваме човешките права и свобода с всички възможни позволени средства", пишат още от ПП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Със съжаление се налага да напомним и на всички "либерали" и на левите им ме-ке-ре-та, които минават за журналисти, че пропагандата на радикална квазирелигиозна идеология НЕ Е човешко право.
102
2
 
1
 
! Отговори
тези са велики преди 11 месеца
най доброто за което някога е мечтал българинът, сега дали пак ще ме изтрият след такива добри думи към тези невероятни хора.
101
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тия като си сменят сексуаната ориентация, мислят че са си сменили и пола.
100
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А поведението на ПРОМЯНАТА ПРИКЛЮЧИ е девиантно.
99
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Със съжаление се налага да напомним на Полезните Ид-е-оти на Посолственото Правителство, че ПП НЕ Е легитимно избрана партия. По собствените им самопризнания.
98
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Преди малко най-великият за всички времена Новак Джокович спечели рекордната 23-та титла от Големия Шлем! Няма да пийш лииии!
97
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До 106. Много повече. Не 5%, а 25. Ама ги прехвърлиха на Прозтите П *** ки.
96
1
 
26
 
! Отговори
Дженфъри преди 11 месеца
Държавата България не ви е бащиния. Действате, като че ли и държава, и народ са ваша собственост. Нещо сте сгрешили времето и пространството.
95
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Костадинов вчера на Орлов мост: "Ще ги съберем всички на един остров!" И народа завика Беленееее!
94
28
 
4
 
! Отговори
До Искате преди 11 месеца
5% от населението са гласували за фашистите от Възраждане. Кво да кажем тогава?!
93
28
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Партията на копейките да бъде забранена. Като работещ български гражданин съм се нагледал на долнопробни циркове по какви ли не теми, като се почне Ковид, 5джи, ЛГБТ, русофилство и прочее. Забранявай!
92
0
 
24
 
! Отговори
Искате преди 11 месеца
Само да ви възхваляват? Май не можете да търпите различни мнение от вашето. Ако вървите към санкции за Възраждане,отива ви действие ще се квалифицира като 100% Фашизъм. Много сте близо до това. Трябва да знаете по-голям процент не ви харесва и не ви иска в изпълнителната част. Не забравяте, че само 10% от населението е гласували за вас. Това го запомнете
91
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Първо Бат Бойко им беше проблем но се сгодиха с него и няма как да подскачат, сега им трябва нов враг Радев и Копеиката са на ред. Пък Пеевски ще променя конституцията хаахахха
90
28
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Копейкин следва 1:1 модела на Путин - от призиви за денацификация и демилитаризация , което обясни като причина за нахлуването си в Украйна до загриженост да предпази децата от наркоманите и джендърите от ЛГБТ......Последно, кое от всичките му е приоритет? А зад цялата тази фалшива загриженост и демагогия се крие неистова жажда за власт. Важното е да се сатанизира образа на запада като някое чудовище, готвещо се да ни погълне и трябва много да се страхуваме.
89
1
 
36
 
! Отговори
Съвет преди 11 месеца
Съветвам Политиците да изгледат филма .Тогава да излизат с декларации . Филма показва как две момченца стават гейове .Гнус и Гной . Все пак в България сме Християни .
88
2
 
32
 
! Отговори
Някой си преди 11 месеца
Възраждане ще е следващата политическа Сила,която Ще вземе властта от тези Лицемери!!!!
87
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тези пega/\u u /\ec6uйku колкото повече навлизат във властта и завземат всички сектори на общесствено икономическия и социален живот, толкова повече разбирам, че народът ни вече за нищо не става, освен да го доят, дерат и унищожават. Народ няма! Нация няма! Държава няма! Има територия и сбирщина от биологични единици населяващи тази територия!
86
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
От записите на сбирката им си пролича,че легитимно избраните са единствено от ИТН,а другите са посланически по нагласа за суфлиране чрез интернет по специални програми на обучение за работа с тях.
85
0
 
25
 
! Отговори
на снимката преди 11 месеца
и тоя академик се наредил да защитава обрат-ните! как не те е срам! сякаш не майка те е раждала, а ***-де-раст!
84
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Продължаваме Подмяната,няма думата срещу Други Партии? Тези 2 те от ГЕРБ и ПП,са Си напълно Достатъчни!!!-:) Виждат Явна Конкуренция ,че Възраждане Диша във Вратовете им,като Политически Превратаджии! Само след Вас Кире ще са Възраждане! Това е положението!!-:) Колкото И да Не ви Харесва! Предадохте Избирателите си и се " Оженихте" за Противника! Е след такова Изпваме в Лицата на Избирателите си,сте просто Пътници!!! Сами си го направихте!!!